• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kuzum biz şimdi adet olamayız bana hemşire dedi adet olamadığınız için ağrın ola bilir ama bende ağrı yok
Aaa öyle mi 😯 peki tutmasa adet ne zaman oluyor acaba Allah'ım inşallah tutar yaa🥺

Zaten transfer olacağım hastane öncesinde test istiyor bende testi o yüzden verdim test yaptırdığım hastane zaten transfer olacağım hastane olduğu için aradım merkezi testimin pozitif olduğunu söyledim hemşire gün içinde arayacakmış beni.. ama hasta olalı 1 hafta olacak transfer günü aslında hastalığımın üstünden 10 gün geçmiş olacak transferden bir gün önce yine test yaptırsam negatif çıkma olasılığı ne olur transfer yaparlar mı negatif çıkınca acaba yoksa 1 ay sonraya mı atarlar ?
Neqatif olursa yaparlar bence önemli senin nasıl hiss etdiğin..hazır diğilsen
eğer dondursunlar..

selam kızlar, iğneleri kendi kendine yapabilen var mı ? ay ben çok korkuyorum ve vuramıyorum
Canım bende korkuyordum ama Allah güç veriyor bı şekilde, gözümü kapatiyorum nefes verip rahatça yapmaya çalışıyorum göbeğimi sıkıp, hatta ovitrelle iğneyi de kendin yaparsın dedi doktor bakalım onu nasıl yapcam 11de 🥲

Opudan sonra bende de bir iki gün olmuştu canım. Transferin yarın mı aaa çok iyiymiş hadi hakkında hayırlısı olsun inşallah sımsıkı tutunur🥰💞🤲
Evet yarın inşallah herşeyin hayırlısı ama kahverengi kanama varken nasıl olur bilmedim hiç başımada gelmedi dondurulup yapılsaydı daha iyi olmazmıydı acaba

Neqatif olursa yaparlar bence önemli senin nasıl hiss etdiğin..hazır diğilsen
eğer dondursunlar..
Dondurulmuş embriyolarım var zaten artık hayırlısı olsun hastane arayınca öğreneceğim bende ama kesin iptal ederler haziran adetiyle başlayalım derler

Aaa öyle mi 😯 peki tutmasa adet ne zaman oluyor acaba Allah'ım inşallah tutar yaa🥺
Onu bilmiyorum kuzum..hiç sormadım bile.Bana parol bile yazdılar çünkü dediler ağrıların ola bilir.İn şa Allah tutunsunlar adetlerimiz gelmesin

Sağol canım kendimi suçluyorum transfer öncesi kafam dağılsın tatile gidelim dedim 3 günlük tatilde de covid oldum döndüm kendimi suçlamaktan başka bir şey yapmıyorum çok pişmanım çok aptalca bir hareketti
Ama böyle yapmanın sana ne faydası var ki. Hastalıkta sağlıkta Allah'tan geliyor. Şöyle düşğn belki sen hastalanmasaydın transferin zamanında olsaydı da tutmasaydı ya da başka bi aksilik olsaydı bilemezsin belki böyle şeyler olacaktı. Hastalığı veren Rabbimin var bir bildiği böyle düşünme lütfen

Onu bilmiyorum kuzum..hiç sormadım bile.Bana parol bile yazdılar çünkü dediler ağrıların ola bilir.İn şa Allah tutunsunlar adetlerimiz gelmesin
Hımmm anladım canım. Amin inşallah ya valla aklımdan bir saniye bile çıkmıyor 🥺

Hiiiiçbir his yok valla en ufak yok hatta transfer olmasam üşüttüm de karnım ağrıyor derim. Ay hissedelim artık ya🥺🤲
İlkindede ben böyle oldum ilk transferde sadece çok ilaç kullanmamistim ne ağrı je ateş basması hiç birsey olmuyordu

Yani et yeşillik harici hiçbirşey yemedim yeşillikte sorun varsa yandık🥺
Ay ben hler kahvaltı da yeşillik yedim hatta artan tabağı oturma odasında otururken yedim de eşim gülmüştü halime kötü müymüş ki🥺

Kızlar ya yeşillik diyince bi korktum artık her yediğimi içtiğimi sorarım araştırırm🥺 kayınvalidem erik kompostosu yapmış konserve olarak göndermiş kızılcık da var içinde ondan bişe olur mu ki içsem 🥺

Kızlar ya yeşillik diyince bi korktum artık her yediğimi içtiğimi sorarım araştırırm🥺 kayınvalidem erik kompostosu yapmış konserve olarak göndermiş kızılcık da var içinde ondan bişe olur mu ki içsem 🥺
Kız valla şimdi yeşillik yeyicem..o kadarda diğil yani.Kompostoyu kendim ben yaptım kaysı ve yüzüm var

Kız valla şimdi yeşillik yeyicem..o kadarda diğil yani.Kompostoyu kendim ben yaptım kaysı ve yüzüm var
Şifa olsun bebişine besin olsun yarasın inşallah ya🤲 bunları hamile olduğumuzu bilerek dikkat ettiğimiz günler de hemencecik gelsin inşallah 🤲

Hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı da nasıp etsin inşallah ❤️🥰
Teşekkür ederim canlar, darısı sizin basiniza olsun inşallah. 🙏2gündur okuyamamistim ne kadar çok yazmissiniz öyle :)benimde evde tek başıma tahlil gününü heyecanla beklediğim zamanlar geldi aklıma.heyecaninizi merakinizi okurken duygulandim.öğreneli henüz bir hafta oldu. ne ağrım var ne birsey.iki kez kan vermesem hamile olduğumu düşünmem bile suan.bende acaba kese görecek miyim kalp atışı duyacak miyim heyecanına kapıldım.cift transferdi değer 2gunde 3katindan fazla artmıştı acaba ikisi mi tuttu diyorum düşünüp duruyorum gece gözüme uyku girmiyor heyecandan.sıcak basması olayı bende de var çok. ilaçlardan olduğunu düşünüyorum ben.birde gece terlemesi oluyor bir süredir. Hormonal galiba o da.herkesin hakkında hayırlısı.yeni arkadaşlar maşallahinjz var enerjinize hayran kaldım.dualarim sizlerle pozitif haberlerinizi okumayı dört gözle bekliyor olacağım.🤗

Back