• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ay kuzum iki gecedir aynısı oluyor yeminle bugün suya basacaktım ayaklarımı ilaçlar mı acaba inşallah gebeliktir yaaaa🥺🤲
İki gecedir bende uyuyamıyorum sıcak basmasından sık sık uyanıyorum buda mi ilaçların etkisi bilmiyorum ki ya🥹ahh çok zor beklemek..inşallah tutunmuşlardir miniklerimiz bize🤲

İki gecedir bende uyuyamıyorum sıcak basmasından sık sık uyanıyorum buda mi ilaçların etkisi bilmiyorum ki ya🥹ahh çok zor beklemek..inşallah tutunmuşlardir miniklerimiz bize🤲
Ay inşallah canım ya inşallah 🤲 hemen hemen hepimizde olmuş ateş basması ya inşallah belirtidir de bebişler yapıyordur🤲🤲🤲

kızlar ben transferden geldim 2 tane transfer ettiler 5 Haziran test günü nasıl geçecek bilmiyorum hayırlısı olsun hakkımızda inşallah ☺️
Yaaaa💞🥰🥰 hadi bakalım bismillah bebişlerşn sıkıca tutunsun sana buralar hep bebiş dolsun inşallah 💞🥰🤲

Teşekkür ederim canlar, darısı sizin basiniza olsun inşallah. 🙏2gündur okuyamamistim ne kadar çok yazmissiniz öyle :)benimde evde tek başıma tahlil gününü heyecanla beklediğim zamanlar geldi aklıma.heyecaninizi merakinizi okurken duygulandim.öğreneli henüz bir hafta oldu. ne ağrım var ne birsey.iki kez kan vermesem hamile olduğumu düşünmem bile suan.bende acaba kese görecek miyim kalp atışı duyacak miyim heyecanına kapıldım.cift transferdi değer 2gunde 3katindan fazla artmıştı acaba ikisi mi tuttu diyorum düşünüp duruyorum gece gözüme uyku girmiyor heyecandan.sıcak basması olayı bende de var çok. ilaçlardan olduğunu düşünüyorum ben.birde gece terlemesi oluyor bir süredir. Hormonal galiba o da.herkesin hakkında hayırlısı.yeni arkadaşlar maşallahinjz var enerjinize hayran kaldım.dualarim sizlerle pozitif haberlerinizi okumayı dört gözle bekliyor olacağım.🤗
Allah esirgesin maşallah çok sevindim canım benim ❤️ darısı bizlere inşallah senin bebise kardeşler gelsin ❤️ rica etsem embriyo kalitelerin nasıldı acaba 🙏🏻

Teşekkür ederim canlar, darısı sizin basiniza olsun inşallah. 🙏2gündur okuyamamistim ne kadar çok yazmissiniz öyle :)benimde evde tek başıma tahlil gününü heyecanla beklediğim zamanlar geldi aklıma.heyecaninizi merakinizi okurken duygulandim.öğreneli henüz bir hafta oldu. ne ağrım var ne birsey.iki kez kan vermesem hamile olduğumu düşünmem bile suan.bende acaba kese görecek miyim kalp atışı duyacak miyim heyecanına kapıldım.cift transferdi değer 2gunde 3katindan fazla artmıştı acaba ikisi mi tuttu diyorum düşünüp duruyorum gece gözüme uyku girmiyor heyecandan.sıcak basması olayı bende de var çok. ilaçlardan olduğunu düşünüyorum ben.birde gece terlemesi oluyor bir süredir. Hormonal galiba o da.herkesin hakkında hayırlısı.yeni arkadaşlar maşallahinjz var enerjinize hayran kaldım.dualarim sizlerle pozitif haberlerinizi okumayı dört gözle bekliyor olacağım.🤗
Yaaa ne güzel bana motive oldun benimde ağrım belirtim yok bendede çift embriyo🥹İn şa Allah kalb atışını duyarsın canım..ikiside tutsun🙌🏻

Allah esirgesin maşallah çok sevindim canım benim ❤️ darısı bizlere inşallah senin bebise kardeşler gelsin ❤️ rica etsem embriyo kalitelerin nasıldı acaba 🙏🏻
Açıkçası ben sormadım kalitelerini onlarda söylemedi.çünkü 3.gün dondurduk deyince zaten çok üzülmüştüm.tutmaz diye düşündüm.sadece hücre sayılarını söylemişlerdi dondururken biri 8 diğer ikisi 9hücreliydi iyi durumda olduklarını söylemişti embriyolog.transfer edrrkende ikiside 10hücreli demişlerdi.

