2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Pöff çokmuş. Ben de bunlarla bitecek sanmıştım. Hapta sorun yok da kendime iğne fikri hiç hoşuma gitmiyor Bir de doktorum bana toplam ilaç ücreti 15bin civari demişti. Benim zaten bugün aldıklarım o kadar tuttu, biraz da bu yüzden ilaçlar bu kadar sandım. Sizin toplam ilaç masrafınız ne kadar tuttu sakıncası yoksa?

Zor transfer mi düşündü acaba? Senin için daha konforlu olur açıkçası..ben daha önce anestezili yapılanları duydum daha önce

Bu arada kendi bakımlarınızı da yaptırın derim. Ben Salı günü Balyaj ve saç kesimine gittim. Baya iyi geldi en az 9-10 ay zorlarsam 1 yıl götürür beni

Anladım, daha yeni başlıyoruz ilaçlarıymış benimkiler sizin transfer bu ay mı, önümüzdeki ay mı olacak?

Canım tedavin hayırlı olsun..benim de 4.denemem olacak..inşallah bu sefer bebeklerimize kavuşuruz

Evet canım ben 3.denemem öncesi yaptırdım..polip vardı onu da aldılar..ben de 3.transferi 14 martta oldum ve negatif oldu..şubat ayında histereskopi yapılmıştım..şimdi nisan sonu mayıs başı adetimde dondurulmuş transferi için hazırlığa başlicaz..rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin, uğraşlarımız boşa gitmesin inşallah

Tedaviniz hayırlı olsun..benim de 4. denemem..bu seferle bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah

11.500 tl tuttu

Benim tanıdık eczane vardı uygun verdi ilaçları, çok pahalı ilaçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…