• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ay ben görmemişim bu yazdığını 🥺 canım ya elinde olmayan bi durum bu Allah'tan geliyor var Rabbimin bir bildiği üzülme bebeğin vaktini bekliyor 🥺
Yapacak bişey yok canım bunda da bir hayır vardır dedim bende. Temmuz sonu ağustos başı gibi olacak yani mecburen

Abartmadigimiz sürece bişey olmaz heralde ya 🙈 havuç suyu iciyor musunuz kızlar tutunmayı arttiriyormus ben hergun içiyorum aklıma gelmişken sizlerede söyleyim 💐
Havuç yıyorum bende bıde avakado çok etkılı dedıler onu yıyorum kahvaltıda yarım avakado❤️🙏ınşallah yarasın bebışlerımıze yedıklerımız ıçtıklerımız 🥰

Yapacak bişey yok canım bunda da bir hayır vardır dedim bende. Temmuz sonu ağustos başı gibi olacak yani mecburen
Geç olsun güç olmasın ya Allah'ım görüyor valla ne diyim duadan başka bişe gelmiyor elimizden

Kızlar yüzüm sanki yanıyor gibi sanırım hepsi ilaçlardan çünkü dışdan soğuk içten oluyor adet günümde yaklaşıyor

Ben 28 yaşındayım istemediğim halde çift konuldu yumurta kalitesi iyi ilerlemezse çift koyuyouz demişlerdi sizinde birinci kalite kalmazsa isteyin bence
Anladım canım cevabın için teşekkür ederim ben normaldede çift isterim ama dokturuma bağlı nasıl yol izleriz hiç bilmiyorum 29unda adet günüm büyük ihtimalle 1 haziran gibi giderim doktora hayırlısıyla olsunda allah sağlık versin isteyen tüm annelere duam bu 🙏🙏🙏

Kızlar bende trasfer oldum 2 tane koydular inşallah pozitif haberini de verebilirim 🙏 2 gun uzan dinlen sonra yürüyüş filan yapabilirsin dedi ilişki yasak dedi o kadar. Normal de hiç igne vermezdi bu sefer iki tane iğne vermiş şaşırdım. 2 haziran test günü 💕

Kızlar bende trasfer oldum 2 tane koydular inşallah pozitif haberini de verebilirim 🙏 2 gun uzan dinlen sonra yürüyüş filan yapabilirsin dedi ilişki yasak dedi o kadar. Normal de hiç igne vermezdi bu sefer iki tane iğne vermiş şaşırdım. 2 haziran test günü 💕
Ay canım az önce aklımdan geçtin yazacaktım alıntılanan için seni bulamadım. Hadi hayırlısı olsun bebişlerin sımsıkı tutunsun güzel günleriniz olsun🥰💞🤲

Maydanozun adet söktürücü özelliği var kuzum ya tüh inşallah bişe olmamıştır çok yemediysen ben bişe olduğunu sanmıyorum. Kekikte zararlı oda maydonoz gibi ama günlük yeme dozu varmış bugün okudum birazda
Ben herşeyi yedim neyse olacagı varsa olur zaten😞 normal günlük salatalara kattım

Ben herşeyi yedim neyse olacagı varsa olur zaten😞 normal günlük salatalara kattım
O kadarda bile olmaz canım onu kaynatıp içiyorlar anca öyle etki ediyor sen bu günden sonra dikkat et rabbim nasip ettiyse hiçbir şey olmaz

Bende ilk kez duyuyorumm🙄araştırmıştım özellikle somonu tavsiye ediyorlar yiyorum bende severimde..
Ay evet ben de çok baktım. Dip balıklarını yemek zararlı aslında ama belki tutunma zamanı diye mi acaba

Ay evet ben de çok baktım. Dip balıklarını yemek zararlı aslında ama belki tutunma zamanı diye mi acaba
Bilemedim bu tarz kafa karışıklığına sebep olan çok şey var gerçekten😄insan her gün yediği şeyi yerken bile tereddütte kalıyor..

Back