2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bekleyelim kuzu kuzu napalim bende böyle terleme ve ateş basması hamileykende olmadı doğumdan sonra bile yani böyle olmamıştım. Bu başka bişey ya fena yani.
Demi ya ben nerdeyse hiç yaşamadım hayatımda böyle şeyler. İlaçlar baya dengemizi bozdu

Aynen canım aramamak lazim bıraktım artık onu zaten .

Benim transfer kağıdında fotosu var iyi kalitede olaninmis akşam gidince eve Atayım .
Aaa ilkkez duydum ha artık doğunca büyür gösterirsin ilk foton diye değişik ama çok güzel bi anı

Haberi alsak rahatlardım biraz onu etme bunu etme en çok yordu beni
Evet evet çok haklısın. Var mı yok mu bilmemek daha kötü ilaçları bazen acaba boşuna mı yapıyorum tutmadı mı ki diyorum. Hiiiç gebelik yaşamadım kimyasal bile olmadı yalancı pozitif bile görmedim o yüzden kendimi hiç hamile olarak hissedemiyoruö. Sanki ağır bi ameliyattan çıkmışım psikolojisiyle hasta gibi evde takılıyorum

Yok kuzum bende hamile kalarken öyleydim 1 ay dünyanın işini yaptım konsere gitdim birde ilişkide oluyorduhiç hiss etmedim ki hamileyim..bildikten sonrada bir farklılık olmadı ondan rahat ol..şimdi daha küçücükler belirtiler sonra başlıyor

Nasıl bi duygu hiç bilmiyorum bakalım tutsunda büyüsün bi daha çooook yolun başındayız

Günaydın hanımlar
Dün transfer oldum geriden gelen 6 gün embriyosu 2bb
2. Transferimiz ilki bio kimyasal olmuştu

Günaydın yerleşme kanamasıdır muhtemelen şimdi aramayın ama canlı kırmızı olursa mutlaka aramanız gerekiyor şimdiden tebrikler bence olmuş bu iş
Ya inşallah tutunma lekesidir ama kasık ve sırtima da sızı şeklinde ağrılar vuruyor ama öncesinde göğüs ucu agrım dışında adet belirtisi gibi belirti yaşamadım gosus ucu agrimda 4. Günü başlamıştı umuyorum dua ediyorum tutunma belirtisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…