Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkmadı dahaPesperuu canıımmm
İstirahat etmeye çalış canım arada öyle olması normal kendini strese sokma hayırla gelsin bebişimSabah Lekelenmem olmuştu şimdi bakıyorum yok ama alt karnımda ve kasiklarimda sızı şeklinde ağrı var sanki adet olacakmisim gibi hemşire aradı tutunma belirtisi olabilir dedi ilaçlarınızı kullanın test gününde gelirsiniz dedi Biraz içim rahatladı Lekelenme devam etmeyince![]()
YaaaaaÇıkmadı daha![]()
Ay burda bekle bekle dokuz doğurdukÇıkmadı daha![]()
Kalbim çıkacakAy burda bekle bekle dokuz doğurduk![]()
Ağzından bal damlıyorAy burda bekle bekle dokuz doğurduk![]()
Ama çok var dayanamam ki hala yok sonuç bu arada 1.30 saat demişlerdi 2 saat olduHepimiz güzelce test günü bekliyorduk..ne etdin şimdi bize..kalbimiz pıt pıt![]()
Aminn inşallah canım hepimiz bebeklerimize kavuşalım inşallah ❤İstirahat etmeye çalış canım arada öyle olması normal kendini strese sokma hayırla gelsin bebişim![]()
Normalde bizde buralarda 2 saate veriyorlar cevabı.Ama çok var dayanamam ki hala yok sonuç bu arada 1.30 saat demişlerdi 2 saat oldu
Az kalmıştır artık eli kulağındadır, kaçıncı gündü bu arada senin ya günü gelmiş miydiAma çok var dayanamam ki hala yok sonuç bu arada 1.30 saat demişlerdi 2 saat oldu
Vallahi biz de sen gibiyiz heyecanın heyecanımız oldu inşallah birazdan da sevincin sevincimiz olacakKalbim çıkacak![]()
Ay inşallah yaaaaaaaaAğzından bal damlıyorhepimiz doguralim inşallah
![]()
Demi ya sabah beri eşimi darlıyorum test yapalım diye adam beni sakinleştirmeye çalışıyorHepimiz güzelce test günü bekliyorduk..ne etdin şimdi bize..kalbimiz pıt pıt![]()