Onu Allah bilir en iyi kalitede olanlar bile tutmayabiliyor o yüzden umut etmelisin Allah büyükAmin canım inşallah geriden geldiği için ve kalitesi çok iyi olmadığı için pek umudum yok gibi
Banada verdiler fotolarınıAyy İnşallah Allah söyletti
İnşallah hepimizinkiHayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebişin inşallah, bebişini kucağına alırsın inşallahinşallah dondurulacak embriyoların da vardır yedekte
Bende ikiside 6 günün embriyosuGünaydın hanımlar
Dün transfer oldum geriden gelen 6 gün embriyosu 2bb
2. Transferimiz ilki bio kimyasal olmuştu
Bana whatsaptan attılarrKızlar size embriyonuzun fotisini verdiler mi
Eveet bende daha önce gebeliğin g si kadar tecrübem yaşanmışlığım yok bu ilkEvet evet çok haklısın. Var mı yok mu bilmemek daha kötü ilaçları bazen acaba boşuna mı yapıyorum tutmadı mı ki diyorum. Hiiiç gebelik yaşamadım kimyasal bile olmadı yalancı pozitif bile görmedim o yüzden kendimi hiç hamile olarak hissedemiyoruö. Sanki ağır bi ameliyattan çıkmışım psikolojisiyle hasta gibi evde takılıyorum
Hadi bakalm hayırlısı olsun snin için Allahım sımsıkı tutunmalarını nadip etsinEvet hiç beklemeyeceğiz rahim hazır durumda dedi
Valla aynısı tek fark sol değilde sağ bacağım ağrıdı dün o kadarEveet bende daha önce gebeliğin g si kadar tecrübem yaşanmışlığım yok bu ilk3. Günüm transferden sonra ilk gününden beri zaman zaman karın kasık ağrım oluyor dün sol bacağıma kadar ağrısı vurdu şuan hiçbir şeyim yok mesela öyle boş boş dinleniyor gibi hissediyorum
Lekelenme olunca korkuyor insan adet öncesi benim kahverengi lekekenme gelir hep ağladım biraz önce hüngür hüngür ben testten sonra Lekelenme olur diye bekliyordum erken olduBugün benimde 8.günüm 3.gün embriyosuydu. Arada bacaklarım ağrıyor bazen çok hafif kasıklarımda batma oluyor onları da kullandığım ilaçlara bağlıyorum hepsi bu yerleşme kanaması olan lekelenme bile olmadı
Nasip bu ay değilmiş canım konuştuk transferi iptal ettiler haziran adetiyle başlarız dedilerÇok geçmiş olsun canım yaa..merkezle konuş bakalım ne diyecek..moralini bozma iyileş, vücudun toparlasın, her şey Allahın takdiri..en güzel zamanda, bebişinin tutunacağı zamanda olsun transferin inşallah
Yok bence korkmayın çünkü ilaçları bırakmadığınız sürece adet görmezsiniz lekelenme tutunma belirtisidirLekelenme olunca korkuyor insan adet öncesi benim kahverengi lekekenme gelir hep ağladım biraz önce hüngür hüngür ben testten sonra Lekelenme olur diye bekliyordum erken oldu
Yaaa inşallah öyledir bacaklarımda da çekilme sızı da var adet belirtisi gibi geldi banaYok bence korkmayın çünkü ilaçları bırakmadığınız sürece adet görmezsiniz lekelenme tutunma belirtisidir
Olgun çok yumurtan vardır inşallah ve çok embriyo gelişir inşallah canımBende oralara gelemediğim için meraklıyım şimdi. Bugün 25 yumurtam toplandı yarın arayıp bilgi vereceğiz durumlarına göre dediler. İğne hap filan verdiler adet bitiminde kontrole çağırdı
Zaten tutunma belirtileriyle adet öncesi belirtiler aynı olurmuşYaaa inşallah öyledir bacaklarımda da çekilme sızı da var adet belirtisi gibi geldi bana
Hayırlısıyla pozitif çıksın sonucun inşallahBen de 30 yaşındayım Ankara bahçecide yaptırdım sonuç bekliyorum bakalım
Inşallah öyledirZaten tutunma belirtileriyle adet öncesi belirtiler aynı olurmuş
Bende Ankara bahçeci de yaptırdım berfu hocayaBen de 30 yaşındayım Ankara bahçecide yaptırdım sonuç bekliyorum bakalım
Hayırlısıyla sımsıkı tutunur inşallah bebişine kavuşursunEvet hiç beklemeyeceğiz rahim hazır durumda dedi
8.gün genelde tutunma kanaması oluyor canım, inşallah tutunmuştur sımsıkı bebişinArkadaşlar günaydın bugün 8. Günüm sabah lavaboya gittigimde kahverengi lekekenme vardı inşallah böyle olan varmı hastaneyi aramam gerekiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?