Benim transfer kağıdında fotosu var iyi kalitede olaninmis akşam gidince eve Atayım .Yooo bana kimse bişi vermedi
Yaaa etme dedik ya bir bekleBen dayanamadım akşam test yaptım elimdeki son kaset testimi harcadım tabi ki negatif çıktı
Demi ya ben nerdeyse hiç yaşamadım hayatımda böyle şeyler. İlaçlar baya dengemizi bozduBekleyelim kuzu kuzu napalim bende böyle terleme ve ateş basması hamileykende olmadı doğumdan sonra bile yani böyle olmamıştım. Bu başka bişey ya fena yani.
Aynen canım aramamak lazim bıraktım artık onu zaten .Yok canım belirti arama bunu doğal yolla çocuk yaparken bile hep diyordum her kese..çok ağrım olubda adet oluyordum hatda bir defa 14 gün gecikmem oldu dedim kesin hamileyim 2 defa kan verdim çok stresliydi o günler..belirtimde vardır ama neqatif
İlk günden öyle yatdım ben İn şa Allah olmaz bir şeyBen de bugün yatmışım yüz üstü ama bişe olacağını sanmıyorum ben ya daha toz tanesi kadar zaten gömülmüştür rahim içine bişicik olmaz
Aaa ilkkez duydum haBenim transfer kağıdında fotosu var iyi kalitede olaninmis akşam gidince eve Atayım .
Haberi alsak rahatlardım biraz onu etme bunu etme en çok yordu beniYok canım bişe olmaz yüz üstü yatabilirsin korkma dediler daha ilk gün
Evet evet çok haklısın. Var mı yok mu bilmemek daha kötü ilaçları bazen acaba boşuna mı yapıyorum tutmadı mı ki diyorum. Hiiiç gebelik yaşamadım kimyasal bile olmadı yalancı pozitif bile görmedim o yüzden kendimi hiç hamile olarak hissedemiyoruö. Sanki ağır bi ameliyattan çıkmışım psikolojisiyle hasta gibi evde takılıyorumHaberi alsak rahatlardım biraz onu etme bunu etme en çok yordu beni
Yok kuzum bende hamile kalarken öyleydim 1 ay dünyanın işini yaptım konsere gitdim birde ilişkide oluyorduEvet evet çok haklısın. Var mı yok mu bilmemek daha kötü ilaçları bazen acaba boşuna mı yapıyorum tutmadı mı ki diyorum. Hiiiç gebelik yaşamadım kimyasal bile olmadı yalancı pozitif bile görmedim o yüzden kendimi hiç hamile olarak hissedemiyoruö. Sanki ağır bi ameliyattan çıkmışım psikolojisiyle hasta gibi evde takılıyorum
Nasıl bi duygu hiç bilmiyorum bakalım tutsunda büyüsün bi daha çooook yolun başındayızYok kuzum bende hamile kalarken öyleydim 1 ay dünyanın işini yaptım konsere gitdim birde ilişkide oluyorduhiç hiss etmedim ki hamileyim..bildikten sonrada bir farklılık olmadı ondan rahat ol..şimdi daha küçücükler belirtiler sonra başlıyor
Yarım kaldı duyğular o en kötüsü inan bana..düşmanım bile onu yaşamasın.Aynen biz daha çok başındayızNasıl bi duygu hiç bilmiyorum bakalım tutsunda büyüsün bi daha çooook yolun başındayız
Ay çok doğru dedin ya hayırla kavuşalım inşallah yaYarım kaldı duyğular o en kötüsü inan bana..düşmanım bile onu yaşamasın.Aynen biz daha çok başındayız
Ayy İnşallah Allah söylettiAaa ilkkez duydum haartık doğunca büyür gösterirsin ilk foton diye değişik ama çok güzel bi anı
Ya inşallah tutunma lekesidir ama kasık ve sırtima da sızı şeklinde ağrılar vuruyor ama öncesinde göğüs ucu agrım dışında adet belirtisi gibi belirti yaşamadım gosus ucu agrimda 4. Günü başlamıştı umuyorum dua ediyorum tutunma belirtisidirGünaydın yerleşme kanamasıdır muhtemelenşimdi aramayın ama canlı kırmızı olursa mutlaka aramanız gerekiyor şimdiden tebrikler bence olmuş bu iş
İnşallah sağlıkla tutunur bebişinGünaydın hanımlar
Dün transfer oldum geriden gelen 6 gün embriyosu 2bb
2. Transferimiz ilki bio kimyasal olmuştu
Amin canım inşallah geriden geldiği için ve kalitesi çok iyi olmadığı için pek umudum yok gibiİnşallah sağlıkla tutunur bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?