Ay ınsallah yaa regl tarihi belli mi sizin ilk transfer miO zaman başlar tedavin..benimki de başlamıştı..zaten ilaçları kullanmaya başlayınca duruyor kanama
Benim 4.transferim olacak..25 nisandan sonra bekliyorum ama birkaç gün oynayabiliyor..sonu iyi olsun da hayırlısıylaAy ınsallah yaa regl tarihi belli mi sizin ilk transfer mi
Hadi hayırlısı olsun Rabbimin vardır bir hikmeti inşallah hayırla nasip olsunBenim 4.transferim olacak..25 nisandan sonra bekliyorum ama birkaç gün oynayabiliyor..sonu iyi olsun da hayırlısıyla
İnşallah canım, herbirimiz içinHadi hayırlısı olsun Rabbimin vardır bir hikmeti inşallah hayırla nasip olsun
Galiba ilk mayıs transferi sen olacaksın bu grupta..hayırlısıyla pozitif olur inşallahhhMayıs ayı içinde transfer günü belli olan yok mu henüz? Benim 4 mayısta
benimda mayisin ilk haftasi olarak düsünülde bakalim persembe günü 27 sinde randevum var adetimin 12 günü oluyor o gün belli olucak sanirim transfer tarihi insallahMayıs ayı içinde transfer günü belli olan yok mu henüz? Benim 4 mayısta
Aaa benim de 27 sinde randevum var ve adetin 12. Günü oluyor. Estrofem kullanıyorum. Muhtemelen gittiğim de progestan verecek. Benim 5. Gün embriyosu. Hesaplayınca 4 Mayıs dedi doktor. Hayırlısı olsun belki aynı gün oluruzbenimda mayisin ilk haftasi olarak düsünülde bakalim persembe günü 27 sinde randevum var adetimin 12 günü oluyor o gün belli olucak sanirim transfer tarihi insallah
Ay hadi inşallah ya bayram ziyaretlerinde de hiç bahsetmeme rağmen devamlı bi ikinci çocuk muhabbeti oldu. Hem umut hem endişe içinde inşallah demekten başka bir şey yapamadım. Aman ya ne özeniyorum kazara hamile kalanlara süpriz gebeliklereGaliba ilk mayıs transferi sen olacaksın bu grupta..hayırlısıyla pozitif olur inşallahhh
Hadi hayırlısıyla pozitif olsunbenimda mayisin ilk haftasi olarak düsünülde bakalim persembe günü 27 sinde randevum var adetimin 12 günü oluyor o gün belli olucak sanirim transfer tarihi insallah
Ben de aynen..kızkardeşim sürpriz yaptı bize mart ayında, ben sonuç beklerken onun pozitif haberini aldıkAy hadi inşallah ya bayram ziyaretlerinde de hiç bahsetmeme rağmen devamlı bi ikinci çocuk muhabbeti oldu. Hem umut hem endişe içinde inşallah demekten başka bir şey yapamadım. Aman ya ne özeniyorum kazara hamile kalanlara süpriz gebeliklere
Darısı başınıza inşallahBen de aynen..kızkardeşim sürpriz yaptı bize mart ayında, ben sonuç beklerken onun pozitif haberini aldık
Operayı indirin ordan giriş yapın sıfır reklamBen de aynen..kızkardeşim sürpriz yaptı bize mart ayında, ben sonuç beklerken onun pozitif haberini aldık
Mayıs ayı içinde transfer günü belli olan yok mu henüz? Benim 4 mayısta
benim de 5.gün embryosu ama benim ki dondurlumus kryotransfer olucak ben yurt disinda yasadigim icin sanirim ilaclar birsz daha farkli oluyor isimleri.., bana doktor en son gittigimde 12 günü ultrason bakicam yumurta catladikdan 5 gün snra transfer oluyor dedi ben suan hic bir igne kullanmiyorum sadece vitamine aliyorumAaa benim de 27 sinde randevum var ve adetin 12. Günü oluyor. Estrofem kullanıyorum. Muhtemelen gittiğim de progestan verecek. Benim 5. Gün embriyosu. Hesaplayınca 4 Mayıs dedi doktor. Hayırlısı olsun belki aynı gün oluruz
Bende özeniyorum kızım da tüp bebek neden kendiliğinden olmuyor bizim acabaAy hadi inşallah ya bayram ziyaretlerinde de hiç bahsetmeme rağmen devamlı bi ikinci çocuk muhabbeti oldu. Hem umut hem endişe içinde inşallah demekten başka bir şey yapamadım. Aman ya ne özeniyorum kazara hamile kalanlara süpriz gebeliklere
Amiiinnn inşallah hepimizeDarısı başınıza inşallahel ele büyütürsünüz bebeklerinizi inşallah
Merhaba 28 Nisan cuma kontrolüm var o zaman belli olacak transfer tarihi ama doktorum oncesinde 5 Mayıs'a kadar transfer etmiş oluruz dedi çok heyecanlıyım ilk denemem bir de korku heyecan her duygu var :)Mayıs ayı içinde transfer günü belli olan yok mu henüz? Benim 4 mayısta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?