En sıkıntılısı da o sorulara cevap vermek..bir de üstelemeseler..ille ne var ne yok öğreneceklerkesinlikle kafada bitiyor.olmadı doktorumunda dediği gibi uzman bir kişiden destek alacağım en sonunda.insanlar saçma sapan konuşmasa,sorular sormasa bir şekilde kafaya takmıyorum aslında.
Olumsuz sonuç almak tabiiki insanı üzüyor ve yıpratıyor ama tekrar denemek için gereken motivasyon geliyor sonradan merak etmeMerhabalar ben 36 yaşındayım 4,5 yıllık evliyim 3 senedir hersey normal çıkıyor eşim de bende de ama çocuk olmadı tüp bebeğe karar verdik. Ocak ayında başladık tedaviye 10 Tane yumurta toplandı 6 sı kaliteliydi 2aş 3. Gün embriyosu diğerleri 5 güne ulaştı ama istedikleri kalitede değilmiş. 6 Nisan da 2 sini transfer ettiler bugğn 12. Gün kan testi yaptık negatif 1.20 değer. sizinle paylaşmak istedim dondurulmuş embriyom yok tekrar başlamak korkutuyor o kadar ilaç iğne. bu sonuçlar değişmez değilmi çok umutlanmıştım. doktor ilaçları kesebilirsin dedi. Rabbim tüm isteyenlerin yardımcısı olsun. inşallah sizlerden güzel sonuçlar duyarım
aynen öyle.ben hassasımdır özel konularda birisi söylemedikçe sormam.Ama onlar illa soracak,moral bozacakEn sıkıntılısı da o sorulara cevap vermek..bir de üstelemeseler..ille ne var ne yok öğrenecekler
Canım gözün aydın, inşallah sağlıkla da tutunsunlarSelam kizlar ben de bugün minislerimi aldım da geldim2 adet 5. Gün embriyosu biri 4bb biri 4bc kalite inşallah yerlerini çok severler de sımsıkı tutunurlar darısı transfer bekleyen siz kardeşlerime olsun ve hepimiz hayırlı güzel haberler alalım inşallah
Çok teşekkür ederim canımCanım gözün aydın, inşallah sağlıkla da tutunsunlarmüjdeli haberler ver bize de
Yumurta sayısını hiç kafana takma canım önemli olan kaliteli olmaları. Gönlünü ferah tut inşallah güzel haberler alacağız senden deBenim bugün ilaçların 6. günüydü. Kontrole gittim, toplam 5 yumurta kesesi oluşmuş. Bunların da kaçı dolu çıkacak belli değil tabiçok üzülmüyorum çünkü amh düşük olduğu için doktorum zaten max 5 oluşur demişti. Fakat buradaki embriyoya dönüşme rakamlarını gördükçe moralim bozuluyor açıkçası. Biliyorum, tutunacak 1 sağlıklı embriyo yeterli ama gördüğüm kadarıyla tutunma oranları da düşük yani bir çok kez denemek gerekiyor. Gerçekten maddi manevi zorlu bir süreç. Arife günü tekrar kontrolüm var ve muhtemelen bayramın 3. günü opu. Doktorum folikullerin istedigimiz gibi gelisiyor, rahim ici de cok iyi gozukuyor dedi ama hayırlısı bakalım.
Sayı önemli değil önemli olan gerekli olgunluğa ulaşmaları ve kaliteli olmaları..tedavin hayırlı olsun ve pozitifle sonuçlansın inşallahBenim bugün ilaçların 6. günüydü. Kontrole gittim, toplam 5 yumurta kesesi oluşmuş. Bunların da kaçı dolu çıkacak belli değil tabiçok üzülmüyorum çünkü amh düşük olduğu için doktorum zaten max 5 oluşur demişti. Fakat buradaki embriyoya dönüşme rakamlarını gördükçe moralim bozuluyor açıkçası. Biliyorum, tutunacak 1 sağlıklı embriyo yeterli ama gördüğüm kadarıyla tutunma oranları da düşük yani bir çok kez denemek gerekiyor. Gerçekten maddi manevi zorlu bir süreç. Arife günü tekrar kontrolüm var ve muhtemelen bayramın 3. günü opu. Doktorum folikullerin istedigimiz gibi gelisiyor, rahim ici de cok iyi gozukuyor dedi ama hayırlısı bakalım.
