- 13 Ocak 2021
- 891
- 1.082
- 63
- 33
Amin canım amin inşallahİnşallah hepimiz canım benim buradaki herkes bebeğine sağlıkla kavuşsun tez zamanda inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım amin inşallahİnşallah hepimiz canım benim buradaki herkes bebeğine sağlıkla kavuşsun tez zamanda inşallah
Amin Allah canım AmiinAmiiin amin Allah'ım hastalara şifa dertlilere deva versin bize de hayırla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin
İçini ferah tut her şeyin hayırlısı olsunGünaydın kızlar transfer öncesi son kontrole geldim inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Ben vermedimİki üç ay boşluk vermek gerekiyormuş galiba öyle mi
Hayırlısıyla olsun transferin, sımsıkı tutunsun bebişin inşallahKızlar yarın 12:30 da transferim var. Hem çok korkuyorum hem cok heyecanlıyım dualarınıza talibim edenden de etmeyenden de Allah razı olsun
Tabiiki umut olacak canım benim..benim ilk denememde 6 yumurtadan 1 embriyo oluştu, 3.denememde 9 yumurtadan 4 embriyo oluştu..rabbim nasip etsin hepimize anneliği en güzel zamanda5 yumurta toplandı sadece 1 tanesi tuttu embriyo olarak onu da koyunca tutmadı zaten çok beklemiştim ama yapacak bişey yok artık Allah isteyen herkese nasip etsin ümit edip olmaması kötü bir duygu ama içimde bir umut var hala
İnşallah hersey çok güzeldir canımGünaydın kızlar transfer öncesi son kontrole geldim inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Amin inşallah sımsıkı tutunur bebişler annelerinebenimki de 12 de gece 4 ten beri doğru düzgün uyuyamadım heyecandan hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kolay geçsin sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Canım daha kan vermedin yarın kanını ver mutlaka ilaçları bırakma sakın.. ama negatif daha zamanı gelmedi demektir evladına kavuşmanın.. rabbim çok bekletmesin ama zamanı geldiğinde verecektir rabbim..bize de gayret etmesi düşüyor tabii ki..daha deneyimli olarak vira ikinciye diyeceksin o zaman ama yarını gör, inşallah seninledir bebişinBugün tekrar test yaptım negatif yarın kan günüm Kızlar benımki belli artık ilk denememde olmadı 2. Demeyıde ilk adetim gelsin bitsin 2. Adet dönemi başlarım diye düşündüm
İnşallah tutunuyordur minikKızlar benim dün akşamdan beri aralıklı karnım ağrıyor böyle regl başlarında hafiften ağrılar olur ya öyle
İnşallah kuzum inşallahİnşallah tutunuyordur minik
Az kaldı canım tut kendiniAmin canım amin valla bugün transferle beraber 6. Gün az daha test yapıyordum yoldan geri döndüm zor tutuyorum kendimi
Yok canım etkilemez hatta yürümek iyidir rahmin kanlanmasını artırırBide aklıma şu takıldı benim evım içten merdivenli trıplex lavabo aşagıda ve bi yukarıda var ben orta katta dinlendim oradaki alaturka olduğu için kullanmıyorum ve sürekli lavabo için aşağı yukarı indim transfer boyunca günde 7-8 kez merdiven inip çıktım yavaş yavaş sizce tutunmayı etkilemiş midir
Aynen öyle bende..sanki aklımız yok düşünmüyoruz bi tek kendileri düşünüyor akıl veriyorlar..sinir olmamak elde değil..bi karışmayın insanların hayatına yaa, hiç üzeriz diye düşünmüyorlarYaşın kaç bilmiyorum bende yaş 35..banada soruyorlar birde ben diyemem yok düşünmüyoruz saçma olucak bu yaşta istememekBizde kimseye demedik yaptırdığımızı amaan her kesi boş ver..sanki çocuk olunca gelib saklıcaklar.Bana diyorlar neden doktora gitmiyorsun?bende sinirlenib diyorum param yok..eski benden bir şey kalmamış..bu çocuk sorularında çok sinir oluyorum.
Zaten hep onların yüzünden biz stres yapıyoruz..Aynen öyle bende..sanki aklımız yok düşünmüyoruz bi tek kendileri düşünüyor akıl veriyorlar..sinir olmamak elde değil..bi karışmayın insanların hayatına yaa, hiç üzeriz diye düşünmüyorlar
Herşeye devam ediyorum şuan tabiiki çok sağolun bende yarını bekliyorum olumsuza hazırım en azından bunada şükür :)Canım daha kan vermedin yarın kanını ver mutlaka ilaçları bırakma sakın.. ama negatif daha zamanı gelmedi demektir evladına kavuşmanın.. rabbim çok bekletmesin ama zamanı geldiğinde verecektir rabbim..bize de gayret etmesi düşüyor tabii ki..daha deneyimli olarak vira ikinciye diyeceksin o zaman ama yarını gör, inşallah seninledir bebişin
Çoookk güzel bir haber..sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bize de nasip olsun inşallahSelam herkese 9 mayısta çift 5. Gün transferi oldum dün ikinci kanı verdim 557 çıktı pozitif görünüyo, kese için 1 hazirana gün verdiler geç değil mi? Yakın zamanda transfer olanlar size ne zamana gün verdiler acaba
Yok canım 1 haziran geç değil ancak görünürSelam herkese 9 mayısta çift 5. Gün transferi oldum dün ikinci kanı verdim 557 çıktı pozitif görünüyo, kese için 1 hazirana gün verdiler geç değil mi? Yakın zamanda transfer olanlar size ne zamana gün verdiler acaba