• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

arkadaşlar burda yazılanları okuyunca kendimi yalnız hissetmiyorum , çevremde daha önce tüp bebek yaptıran kimse yok, böyle konuşunca çok şükür yalnız değilim diyorum, 9 tane donduruldu ve ikinci adetimi bekliyorum ama zaman geçmiyor sanki
Valla öyle bende de korku ve endişe başladı. Yarın doktora gideceğim randevu aldım. Adetin 3. günü heralde transfer olup olmayacağını belli olur ya da ilaç verip bi sonra kontrolde söyler bilmiyorum. Yine belirsizlikler devam ediyor.

Kızlar beni aradılar çok şükür 2 tane 1 kaliteli embriyom var..transfer için kendileri arıcaklar ön hazırlık için.Ama transfere kadar burdan uzaklaşıcam..çünkü bazen çok takıyorum her şeyi kafama..aşılamada yaptığım hatayı şimdi yapmak istemiyorum.Ama güzel haber olunca beni etiketleyin☺️

Kızlar beni aradılar çok şükür 2 tane 1 kaliteli embriyom var..transfer için kendileri arıcaklar ön hazırlık için.Ama transfere kadar burdan uzaklaşıcam..çünkü bazen çok takıyorum her şeyi kafama..aşılamada yaptığım hatayı şimdi yapmak istemiyorum.Ama güzel haber olunca beni etiketleyin☺️
Hadi gözünüz aydın olsun gelişmelerden haberdar ederiz elbet 🥰

Gözünüzaydin☺️ size demiştim kendinizi yipratmayin 2 tane de olsa mutlaka embriyomuz kalacaktır diye. çok mutlu oldum sizin adınıza ☺️ Rabbim hayırlısıyla transfere kavuştursun inşallah 🤲

Gözünüzaydin☺️ size demiştim kendinizi yipratmayin 2 tane de olsa mutlaka embriyomuz kalacaktır diye. çok mutlu oldum sizin adınıza ☺️ Rabbim hayırlısıyla transfere kavuştursun inşallah 🤲
Şimdi duam tutunsunlar kucağıma alayım..Sendende güzel haberler bekliyorum..beni etiketle mutlaka..yoksa göremem mesajları..hamiş olduğunu yaz🥰

Selam kizlar ben de bugün minislerimi aldım da geldim 🥰 2 adet 5. Gün embriyosu biri 4bb biri 4bc kalite 🥰 inşallah yerlerini çok severler de sımsıkı tutunurlar 🤲🥰 darısı transfer bekleyen siz kardeşlerime olsun ve hepimiz hayırlı güzel haberler alalım inşallah 🤲☺️
Harika haber hayırlı uğurlu olsun mübarek gün inşallah tutunurlar 🙏🏼

walla benim açıkçası çok umudum kalmadı.sebepsiz infertile dediler her şeyimiz normal ama olmuyor.sanırım kafada bitirmek gerekiyor.doktorum stres yapma diyor ama olmuyor.test yapmak bile gelmiyor içimden o kadar çok tek çizgi gördüm ki.bu mübarek günde çokça dua ediyorum ALLAH isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
İnsanın elinde olsa da keşke hiçbirşey düşünmese ama gerçekten iş kafada bitiyor

Merhaba kızlar bugün opudan sonra 5.gunum az önce hemşire aradı 4 yumurtanın 3u 5b 1 tanesi 5bc kalitesinde dedi dondurduk dedi. Insallah transferide kazasız belasız atlatiriz
Hayırlı olsun tedavin, çok iyi donduruldu..rabbim pozitifi göstersin🤲

arkadaşlar burda yazılanları okuyunca kendimi yalnız hissetmiyorum , çevremde daha önce tüp bebek yaptıran kimse yok, böyle konuşunca çok şükür yalnız değilim diyorum, 9 tane donduruldu ve ikinci adetimi bekliyorum ama zaman geçmiyor sanki
Yalnız kalmamak için burası var zaten, birbirimize destek olucaz ve pozitif haberlerimizi paylaşıcaz inşallah

Valla öyle bende de korku ve endişe başladı. Yarın doktora gideceğim randevu aldım. Adetin 3. günü heralde transfer olup olmayacağını belli olur ya da ilaç verip bi sonra kontrolde söyler bilmiyorum. Yine belirsizlikler devam ediyor.
Hadi hayırlısı inşallah..güzel haberlerini bekliyoruz

İnşallah o bebişler tutunacaklar sana canım..başlayınca gel yine..kafanı takmamaya çalış, daha önce hiç denemediğin bir hobiye başla bence işe yapabilir🥰

Selam kizlar ben de bugün minislerimi aldım da geldim 🥰 2 adet 5. Gün embriyosu biri 4bb biri 4bc kalite 🥰 inşallah yerlerini çok severler de sımsıkı tutunurlar 🤲🥰 darısı transfer bekleyen siz kardeşlerime olsun ve hepimiz hayırlı güzel haberler alalım inşallah 🤲☺️
Çok güzel, hayırlısıyla sımsıkı tutunsunlar sana, 9 ay bırakmasınlar seni insallahhh🤲🥰🥰🥰

Rabbim bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin🤲 gayretlerimizin karşılığını evlatlarımızı bize nasip etsin🤲 tedavilerimizin sonuçları pozitif olsun inşallah🤲🥰

İnsanın elinde olsa da keşke hiçbirşey düşünmese ama gerçekten iş kafada bitiyor
kesinlikle kafada bitiyor.olmadı doktorumunda dediği gibi uzman bir kişiden destek alacağım en sonunda.insanlar saçma sapan konuşmasa,sorular sormasa bir şekilde kafaya takmıyorum aslında.

Back