Ben de dün kontrole gittim mayısın 4ünde transferi yaparız dedi. Şimdilik sadece estrofem verdi günde iki kere. Hayırlısı bakalımBenim bugün ilaçların 6. günüydü. Kontrole gittim, toplam 5 yumurta kesesi oluşmuş. Bunların da kaçı dolu çıkacak belli değil tabiçok üzülmüyorum çünkü amh düşük olduğu için doktorum zaten max 5 oluşur demişti. Fakat buradaki embriyoya dönüşme rakamlarını gördükçe moralim bozuluyor açıkçası. Biliyorum, tutunacak 1 sağlıklı embriyo yeterli ama gördüğüm kadarıyla tutunma oranları da düşük yani bir çok kez denemek gerekiyor. Gerçekten maddi manevi zorlu bir süreç. Arife günü tekrar kontrolüm var ve muhtemelen bayramın 3. günü opu. Doktorum folikullerin istedigimiz gibi gelisiyor, rahim ici de cok iyi gozukuyor dedi ama hayırlısı bakalım.
Benim de en yakın arkadaşlarımdan birisi 2.nin haberini verdi. Hepsi sağlıkla alsınlar kucaklarına inşallah. Gerçekten onları duymak umutlandırıyor insanıBen de dün kontrole gittim mayısın 4ünde transferi yaparız dedi. Şimdilik sadece estrofem verdi günde iki kere. Hayırlısı bakalımçevremde 3. gebelik haberleri alıyorum. Heyecan bastı bana da. Onlarınki doğal yolla istediklerinin 2. ayında hamile kalanlar. Rabbim bize de nasip eder inşallah.
Donduracak mı acaba sizinkileri yoksa taze transfer mi?
Güzel tabi stokçuluk yapıyorBenim de en yakın arkadaşlarımdan birisi 2.nin haberini verdi. Hepsi sağlıkla alsınlar kucaklarına inşallah. Gerçekten onları duymak umutlandırıyor insanı
Doktorum donduracağız dedi. 3 tane embriyo oluşursa mesela 1ini transfer edeceğiz önümüzdeki ay, tutarsa diğer ikisini saklayacağız. Tutmassa sonraki ay 1 sonraki ay 1 şeklinde aynı protokol süresi içinde kullanacağız dedi, tekrar baştan başlamadan. Ben ikisini bir kerede deneyemez miyiz dedim ikiz icin ama cok zor bi ihtimal, bosa harcamayalim gibi bir sey soyledi
Amin inşallahGüzel tabi stokçuluk yapıyorinşallah defalarca denemeden gelir bebeğiniz
Ben olmadım canımKızlar aranızda daha önce zoladex iğne olan var mı?
Hayırlı olsun, pozitifle sonuçlansın2023 YILI TÜM ADIMLARI İLE TÜP BEBEK SÜRECİM
Herkese merhabalar, Bu zorlu tüp bebek sürecimi sizlerle paylaşmak, sorularınıza cevap vermek ve bu süreci düşünenleri bilgilendirmek amacıyla bu başlığı açıyorum. 27 yaşında, 3 senelik evliyim. PCOS hastasıyım fakat buna rağmen her ay adet görüyor ve yumurtluyorum. Ovülasyon testleri ile 2...www.kadinlarkulubu.com
Tüp bebek sürecimi detaylı olarak yazdım belki okumak paylaşmak isteyen olur. Ben de bu ay opu oldum 3 yumurtam toplandı. Mayıs ayında transferim var şimdiden çok heyecanlıyım herkese güzel sonuçlar diliyorum
Ben olmadım ama hormonları baskılayıp geçici menopoz gibi durum oluşturuyor, etkisi geçince tekrar hormon salgılamaya ve adet görmeye başlıyor vücutKızlar aranızda daha önce zoladex iğne olan var mı?
Evet canım biliyorum kist vardı transfere kadar tekrar oluşmasın diye verdi ameliyat sonrası doktor. Ne zaman olurum tahmini diye sorcaktım kullanan varsaBen olmadım ama hormonları baskılayıp geçici menopoz gibi durum oluşturuyor, etkisi geçince tekrar hormon salgılamaya ve adet görmeye başlıyor vücut
Hiii..sanırım o her kadında değişir..her kadının vücudu ilaçlara farklı cevap verirEvet canım biliyorum kist vardı transfere kadar tekrar oluşmasın diye verdi ameliyat sonrası doktor. Ne zaman olurum tahmini diye sorcaktım kullanan varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?