• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Nane maydonoz yenilmemesi gerek yazmıştı kızlardan biri ben hergün yedim 🙄 gerçi böbrek taşı düşürürken maydanoz suyu içmiştim hepsi güzelce düşmüştü ama ben suyunu içmiştim kafam karıştı bu günden sonra geri dönemeyecegime göre olan oldu🙄
Normal ölçüde yenildiğinde bir etkisi olmaz , ben bir kaç doktordan dinlemiştim.Suyunu içmediğin sürece normal yediğin sürece herhangi bir etkisi olmaz 🙏

Teşekkür ederim canlar, darısı sizin basiniza olsun inşallah. 🙏2gündur okuyamamistim ne kadar çok yazmissiniz öyle :)benimde evde tek başıma tahlil gününü heyecanla beklediğim zamanlar geldi aklıma.heyecaninizi merakinizi okurken duygulandim.öğreneli henüz bir hafta oldu. ne ağrım var ne birsey.iki kez kan vermesem hamile olduğumu düşünmem bile suan.bende acaba kese görecek miyim kalp atışı duyacak miyim heyecanına kapıldım.cift transferdi değer 2gunde 3katindan fazla artmıştı acaba ikisi mi tuttu diyorum düşünüp duruyorum gece gözüme uyku girmiyor heyecandan.sıcak basması olayı bende de var çok. ilaçlardan olduğunu düşünüyorum ben.birde gece terlemesi oluyor bir süredir. Hormonal galiba o da.herkesin hakkında hayırlısı.yeni arkadaşlar maşallahinjz var enerjinize hayran kaldım.dualarim sizlerle pozitif haberlerinizi okumayı dört gözle bekliyor olacağım.🤗
Ben adet olacağım zaman ve adet dönemimde gece terlemesi olurum. 8inci gün kanama gördüğümde gece terlemesinde yaşadım ve o kadar ağladım ki adet oluyorum diye. Bakalım yarın testim pozitifse hormonaldir. Yoksa da adet dönemin yakındır . İnşallah birincisi

Nane maydonoz yenilmemesi gerek yazmıştı kızlardan biri ben hergün yedim 🙄 gerçi böbrek taşı düşürürken maydanoz suyu içmiştim hepsi güzelce düşmüştü ama ben suyunu içmiştim kafam karıştı bu günden sonra geri dönemeyecegime göre olan oldu🙄
Maydanozun adet söktürücü özelliği var kuzum ya tüh inşallah bişe olmamıştır çok yemediysen ben bişe olduğunu sanmıyorum. Kekikte zararlı oda maydonoz gibi ama günlük yeme dozu varmış bugün okudum birazda

Benim doktorum yasaklar listesinde
Balık
Maydonoz
Nane
Ve çay kesinlikle yemiyor ve içmiyorsun demişti

Biliyorsanız paylaşabilir misiniz çatlatma iğnesi de transferden sonra mı vurulur? Çok gerekli bir şey mi?
Evet , transfer sonrası veren doktorlar var . Sanırım beta HCG hormonunu taklit ettiği için veriyorlar, vücut gebeliğe alışsın diye. ama çok yapılan bir uygulama değil galiba.Bende daha önceki transferimden sonra gonapeptly vuruldum ama negatif olmuştu

5 yumurta toplandı sadece 1 tanesi tuttu embriyo olarak onu da koyunca tutmadı zaten çok beklemiştim ama yapacak bişey yok artık Allah isteyen herkese nasip etsin ümit edip olmaması kötü bir duygu ama içimde bir umut var hala
Çok ıyı anlıyorum canım hakkınızda hayırlısı bende 17senedır ugraşıyorum çok ıyı anlıyorum sızı bana yaşın kuçuk kuçuk dıye tup bebek yapmadılar erken dıye bak yaşım 38oldu zaman kaybınamı yoksa o kadar paramı yedıler haram zıkkım olsun onamı yanayım🥲

