Predictor en iyisi..bende çok gösterdi hafifte olsa çok üzüldüm bende ondan test yapmak istemiyorum. negatif olmasına rağmen
Negatif olmasına rağmen mi gösterdi çizgiyi? Prodoctor aldım aynısı mı bilemiyorumPredictor en iyisi..bende çok gösterdi hafifte olsa çok üzüldüm bende ondan test yapmak istemiyorum
İnşallahİçinden nasıl geliyorsa öyle yap canım..hayırlısıyla pozitif çıksın inşallah
Sanırım ilaçlarımı alıp gideceğim. Amiiiiin inşaallahİçinden nasıl geliyorsa öyle yap canım..hayırlısıyla pozitif çıksın inşallah
Negatif olursa kontrol çizgisi oluyo sadece yani 1 tane çizgi pozitifse 2 çizgi olması lazım çok silik olsa bile varsa eğer vardır hamilelik HCG değeri daha düşük olduğu için çok silik çıkarBenim merak ettiğim bişey var bu erken gebelik testinde negatif olursa nasıl nereden bakarsak bakalım çok hafif arkada ki kırmızı çizgi beliriyor mu yoksa hiç gözükmüyor mu??
Bugün bende ise gittim hareketliydim arada ağrım oldu ama eve gelip dinlenince geçti bugün 5. Gün transfer gününü sayarsak eğer tutunma olduysa olmuştur diye düşünüyorum her türlü kana karışma derin cuma cumartesi bulur duramıyorum gerçekten çok heyecanlı o gün kan testini nasıl bekleyecem elime alıp bakacagim bilmiyorumBenimde transferden beri solda bir hassasiyet var bugün 12bin adım atmışım,eve yaklaşırken yine sol taraf ağrıdı ama şimdi uzanıyorum geçti.transferin 4.günü
Transfer günü sayılmıyor 4. GünümüzBugün bende ise gittim hareketliydim arada ağrım oldu ama eve gelip dinlenince geçti bugün 5. Gün transfer gününü sayarsak eğer tutunma olduysa olmuştur diye düşünüyorum her türlü kana karışma derin cuma cumartesi bulur duramıyorum gerçekten çok heyecanlı o gün kan testini nasıl bekleyecem elime alıp bakacagim bilmiyorum
Ovitrelle iğne olduğum için yapsam da emin olamıyorum ama 13 mayısta oldum yarına kalmaz etkisi ben test sipariş ettim yarın gelince yapıcam tekrarBugün bende ise gittim hareketliydim arada ağrım oldu ama eve gelip dinlenince geçti bugün 5. Gün transfer gününü sayarsak eğer tutunma olduysa olmuştur diye düşünüyorum her türlü kana karışma derin cuma cumartesi bulur duramıyorum gerçekten çok heyecanlı o gün kan testini nasıl bekleyecem elime alıp bakacagim bilmiyorum
Ay iyi ya normal olması daha iyi zaten. Benim ilk tedavim, tek ve 5. gün embriyosu. 9 yumurtam döllenmişti 2. Güne 7 tanesi devam etti sonrası için bilgi vermediler Çarşamba günü için çağırdılar sadece bakalım merakla bekliyorumNarkozla yaoılan ben ben sadece bir kişi duydum canım. Genel olarak normal muayene tarzında yapılıyor. Senin kaç transfer olacak kaçıncı gün embriyosu
Bugün benim 5.gunumdu erken prediktor aldım ve negatif çıktı hayalet çizgi vs yoktu :)Ovitrelle iğne olduğum için yapsam da emin olamıyorum ama 13 mayısta oldum yarına kalmaz etkisi ben test sipariş ettim yarın gelince yapıcam tekrar
Hakkında hayırlısı olsun inşallah ya biran önce bebeğine kavuşmayı nasip etsin RabbimAy iyi ya normal olması daha iyi zaten. Benim ilk tedavim, tek ve 5. gün embriyosu. 9 yumurtam döllenmişti 2. Güne 7 tanesi devam etti sonrası için bilgi vermediler Çarşamba günü için çağırdılar sadece bakalım merakla bekliyorum
Çatlatma iğnesi oldunuz mu?Bugün benim 5.gunumdu erken prediktor aldım ve negatif çıktı hayalet çizgi vs yoktu :)
Henüz çok erken biz sabırsızlık yapıyoruz 1 haftamiz var DahaBugün benim 5.gunumdu erken prediktor aldım ve negatif çıktı hayalet çizgi vs yoktu :)
OlmadımÇatlatma iğnesi oldunuz mu?
3.gün embriyosu daha geç belli oluyor yarın yapacak mısınOlmadım
Tabi neqatif olarak gösteriyordu..bence bekleyinNegatif olmasına rağmen mi gösterdi çizgiyi? Prodoctor aldım aynısı mı bilemiyorum
Normal şekilde yapılıyor canım benim narkozla oldu ama benim durumlarım farklı ondan doktorum riske atmadı.Kızlarr Çarşamba günü benim de transferim olacak, doktora sormadım ama merak ettiğim şey narkozla mı yoksa normal şekilde mi yapılıyo transfer ? Kimisi narkozla yaptırmış çünkü ben de merak ediyorumm
Ton balığı gibi konserve ürünleri bu dönemde tercih etmiyorum ben, balık falanda bu sürede yemesem olur fikrindeyimArkadaşlar eşim ton balığı almış yesem sorun olur mu yiyeniniz varmi?
Bende aynı gün olmuşuz zaten ama yok sabredecegim dayanacağımOvitrelle iğne olduğum için yapsam da emin olamıyorum ama 13 mayısta oldum yarına kalmaz etkisi ben test sipariş ettim yarın gelince yapıcam tekrar
Yarın yapacakmısin sen şimdi test.Bende aynı gün olmuşuz zaten ama yok sabredecegim dayanacağım
Ay yarın yapacakmisin testOvitrelle iğne olduğum için yapsam da emin olamıyorum ama 13 mayısta oldum yarına kalmaz etkisi ben test sipariş ettim yarın gelince yapıcam tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?