2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

vallahi üzüldüm sonucunuza. Kendimi sizin yerinize koyunca tekrardan başlamak.. hadi ilaçlar iğneler neyse de umutlanmak daha çok yoruyor insanı. vazgeçenlerden olmayın yaşınız müsait inşallah hazır olduğunuz zaman bir kere daha deneyin derim

şuan ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok zor ne hissdeceğimi artık bilemiyorum testten 3 gün sonra regl oldum yani bugün ilk defa böyle bir kanama normalmi bilgisi olan varmı çok afedersiniz sadece bir parça gibi ilk kırmızı sonra kahve gibi test zaten negatifti doktorum direk ilaçları biraktırdı bi daha test falan istemedi galiba normal bi adet tir. Allahım kimsenin umudunu emeğini boşa çıkarmasın. bu mesaj çok iyi geldi Allah razı olsun bir an tekrar umutlanıuorum denesek mi tekrar diye

Amin inşallah Rabbim herkesin gönlünde ne varsa verdin. iyim diyorum kendi kendime ama olmasınığı biliyorum ama inşallah yine yenideN bende sizin gibi devam edeceğim inşallah bu sefer yüzünüz Gülecek tanımıyorum ama dualarımdasınız Çok iyi geldi bu konuşma ve postları okuyacağım. birde ben bugün adet oldum sizde nasıl oldu adet kanaması benim parça şeklinde ilk günüm kahve gibi ilk kuramızı yoğun değil ilaçlardandır değilmi ?

Kuzum, ilaçları bıraktıktan sonra normal regl olursun..bu sefer olmadı, zamanı değilmiş ama tabii ki üzülmen normal..yaşadığın hissettiğin duygular normal ve tabii ki yeniden denemelisin kendini hazır hissettiğinde..rabbim en güzel zamanda nasip edecektir anneliği herbirimize..umudunu kaybetmemelisin, sadece zamanı değildi gerçekten..Allah en güzel zamanda bizi evlatlarımıza kavuştursun

İlaçlardan sonraki regl parça parça ve yoğun olabilir, günü de uzayabilir normal bunlar, kullandığımız ilaçların etkisi..çok teşekkür ederim.. dualarımız ortak, birbirimize her zaman dua ediyoruz ki bunun önemi çok büyük..burada tecrübelerimizi paylaşıp birbirimizi motivasyon ediyoruz, bilgileniyoruz bu da önemli ve insan gerçekten aynı şeyleri yaşayan insanlarla birşeyler paylaşınca rahatlıyor..çünkü bizi en iyi biz anlarız..Allahım dualarımızı kabul etsin ve bizi evlatlarımıza kavuştursun hayırlısıyla

İyi bayramlar arkadaslar bende mayıs adetıyle donmus tranfer yaptırmak istiyorum ama adetim 2 aydır duzensız 16 gun suruyor leke seklınde suan dogum kontrol hapı kullanıyorum ama 12. Gun hala leke gelıyor transfere engel olur mu acaba

Aaa nedir? Söyler misiniz
Vitamin bu haftada 1 defa acilden damar yolu ile alınıyor devlet acilleri yapmıyor özelde yaptırmak zorundasınız vitamin i ben eczaneden kasım ayında 600 küsür e aldım haftada bir kere acilden 100 TL ye igne yaptırdım hastane reçetesiz yapmıyor bu vitamin öncesi 2 negatifim var bu vitamin sonrası ilk opu ve ilk transfer de pozıtıf ı gördüm keseyi gördük kalp atışını henüz duymadım 6+3

Eklentiler

• DD0660BD-9550-4E06-B2F9-CC21A5AED1B3.jpeg
    117,9 KB · Görüntüleme: 51
  • A7BD20C7-6C30-4149-8050-59CA0FE40107.png
    241,3 KB · Görüntüleme: 47
Benim de öyle olmuştu bir seferinde ama tedaviye başlamıştık adetin ikinci günü..yine de doktorunuza bir danışın..inşallah sıkıntı olmaz ve başlanır, mayıs ayında hepimizin yüzümüz güler

Bu iğnenin hapı var..sadece sigara etkisi için değil, kronik stresin bedene verdiği zararları da azaltıyor..ben de yeni aldım 10 gündür kullanıyorum..bir aylık doz var içinde 200 lira kutusu..inşallah işe yarar, benim işim çok stresli ve bunu vücudumda hissediyorum..inşallah bebişinizin kalp atışını da duyar ve güzel bir gebelik geçirirsiniz..darısı başımıza inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20230422-174927_Trendyol.jpg
    206,3 KB · Görüntüleme: 45
Doktoruma sormustum adet olman yeterli dedi pazartesı tekrar arıcam boylr uzun surerse nasıl olacak bılmıyorum. Amiin inşallah

Ben hocama sormuştum igne olmasa da haplarını kullansam diye hapın migde asitinde eriyip faydasını yitireceğini o yüzden mecbur damar yolundan almam gerektiğini söyledi

Benim işimde çok stresli o yüzden sizinkini de merak ettim benim tranfer sürecimde sürekli doktor bana rapor yazmaya çalışıyordu işe gitme diye

Doktoruma sormustum adet olman yeterli dedi pazartesı tekrar arıcam boylr uzun surerse nasıl olacak bılmıyorum. Amiin inşallah
O zaman başlar tedavin..benimki de başlamıştı..zaten ilaçları kullanmaya başlayınca duruyor kanama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…