• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

5 yumurta toplandı sadece 1 tanesi tuttu embriyo olarak onu da koyunca tutmadı zaten çok beklemiştim ama yapacak bişey yok artık Allah isteyen herkese nasip etsin ümit edip olmaması kötü bir duygu ama içimde bir umut var hala
Tabiiki umut olacak canım benim..benim ilk denememde 6 yumurtadan 1 embriyo oluştu, 3.denememde 9 yumurtadan 4 embriyo oluştu..rabbim nasip etsin hepimize anneliği en güzel zamanda🤲🤲🤲

Bugün tekrar test yaptım negatif yarın kan günüm Kızlar benımki belli artık ilk denememde olmadı 2. Demeyıde ilk adetim gelsin bitsin 2. Adet dönemi başlarım diye düşündüm
Canım daha kan vermedin yarın kanını ver mutlaka ilaçları bırakma sakın.. ama negatif daha zamanı gelmedi demektir evladına kavuşmanın.. rabbim çok bekletmesin ama zamanı geldiğinde verecektir rabbim..bize de gayret etmesi düşüyor tabii ki..daha deneyimli olarak vira ikinciye diyeceksin o zaman ama yarını gör, inşallah seninledir bebişin🤲🥰

Bide aklıma şu takıldı benim evım içten merdivenli trıplex lavabo aşagıda ve bi yukarıda var ben orta katta dinlendim oradaki alaturka olduğu için kullanmıyorum ve sürekli lavabo için aşağı yukarı indim transfer boyunca günde 7-8 kez merdiven inip çıktım yavaş yavaş sizce tutunmayı etkilemiş midir
Yok canım etkilemez hatta yürümek iyidir rahmin kanlanmasını artırır

Yaşın kaç bilmiyorum bende yaş 35..banada soruyorlar birde ben diyemem yok düşünmüyoruz saçma olucak bu yaşta istememek😏Bizde kimseye demedik yaptırdığımızı amaan her kesi boş ver..sanki çocuk olunca gelib saklıcaklar.Bana diyorlar neden doktora gitmiyorsun?bende sinirlenib diyorum param yok..eski benden bir şey kalmamış..bu çocuk sorularında çok sinir oluyorum.
Aynen öyle bende..sanki aklımız yok düşünmüyoruz bi tek kendileri düşünüyor akıl veriyorlar..sinir olmamak elde değil..bi karışmayın insanların hayatına yaa, hiç üzeriz diye düşünmüyorlar

Aynen öyle bende..sanki aklımız yok düşünmüyoruz bi tek kendileri düşünüyor akıl veriyorlar..sinir olmamak elde değil..bi karışmayın insanların hayatına yaa, hiç üzeriz diye düşünmüyorlar
Zaten hep onların yüzünden biz stres yapıyoruz..

Canım daha kan vermedin yarın kanını ver mutlaka ilaçları bırakma sakın.. ama negatif daha zamanı gelmedi demektir evladına kavuşmanın.. rabbim çok bekletmesin ama zamanı geldiğinde verecektir rabbim..bize de gayret etmesi düşüyor tabii ki..daha deneyimli olarak vira ikinciye diyeceksin o zaman ama yarını gör, inşallah seninledir bebişin🤲🥰
Herşeye devam ediyorum şuan tabiiki çok sağolun bende yarını bekliyorum olumsuza hazırım en azından bunada şükür :)

Selam herkese 🌸 9 mayısta çift 5. Gün transferi oldum dün ikinci kanı verdim 557 çıktı pozitif görünüyo, kese için 1 hazirana gün verdiler geç değil mi? Yakın zamanda transfer olanlar size ne zamana gün verdiler acaba
Çoookk güzel bir haber..sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤲🥰 bize de nasip olsun inşallah 🤲🤲🤲

Selam herkese 🌸 9 mayısta çift 5. Gün transferi oldum dün ikinci kanı verdim 557 çıktı pozitif görünüyo, kese için 1 hazirana gün verdiler geç değil mi? Yakın zamanda transfer olanlar size ne zamana gün verdiler acaba
Yok canım 1 haziran geç değil ancak görünür

Merhaba kızlar:) bugün 5.gunumdu ve ben internet 10lu erken test söylemiştim:) bugün yaptım testi ve negatif çok erken biliyorum ama testler gelince dayanamadım:))

Back