2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar yüzüm sanki yanıyor gibi sanırım hepsi ilaçlardan çünkü dışdan soğuk içten oluyor adet günümde yaklaşıyor
Bugün aynı durumdaydim canım yanaklarım yandı resmen nasıl bir ateş basmasi 2 saat falan sürdü gecti

Ankara'dan canım farklı yerlerde ayni hislerle ortak noktada buluşmak benim ilk bebeğimde olduğum konuda görüştüğüm arkadaşım var kızımızı beraber büyüttük. Sizlerle de nasip olur inşallah.

Ahh ne güzellAminn

Ay bende konuyla alakasız hiç geciktirmem ilaçlarımı bugün kafam dalmış yarım saat geç yaptım fitili acaba bişey olur mu bı baktım saat geçmiş sıçrayarak kalktım valla
Ben her ılaca ayrı alarm ayarladım ondan rahatım ama yeme ıçme canım bışey ıstemıyor kahve ıstıyor dun ıçdım bıtane dayanamadım eşımden azar eşıttım onun ıçınde

Geçmiş olsun canım bol bol su iç sakın ihmal etme su içmeyi Allah'ım çektiklerimizi görüyor en iyisini o biliyor hayırla en güzelini tez zamanda nasip etsin bol masaj yap jel sür inşallah hepsine değecek
Çok sagol canım ınşallah bı haftamız kaldı mı 29una ay ınşallah guzel haberler alırız hepımız

Bende ishal oldum dünden beri bol su içiyorum. Cokta garip şeyler yemedim senin gibi köfte yumurta vs.
Aynen canım yumurta hıç sevmem zorla kahvaltıda 1tane avakado domates salatalık en çok yedıgım bıde meyve azar azar yemek olarak hep ızgara et balık hıç yemedım hıç sevmemeşımde kokusundan rahatsız oluyor pışıremıyorum ondan dolayı

Kizlar iyi akşamlar benimde bugün yumurta toplama işlemim oldu rahim dinlendirme yapacağız dedi doktorum aranız da rahim dinlendiren dondurulmuş embriyo kullanan var mı

Ben olsam heralde uyumadan gıderım sabahın ılk ışıklarında hadı hayırlısı olsun ınşallah erkenden gıdın beklemeyın ne kadar çabuk kan versenız okadar çabuk sonuç çıkar

Kizlar iyi akşamlar benimde bugün yumurta toplama işlemim oldu rahim dinlendirme yapacağız dedi doktorum aranız da rahim dinlendiren dondurulmuş embriyo kullanan var mı
Ben varım canım iki adet dönemi bekledik transfer oldum bekliyorum tutunmasını inşallah 1 adet dondurulmuş 5.gun embriyosu transferi oldum

İnanır mısınız hemen şimdi koşarak gitmek istiyorum. Hemde hiç gitmek istemiyorum. Nasıl bir ikilem yaşıyorum anlatamam.

Eğer muayene olabiliyorsan normal yaparlar..muayene olamayanları narkozla yapıyorlar

Cok yumurta toplandığı için mi bekledin canım inşallah pozitifi görürsün

Cok yumurta toplandığı için mi bekledin canım inşallah pozitifi görürsün
Teşekkür ederim canım inşallah bu yolda emek veren hepimiz görürüz 12 tane toplandı ama 3 tanesi 5.gune gitti dondurdular doktorum dondurulmuş uygun gördü rahim ister istemez yıpranıyor yumurta toplamada birde en önemli kriter sanırım hormon değerleri transfere uygun değildi muhtemelen o yüzden normale gelmesini beklediler

Nerede yaptiriyorsun canım kaç yaşındasın ilk denemen mi

Hayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebişin inşallah, bebişini kucağına alırsın inşallah inşallah dondurulacak embriyoların da vardır yedekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…