2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bugün benimde 8.günüm 3.gün embriyosuydu. Arada bacaklarım ağrıyor bazen çok hafif kasıklarımda batma oluyor onları da kullandığım ilaçlara bağlıyorum hepsi bu yerleşme kanaması olan lekelenme bile olmadı

Eveet bende daha önce gebeliğin g si kadar tecrübem yaşanmışlığım yok bu ilk 3. Günüm transferden sonra ilk gününden beri zaman zaman karın kasık ağrım oluyor dün sol bacağıma kadar ağrısı vurdu şuan hiçbir şeyim yok mesela öyle boş boş dinleniyor gibi hissediyorum

Valla aynısı tek fark sol değilde sağ bacağım ağrıdı dün o kadar lekelenme 7. Gnden sonra oluyor heralde ya. Lekelenme olursa tutuyor diycem belki de bişe oldu diye korkacak bilmiyorum karmaşa yaşıyoruz hepimiz

Lekelenme olunca korkuyor insan adet öncesi benim kahverengi lekekenme gelir hep ağladım biraz önce hüngür hüngür ben testten sonra Lekelenme olur diye bekliyordum erken oldu

Nasip bu ay değilmiş canım konuştuk transferi iptal ettiler haziran adetiyle başlarız dediler

Lekelenme olunca korkuyor insan adet öncesi benim kahverengi lekekenme gelir hep ağladım biraz önce hüngür hüngür ben testten sonra Lekelenme olur diye bekliyordum erken oldu
Yok bence korkmayın çünkü ilaçları bırakmadığınız sürece adet görmezsiniz lekelenme tutunma belirtisidir

Bende oralara gelemediğim için meraklıyım şimdi. Bugün 25 yumurtam toplandı yarın arayıp bilgi vereceğiz durumlarına göre dediler. İğne hap filan verdiler adet bitiminde kontrole çağırdı
Olgun çok yumurtan vardır inşallah ve çok embriyo gelişir inşallah canım..burası bunun için var zaten, hem birbirimize içimizi döküyoruz hem de merak ettiğimiz şeyleri deneyimli arkadaşlardan ögreniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…