Valla öyle bende de korku ve endişe başladı. Yarın doktora gideceğim randevu aldım. Adetin 3. günü heralde transfer olup olmayacağını belli olur ya da ilaç verip bi sonra kontrolde söyler bilmiyorum. Yine belirsizlikler devam ediyor.arkadaşlar burda yazılanları okuyunca kendimi yalnız hissetmiyorum , çevremde daha önce tüp bebek yaptıran kimse yok, böyle konuşunca çok şükür yalnız değilim diyorum, 9 tane donduruldu ve ikinci adetimi bekliyorum ama zaman geçmiyor sanki
Hadi gözünüz aydın olsun gelişmelerden haberdar ederiz elbetKızlar beni aradılar çok şükür 2 tane 1 kaliteli embriyom var..transfer için kendileri arıcaklar ön hazırlık için.Ama transfere kadar burdan uzaklaşıcam..çünkü bazen çok takıyorum her şeyi kafama..aşılamada yaptığım hatayı şimdi yapmak istemiyorum.Ama güzel haber olunca beni etiketleyin
Sağol canım.Sonumuz güzel olsunHadi gözünüz aydın olsun gelişmelerden haberdar ederiz elbet
GözünüzaydinKızlar beni aradılar çok şükür 2 tane 1 kaliteli embriyom var..transfer için kendileri arıcaklar ön hazırlık için.Ama transfere kadar burdan uzaklaşıcam..çünkü bazen çok takıyorum her şeyi kafama..aşılamada yaptığım hatayı şimdi yapmak istemiyorum.Ama güzel haber olunca beni etiketleyin
Şimdi duam tutunsunlar kucağıma alayım..Sendende güzel haberler bekliyorum..beni etiketle mutlaka..yoksa göremem mesajları..hamiş olduğunu yazGözünüzaydinsize demiştim kendinizi yipratmayin 2 tane de olsa mutlaka embriyomuz kalacaktır diye. çok mutlu oldum sizin adınıza Rabbim hayırlısıyla transfere kavuştursun inşallah
Harika haber hayırlı uğurlu olsun mübarek gün inşallah tutunurlarSelam kizlar ben de bugün minislerimi aldım da geldim2 adet 5. Gün embriyosu biri 4bb biri 4bc kalite inşallah yerlerini çok severler de sımsıkı tutunurlar darısı transfer bekleyen siz kardeşlerime olsun ve hepimiz hayırlı güzel haberler alalım inşallah
İnşallah canım hepimiz burada güzel haberler veririz inşallahŞimdi duam tutunsunlar kucağıma alayım..Sendende güzel haberler bekliyorum..beni etiketle mutlaka..yoksa göremem mesajları..hamiş olduğunu yaz
Aminnn inşallah canımHarika haber hayırlı uğurlu olsun mübarek gün inşallah tutunurlar
Evet canım adeti bekliyorum baslamak için..ayın sonu gibi olacak inşallahAmin canım.Siz adetimi bekliyorsunuz şimdi?
2.adette başlayacazAminsizi de iki adet mi bekletiyor yoksa bir mi?
İnsanın elinde olsa da keşke hiçbirşey düşünmese ama gerçekten iş kafada bitiyorwalla benim açıkçası çok umudum kalmadı.sebepsiz infertile dediler her şeyimiz normal ama olmuyor.sanırım kafada bitirmek gerekiyor.doktorum stres yapma diyor ama olmuyor.test yapmak bile gelmiyor içimden o kadar çok tek çizgi gördüm ki.bu mübarek günde çokça dua ediyorum ALLAH isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun tedavin, çok iyi donduruldu..rabbim pozitifi göstersinMerhaba kızlar bugün opudan sonra 5.gunum az önce hemşire aradı 4 yumurtanın 3u 5b 1 tanesi 5bc kalitesinde dedi dondurduk dedi. Insallah transferide kazasız belasız atlatiriz
Yalnız kalmamak için burası var zaten, birbirimize destek olucaz ve pozitif haberlerimizi paylaşıcaz inşallaharkadaşlar burda yazılanları okuyunca kendimi yalnız hissetmiyorum , çevremde daha önce tüp bebek yaptıran kimse yok, böyle konuşunca çok şükür yalnız değilim diyorum, 9 tane donduruldu ve ikinci adetimi bekliyorum ama zaman geçmiyor sanki
Hadi hayırlısı inşallah..güzel haberlerini bekliyoruzValla öyle bende de korku ve endişe başladı. Yarın doktora gideceğim randevu aldım. Adetin 3. günü heralde transfer olup olmayacağını belli olur ya da ilaç verip bi sonra kontrolde söyler bilmiyorum. Yine belirsizlikler devam ediyor.
İnşallah o bebişler tutunacaklar sana canım..başlayınca gel yine..kafanı takmamaya çalış, daha önce hiç denemediğin bir hobiye başla bence işe yapabilirKızlar beni aradılar çok şükür 2 tane 1 kaliteli embriyom var..transfer için kendileri arıcaklar ön hazırlık için.Ama transfere kadar burdan uzaklaşıcam..çünkü bazen çok takıyorum her şeyi kafama..aşılamada yaptığım hatayı şimdi yapmak istemiyorum.Ama güzel haber olunca beni etiketleyin
Çok güzel, hayırlısıyla sımsıkı tutunsunlar sana, 9 ay bırakmasınlar seni insallahhhSelam kizlar ben de bugün minislerimi aldım da geldim2 adet 5. Gün embriyosu biri 4bb biri 4bc kalite inşallah yerlerini çok severler de sımsıkı tutunurlar darısı transfer bekleyen siz kardeşlerime olsun ve hepimiz hayırlı güzel haberler alalım inşallah
kesinlikle kafada bitiyor.olmadı doktorumunda dediği gibi uzman bir kişiden destek alacağım en sonunda.insanlar saçma sapan konuşmasa,sorular sormasa bir şekilde kafaya takmıyorum aslında.İnsanın elinde olsa da keşke hiçbirşey düşünmese ama gerçekten iş kafada bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?