Sabredebildiğim kadar edeceğimAmin canım inşallah..sımsıkı tutunsun bebişinama erken test yapma çünkü geç tutunma olursa idrara yansımaz ve boşuna moralin bozulur
Bence ilaçlarını alıp vermelisin çünkü hergun aynı saatte aksatmadan icmen lazım bebde bugün unutmuşum yarım saat geç yaptım içim.hic rahat değilArkadaşlar bişey soracağım. Yarın kan tahlili günüm. Sabah ilaçlarımı 10.30-11.00 gibi alıyorum. Sizce ilaçları alıp mı kan vermeliyim yoksa almadan mı. Tabi bunu sorarken bile kalbim heyecandan güpür güpür çarpıyor. Yarın nasıl olacak acaba
Yarım saatten bişe olmaz canım ya korkma düzeni sık sık bozsan o zaman sıkıntı ama bir sefer olunca bişe olmaz korkma koruyan gözeten AllahBence ilaçlarını alıp vermelisin çünkü hergun aynı saatte aksatmadan icmen lazım bebde bugün unutmuşum yarım saat geç yaptım içim.hic rahat değil
İnşallah canım benimmmm her şeyden korkar oldukYarım saatten bişe olmaz canım ya korkma düzeni sık sık bozsan o zaman sıkıntı ama bir sefer olunca bişe olmaz korkma koruyan gözeten Allah
Çünkü çok zorlu bi yoldan geliyoruz her anlamda yoruluyorum bedenen ruhen maddi manevi her şekilde. O yüzden insan içtiği sudan korkar oldu öksürürken hapşırırken her şeyden korkuyoruzİnşallah canım benimmmm her şeyden korkar olduk
Allah korusun kazalardan, hastalıklardan..bu dönemde başımıza bir şey gelmesin inşallahYa bende çıkıyorum bıraz yuruyuyorum hemen eve donuyorum korkuyorum ozellıkle motor kuryelerden kışın bı kaza atlattım ters yonde geldı benı bı uçurdu allah korudu bı bacak kol morluguyla kurtulmuştum ama pıskolojık korkuyorum çok adam kaçtı ne plaka vardı ne bı ıyımısın dedı mal adamondan çok korkuyorum hep eşıme dıyorum elımı bırakma dıye
Sımsıkı tutunsun bebişin inşallahKızlar bende trasfer oldum 2 tane koydular inşallah pozitif haberini de verebilirim2 gun uzan dinlen sonra yürüyüş filan yapabilirsin dedi ilişki yasak dedi o kadar. Normal de hiç igne vermezdi bu sefer iki tane iğne vermiş şaşırdım. 2 haziran test günü
Hayırlı olsun inşallah.. yumurtaların olgun olsun ve çok güzel embriyolar olsun inşallahDün çatlatma iğnesini yaptım ve Bugün hastaneye yattım, yarın sabah 09.30 da OPU yapılacak. 3 veya 5. Günde de transfer yapılacağını söyledi doktorum. Çok heyecanlıyım.
Birde bugün sağ tarafimda hep hassasiyet var batma var acaba olan var normal mi anormal mi bilemiyo insanÇünkü çok zorlu bi yoldan geliyoruz her anlamda yoruluyorum bedenen ruhen maddi manevi her şekilde. O yüzden insan içtiği sudan korkar oldu öksürürken hapşırırken her şeyden korkuyoruz
Ben Trabzondayım bu aradaKızlar bu arada hangi illerdesiniz?ben Sinop'ta yaşıyorumburada benimle aynı duyguları heyecanı hisseden insanların olduğunu bilmek bana çok iyi geliyo öyle bir süreç ki yaşayan bilir yaşayan anlar..güzel haberlerimizide vermek nasip olsun inşallah
Yok kuzum yarım saat bir şey olmaz korkmaAy bende konuyla alakasız hiç geciktirmem ilaçlarımı bugün kafam dalmış yarım saat geç yaptım fitili acaba bişey olur mubı baktım saat geçmiş sıçrayarak kalktım valla
Evet bende de vardı bugün sağ bçacağımda ağrıdı epey. Bunlar ya beliruti ya da ilaç etkisiBirde bugün sağ tarafimda hep hassasiyet var batma var acaba olan var normal mi anormal mi bilemiyo insan
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap canım..hayırlısıyla pozitif çıksın inşallahArkadaşlar bişey soracağım. Yarın kan tahlili günüm. Sabah ilaçlarımı 10.30-11.00 gibi alıyorum. Sizce ilaçları alıp mı kan vermeliyim yoksa almadan mı. Tabi bunu sorarken bile kalbim heyecandan güpür güpür çarpıyor. Yarın nasıl olacak acaba
Benimde transferden beri solda bir hassasiyet var bugün 12bin adım atmışım,eve yaklaşırken yine sol taraf ağrıdı ama şimdi uzanıyorum geçti.transferin 4.günüBirde bugün sağ tarafimda hep hassasiyet var batma var acaba olan var normal mi anormal mi bilemiyo insan
Narkozla yaoılan ben ben sadece bir kişi duydum canım. Genel olarak normal muayene tarzında yapılıyor. Senin kaç transfer olacak kaçıncı gün embriyosuKızlarr Çarşamba günü benim de transferim olacak, doktora sormadım ama merak ettiğim şey narkozla mı yoksa normal şekilde mi yapılıyo transfer ? Kimisi narkozla yaptırmış çünkü ben de merak ediyorumm
Görünmemesi lazım ben daha önce bi çok kez yaptım asla bi ikinci çizgi belirtisi dahi yoktu. Hayalet ten hafif bile yoktu. Net şekilde tek çizgiBenim merak ettiğim bişey var bu erken gebelik testinde negatif olursa nasıl nereden bakarsak bakalım çok hafif arkada ki kırmızı çizgi beliriyor mu yoksa hiç gözükmüyor mu??
Predictor en iyisi..bende çok gösterdi hafifte olsa çok üzüldüm bende ondan test yapmak istemiyorumBenim merak ettiğim bişey var bu erken gebelik testinde negatif olursa nasıl nereden bakarsak bakalım çok hafif arkada ki kırmızı çizgi beliriyor mu yoksa hiç gözükmüyor mu??
Teşekkür ederimGörünmemesi lazım ben daha önce bi çok kez yaptım asla bi ikinci çizgi belirtisi dahi yoktu. Hayalet ten hafif bile yoktu. Net şekilde tek çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?