Ben bu sabah işe dönüyorum canım mecbur evdede olsa yatamiyorum zaten kızım var en azından orda vakit geçer zaman bitsin biran önce sonuç olumlu ya da olumsuz kendimi alıştırayim istiyorum.
Bızım kendı ışımız dıye ben evde yatıyorum geçen sene gebelıkte evde kaldım sadece wc kalk dedı doktorum yıne boş gebelık ımış aslında allah verse bence yatalım ona bakmaz rabbım saglıklı hayırlı evlatlar versın ınşallah🙏❤️🧿

Benim transferim p.tesiye denk geldi ben rapor aldım canım 1 hafta yattım bugün işe başlıyorum .4.gunden sonrada çok yatar pozisyonda degildim evdeyim ama oturdum ev içinde hareket halinde oldum. Benimde dün sağ bacak ağrım oldu biraz dışarı çıkıp yürümüştüm acaba belirti mi yoksa yatmaktan kaslarım mi eridi 😂 amin sabırlar versin yüzümüzü güldürsün inşallah 😇🤲
Ya bende çıkıyorum bıraz yuruyuyorum hemen eve donuyorum korkuyorum ozellıkle motor kuryelerden kışın bı kaza atlattım ters yonde geldı benı bı uçurdu allah korudu bı bacak kol morluguyla kurtulmuştum ama pıskolojık korkuyorum çok adam kaçtı ne plaka vardı ne bı ıyımısın dedı mal adam😔ondan çok korkuyorum hep eşıme dıyorum elımı bırakma dıye😁

Kızlar benim dün akşamdan beri aralıklı karnım ağrıyor böyle regl başlarında hafiften ağrılar olur ya öyle🥺
Bende ıshal oldum canım dunden berı anlamadım ıştahımda yok zorla yıyorum bışeyler bıde aşırı gaz var ama bel agrım var benım ınşallah geçer cnm bu ığnelerdende oluyor ağrı😔benım mos mor yer kalmadı ığneye

Bende ıshal oldum canım dunden berı anlamadım ıştahımda yok zorla yıyorum bışeyler bıde aşırı gaz var ama bel agrım var benım ınşallah geçer cnm bu ığnelerdende oluyor ağrı😔benım mos mor yer kalmadı ığneye
Geçmiş olsun canım bol bol su iç sakın ihmal etme su içmeyi Allah'ım çektiklerimizi görüyor en iyisini o biliyor hayırla en güzelini tez zamanda nasip etsin🥺 bol masaj yap jel sür inşallah hepsine değecek🤲🥺

Öyle tabiiki ama 4 senelik evliyim herkesin gözü üzerimizde olacak mı olmayacak mı gibi çok şükür ki tüp bebek yaptırdığımızı da söylememiştikte sorulara maruz kalmayacağız. Eşim hiç umursamıyor bu tarz şeyleri olsa da olur olmasada kafasında ama aileler öyle değil tabiki. Biraz rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama başım ağrıdığına göre stres yapmışım epe
Canım benım bende 17seneyı devırdık çok şukur bıde mardın gelınıyım o kadar ıyı anlıyorum senı ama bışey dım sana tecrubelı olarak boşver herkesı aılenıde başkasınıda eşıne sarıl hep mutlu ol rabbım ınşallah bızede nasıp eder vardır bızede ayırdıgı mınnoşları sen boş ver çok geç oluyor anlıyorsun boşuna üzüldüğünü😊🙏❤️🧿🌹tamam çocuk neşedır evde ama eşınle olan sevgın huzurun herşeyden daha degerlı dıye düşünüyorum🥰

Kızlar malesef iptal oldu transfer. Yumurtlama olmuş bu şekilde başlayamayız dedi doktor. Bayramdan sonraya kaldı herşey de bir hayır vardır
Ay ben görmemişim bu yazdığını 🥺 canım ya elinde olmayan bi durum bu Allah'tan geliyor var Rabbimin bir bildiği üzülme bebeğin vaktini bekliyor 🥺

Back