Yaaa ne güzel bana motive oldun benimde ağrım belirtim yok bendede çift embriyo🥹İn şa Allah kalb atışını duyarsın canım..ikiside tutsun🙌🏻
Belirti yok derken şuan yok yani.transferin 8.günü çok çok az lekelenme başlamıştı silince peçeteye bulaşan ama pede hiç geçmeyen ve birkaç gün sürdü bu.birde kasık agriları o kadar.belirti olmayan ama pozitifi görende bir dünya insan var kan tahlili gününü beklemek en doğrusu.diger türlüsü çok yıpratıcı ve yanıltıcı oluyor.tesekkur ederim güzel dileklerin için 🙏darısı başınıza jnsallah

Sevgili Anne adayları herkese merhaba
Umarım hepimiz hayallerimiz olan o güzel yavruları sağlıkla kucağımıza alırız. Bende 11 Martta 5inci gün dondurulmuş çift transfer oldum. Yarın kan testi günüm. Bu arada 8 inci gün başlayan aralıklarla devam eden eden kahverenkli lekenmelerim oldu. Erken idrar testi yaptığımda çok silik ikinci çizgiyi gördüm. Fakat transferden 2 gün öncesinde çatlatma iğnesi yapmıştım. Onun etkisi diye düşünüyorum. Kanamayı görünce çok ağladım. Ama sonra kendimi telkin ettim. Hayırlısı diyerek. Şimdi yarını bekliyorum bakalım Rabbim ne layık görecek.
İnşallah pozitifi görürüz seninle canım..8.gün kanaması yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle..hayırlı haberini bekliyoruz yarın İnşallah 🤲🤲🤲

Açıkçası ben sormadım kalitelerini onlarda söylemedi.çünkü 3.gün dondurduk deyince zaten çok üzülmüştüm.tutmaz diye düşündüm.sadece hücre sayılarını söylemişlerdi dondururken biri 8 diğer ikisi 9hücreliydi iyi durumda olduklarını söylemişti embriyolog.transfer edrrkende ikiside 10hücreli demişlerdi
Maşallah tekrardan hayırlı olsun canım 🙏🏻♥️

Belirti yok derken şuan yok yani.transferin 8.günü çok çok az lekelenme başlamıştı silince peçeteye bulaşan ama pede hiç geçmeyen ve birkaç gün sürdü bu.birde kasık agriları o kadar.belirti olmayan ama pozitifi görende bir dünya insan var kan tahlili gününü beklemek en doğrusu.diger türlüsü çok yıpratıcı ve yanıltıcı oluyor.tesekkur ederim güzel dileklerin için 🙏darısı başınıza jnsallah
Amin Allah canım.Şimdilik 5 günüm genelde sanki 8 günde lekelenme oluyor..batmalarda diyemem sanki karın davul gibi kasıklar rahatsız..onları nedense umursamıyorum kesin diyorum ilacdan

Bu benim tüp bebekte 3. Pozitifim diğerleri düşük oldu maalesef:KK43: ama hiç bu kadar yüksek değer görmemiştim. İsteyen herkes sağlıkla kucağına alsın inş
İnşallah sağlıcakla ilerler gebelik ve kucağına alırsın bebeğini🤲🤲🤲 benim 4.denemem olacak ve hiç pozitif görmedim..rabbim bize de nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲

Merhaba lekelenmelere yerleşme kanıda diyorlar 7. Günden sonra oluşurmuş iyi düşünün bence birde benimde 13 mayısta transferim oldu banada test günü yarın verildi dondurulmuş olunca öylemi oluyor acaba merak ettim
Bilmiyorum ki.. hemşireler bana 21inde test verirsiniz demişti. Ama doktor hayır 23unde verin dedi bilmiyorum

Selam kızlar herkese hayırlı gebelikler diliyorum benim de transferim haziran başı gibi olacak inşallah.

Embriyolar 5 ab, 3bb,3bb ve 2 tanesinide tam açılmamış şekilde dondurmuşlar. Sizce transfer edilecek embriyo kaliteleri nasıl?
Hayırlısıyla gerçekleşsin transferin inşallah..bu dereclendirmelere çok bakmamak lazım bence..çünkü burada bozuk bu tutmaz denen 3.gun embriyosunun anne karnında kendini onarıp nur topu gibi bir evlat olduğunu gördük..sen elinden geleni yap canım, gerisi Allahın takdiri..rabbim hepimizi evlatlarımıza kavuştursun 🤲🤲🤲

Ay ben hler kahvaltı da yeşillik yedim hatta artan tabağı oturma odasında otururken yedim de eşim gülmüştü halime kötü müymüş ki🥺
Nane maydonoz yenilmemesi gerek yazmıştı kızlardan biri ben hergün yedim 🙄 gerçi böbrek taşı düşürürken maydanoz suyu içmiştim hepsi güzelce düşmüştü ama ben suyunu içmiştim kafam karıştı bu günden sonra geri dönemeyecegime göre olan oldu🙄

Back