- 9 Mayıs 2022
- 3.896
- 3.518
- 63
2 gün daha bekleyeceğim sonra arayacağım inşallahCanım görüş doktorunla, daha çok stres yapma kendine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün daha bekleyeceğim sonra arayacağım inşallahCanım görüş doktorunla, daha çok stres yapma kendine
Dua ediyoruz etmezmiyiz..ama çok yıprandıkCanım azalanı da görmüşlerdir, azalmayanı da..o yüzden olabilir demişlerdir..sakince bekleyin ve dua edin ama yıpratmayın kendinizi
Yok canım rahat olmak ne ya..ben yaşlandım resmen..içimi yakan o ki..ne dediler yedik içtik...kürler takviyeler.. yani demedim yok ya ben bunu yiyemem edemem..yeterki diyordum olsun çocuğumuz ve tüp bebeğe baş vurmayım..ilk defa ben doktora giderken doktor bize dedi MasAllah çok sağlam hayat tarzınız var hemencik hamile olucaksın tabi kaldım hemenGerçekten haklı olarak endişe içine giriyorsunuz ve tam sonuç gelene kadar kafada bir milyon soru oluyor. Bir başka yaşanmış hikaye duydum bugün, 3 ya da 4 seferde kadından toplamda 54 yumurta toplanıyor ama geriye kalan sadece 1 embriyo sonuç nedir ne değildir bilmiyorum ama bu işlerin içine girmeden ne kadar zorlu bir tedavi olduğunu inanın hiçbirimiz bilmiyoruz. Üzülme demek boş, rahat ol demek bomboş bir teselli oluyor ama yol uzun yol Çetin ve bazen ızdırap dolu. Sabır ve sebat ile inşallah güzel günler gelecektir.
Peki o 4 tane embriyonuz transfer edilidi mi , donduruldu mu ? Gebelik elde ettiniz mi hiç ?Kuzum benim bir kere 6 taneden 1 tane kaldı, bir kere 9 taneden 4 tane kaldı..aslına bakarsan her ay farklı oluyor önemli olan 1 tane sağlıklı embriyo..rabbim onu nasip etsin, çünkü o tutacak, bebeğin olacak inşallah
6. Gün olması aslında şöyle bi gün daha bekleyip 5. Gün hücre bölünme aşamasına gelmesi için bekliyorlar o yüzden 6. Gün oluyor.Merhaba 29 yaşındayım. Eşim azospremi olduğu için tüp bebek sürecine girdik. 11 nisanda opu oldum. 15 tane yumurtam toplandı. 13 tanesi olgun çıktı.6 tanesi döllendi.3. Güne 4 tanesi devam ediyor dendi. Bugün aradılar 5. Güne 2 tanesi iyi kalitede dediler dondurdular. Yarın diğer 2 si için arayacağız dediler. 6. Gün embriyosu ne oluyor bilen var mı ?
Ben regl oldum. opudan 10 gün sonra oldum. Normal adete göre 5 gün erken. Yarın doktoru arayacağım randevu içinHerkese günaydın..güzel bir gün olsun, güzel haberler duyacağımız bir gün
2 si donduruldu 2 si transfer edildi, gebelik olmadı..şimdi dondurulmuşları transfer edicez, inşallah zamanı şimdidir ve bu sefer olurPeki o 4 tane embriyonuz transfer edilidi mi , donduruldu mu ? Gebelik elde ettiniz mi hiç ?
Niqu haber geldi mi?Yok canım rahat olmak ne ya..ben yaşlandım resmen..içimi yakan o ki..ne dediler yedik içtik...kürler takviyeler.. yani demedim yok ya ben bunu yiyemem edemem..yeterki diyordum olsun çocuğumuz ve tüp bebeğe baş vurmayım..ilk defa ben doktora giderken doktor bize dedi MasAllah çok sağlam hayat tarzınız var hemencik hamile olucaksın tabi kaldım hemen
Yok gelmedi kaç tane numara var bazıları hiç açmadı..hemşirede diyor haber vericem kimlerese arıcaklar sizi ama kimse aramadıNiqu haber geldi mi?
Pazar günü dahi olsa arıyorlar arkadaşımdan biliyorum. Biraz daha bekleyelim inşallah güzel haberler gelirYok gelmedi kaç tane numara var bazıları hiç açmadı..hemşirede diyor haber vericem kimlerese arıcaklar sizi ama kimse aramadı
İn şa Allah ama umutum yok artık nedense iyi haber olsaydı çoktan aramıştılarPazar günü dahi olsa arıyorlar arkadaşımdan biliyorum. Biraz daha bekleyelim inşallah güzel haberler gelir
Aradık kendimiz hemşire dedi 2 tanesi iyi çıktı dondurmuşlar..acaba ulaştılarmı blastokist aşamasınaİn şa Allah ama umutum yok artık nedense iyi haber olsaydı çoktan aramıştılar
Transfer öncesi ve sonrasında gebelik oluşursa 12 haftalık olana kadar yine iğneler kullanılacak ve biraz ağır iğneler ama alışıyor vücut onlara yeterki sonuç pozitif olsunKızlar transfer öncesi ve sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Bende artık iyice iğne fobisi olmaya başladı opu öncesi çok iğne kullandım ve yakıyorlardı
Ulaşmasalardı dondurmazlardı kuzum benim, transfer yapılacaktır hayırlısıyla ve anne olacaksın Allahın izninleAradık kendimiz hemşire dedi 2 tanesi iyi çıktı dondurmuşlar..acaba ulaştılarmı blastokist aşamasına
5.gün embriyosu blastokist oluyor..bazan embriyo yavaş gelişiyor ve 5.gün blastokist olamıyor, o zaman embriyoya bir gün daha veriyorlar gelişimini tamamlayabilecek mi diye..inşallah diğer ikisi de tamamlarMerhaba 29 yaşındayım. Eşim azospremi olduğu için tüp bebek sürecine girdik. 11 nisanda opu oldum. 15 tane yumurtam toplandı. 13 tanesi olgun çıktı.6 tanesi döllendi.3. Güne 4 tanesi devam ediyor dendi. Bugün aradılar 5. Güne 2 tanesi iyi kalitede dediler dondurdular. Yarın diğer 2 si için arayacağız dediler. 6. Gün embriyosu ne oluyor bilen var mı ?
Bende öyle düşünüyorum yoksa 3 tane söylerdi demekki biri ulaşmamış.Amin canım Amin hepimiz bu topikte gebelik haberini alak ve önemlisi kucağımıza almak nasip olsunUlaşmasalardı dondurmazlardı kuzum benim, transfer yapılacaktır hayırlısıyla ve anne olacaksın Allahın izninle
Aynen canım, aminnBende öyle düşünüyorum yoksa 3 tane söylerdi demekki biri ulaşmamış.Amin canım Amin hepimiz bu topikte gebelik haberini alak ve önemlisi kucağımıza almak nasip olsun