• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

benimda mayisin ilk haftasi olarak düsünülde bakalim persembe günü 27 sinde randevum var adetimin 12 günü oluyor o gün belli olucak sanirim transfer tarihi insallah 🤲🏻
Aaa benim de 27 sinde randevum var ve adetin 12. Günü oluyor. Estrofem kullanıyorum. Muhtemelen gittiğim de progestan verecek. Benim 5. Gün embriyosu. Hesaplayınca 4 Mayıs dedi doktor. Hayırlısı olsun belki aynı gün oluruz 💞

Galiba ilk mayıs transferi sen olacaksın bu grupta..hayırlısıyla pozitif olur inşallahhh😍🤲
Ay hadi inşallah ya bayram ziyaretlerinde de hiç bahsetmeme rağmen devamlı bi ikinci çocuk muhabbeti oldu. Hem umut hem endişe içinde inşallah demekten başka bir şey yapamadım. Aman ya ne özeniyorum kazara hamile kalanlara süpriz gebeliklere 😔

Ay hadi inşallah ya bayram ziyaretlerinde de hiç bahsetmeme rağmen devamlı bi ikinci çocuk muhabbeti oldu. Hem umut hem endişe içinde inşallah demekten başka bir şey yapamadım. Aman ya ne özeniyorum kazara hamile kalanlara süpriz gebeliklere 😔
Ben de aynen..kızkardeşim sürpriz yaptı bize mart ayında, ben sonuç beklerken onun pozitif haberini aldık

ü
Mayıs ayı içinde transfer günü belli olan yok mu henüz? Benim 4 mayısta 💓
Aaa benim de 27 sinde randevum var ve adetin 12. Günü oluyor. Estrofem kullanıyorum. Muhtemelen gittiğim de progestan verecek. Benim 5. Gün embriyosu. Hesaplayınca 4 Mayıs dedi doktor. Hayırlısı olsun belki aynı gün oluruz 💞
benim de 5.gün embryosu ama benim ki dondurlumus kryotransfer olucak ben yurt disinda yasadigim icin sanirim ilaclar birsz daha farkli oluyor isimleri.., bana doktor en son gittigimde 12 günü ultrason bakicam yumurta catladikdan 5 gün snra transfer oluyor dedi ben suan hic bir igne kullanmiyorum sadece vitamine aliyorum

Bende özeniyorum kızım da tüp bebek neden kendiliğinden olmuyor bizim acaba 😔

Herkese merhaba ben de mayıs ayında başlayacağım buraya da yazmak istedim
Nisan ayında olacaktı benim dondurulmuş embriyo transferi ama yumurtam kendisi çatlamaya başlamış Dr erken yapmam lazım transferi ama izinliyim diğer arkadaşım yapar dedi isterseniz de bu ay es geçebilirizkarar sizin dedi o anın şokuyla artık es geçelim madem dedik
Bu ay tekrar başlayacağız ama iki ay üst üste iğne zararlı mı olur tutma ihtimalini azaltır mı bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar. Kısmet olursa bende mayısta transfer olacagım. Ilk transferim 6 ay önce taze embriyoyla olmuştu maalesef negatif sonuçlandı. Bu sefer dondurulmuş embriyo transferi olacagım. Yurt dışındayim burda süreç çok yavaş ilerliyor maalesef.
Inşallah bu sefer pozitifi görürüz kizlar 🤲

Back