- 15 Ekim 2022
- 2.653
- 2.886
- 63
- 44
Ararlar..beni hep 4 den sonra aradılarBeni hiç arayan olmadı, olumsuz mu acaba
Zaten 1 tane yumurta çıktı ama olumsuz da olsa ararlar mı bilgisi olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ararlar..beni hep 4 den sonra aradılarBeni hiç arayan olmadı, olumsuz mu acaba
Zaten 1 tane yumurta çıktı ama olumsuz da olsa ararlar mı bilgisi olan var mı
Ben 2 senedir evliyim. Eşimde varikoselden kaynaklı ileri haraketlilik zayıf. 6 martda başarısız aşılamam olmuşdu. 15 milyon sperm enjekte edilmişti. Aşılamamdan sonra kasık ağrılarım çoğaldı. Meğerse enfeksiyon kapmışım. Nisan ayında Antibiotik tedavisi aldım. 15 mayıs adet oldum. 16 mayısdan tüp bebek tedavimebaşladık.ilk olcak. İnşAllah son olur)Sevgili anne adayları herkese merhaba. Kimimizin ilk tedavisi olacak. Kimimiz defalarca denedik belki olumsuz tecrübelerimiz oldu ama hiçbir zaman umutsuz olmamalıyız. Ben 3 kez denedim, 3 ü de negatif oldu. 4.denemem mayıs ayında dondurulmuş embriyolarla olacak nasipse❤. Gelin, tecrübelerimizi paylaşalım ve birbirimize destek olalım. Rabbim isteyen ve bunun için uğraşan herkese anneliği nasip etsin
Hayırlı olsun canım bütün yumuryaların olgun çıksın hepsi embriyo oluştursun inşallahKızlar selam bende bugün kontrole geldim anestezi için sıra bekliyorum, çarşamba opu olacak, bu akşam hem ovitrelle hemde oxodite verdi sebebini sordum nasıl.oluryor dedim soyleymis yeni öğrendim. Ovitrelle çatlatma iğnesi olarak biliniyor ama aslında yumurta olgunlaştirma ignesiymis yani olgunlaşan yumurtalar tam büyüsün ve çatlasın diye, öte taraftan çatlama önleyici iğneyi veriyor çünkü opudan önce kendiliğinden çatlamasın diye çok değişik daha bilmediğimiz neler vat kim bilir. Neyse yumurtaların en büyüğü 20 buçuk mm 19 18 17 mm Ler var. Hormonuna bakacak e2 ve progesteron e anestezi görecek bakalım hayırlısı sıkıldım beklemekten bu arada bütün mesajlari okumus oldum
Hayırlı olsun tedavin, inşallah olgun kaliteli çok yumurtan çıkar güzel embriyolar oluşur ve dondurulurlar..inşallah ilk denemede pozitifi yakalarsınBen 2 senedir evliyim. Eşimde varikoselden kaynaklı ileri haraketlilik zayıf. 6 martda başarısız aşılamam olmuşdu. 15 milyon sperm enjekte edilmişti. Aşılamamdan sonra kasık ağrılarım çoğaldı. Meğerse enfeksiyon kapmışım. Nisan ayında Antibiotik tedavisi aldım. 15 mayıs adet oldum. 16 mayısdan tüp bebek tedavimebaşladık.ilk olcak. İnşAllah son olur)
Hayırlısı canım, zamanı gelmedi demekki..inşallah bayramdan sonraya pozitifi görürsün canımKızlar malesef iptal oldu transfer. Yumurtlama olmuş bu şekilde başlayamayız dedi doktor. Bayramdan sonraya kaldı herşey de bir hayır vardır
Canım lazım olan bir yumurta bir sperm..inşallah olgundur ve çok güzel bir embriyo oluşur o yumurtadan ve o embriyoyu, bebişini kucağına alırsın 9 ay sonraKızlar selam, yumurta toplama oldu 1 tane yumurtam toplandı üzüldüm biraz dualarınız bekliyorum insallah dollenir ve perşembe günü transfer yapılır. Allah hepimize sabır versin sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah.
Bu benim tüp bebekte 3. Pozitifim diğerleri düşük oldu maalesef ama hiç bu kadar yüksek değer görmemiştim. İsteyen herkes sağlıkla kucağına alsın inşAy maşallah maşallah darısı bize ya bir çoğumuz 29 Mayıs'ta kan testiyle tutup tutmadığını öğrencez henüz
Bendede 1 düşük var genetik test yaptırdınızmı?İn şa Allah bu defa kucağınıza alırsınızBu benim tüp bebekte 3. Pozitifim diğerleri düşük oldu maalesef ama hiç bu kadar yüksek değer görmemiştim. İsteyen herkes sağlıkla kucağına alsın inş
Herkese dua ediyorum. Benim 3. Transferim 2 düşük yaptım daha önce. Hepsinde çok kasık ağrım oldu benim tutup çekiyolarmış gibi. Bu sefer bi değişikti ağrılar kendi kendime ya daha iyi olcak ya daha kötü bu sefer dedim değerlerim daha iyi çıktı. Allah kalp atışı duymayı da nasip ederse rahatlıcamAyyy sağ salim kucağına al bizlerede dua et..belirtilerin varmıydı sende?
Bizim kan testlerimiz kromozom fln temiz çıktı embriyolara genetik test yapılması gerekiyomuş zaten yumurta sayım az, kenarda da az embriyo vardı bunu da deneyelim olmazsq yaparız dedik bakalım kısmet artık inş bu sefer sağlıklıdırBendede 1 düşük var genetik test yaptırdınızmı?İn şa Allah bu defa kucağınıza alırsınız
Benim hiç embriyom bile yok..belirtimde yok.İn şa Allah duyarsın canım anlıyorum seni..bende diyorum hamile kalınca sonra kalb atışını stresle beklicemHerkese dua ediyorum. Benim 3. Transferim 2 düşük yaptım daha önce. Hepsinde çok kasık ağrım oldu benim tutup çekiyolarmış gibi. Bu sefer bi değişikti ağrılar kendi kendime ya daha iyi olcak ya daha kötü bu sefer dedim değerlerim daha iyi çıktı. Allah kalp atışı duymayı da nasip ederse rahatlıcam
Anladım canım benimde genetik temiz çıktı.İn şa Allah bu defa kucağımıza alırızBizim kan testlerimiz kromozom fln temiz çıktı embriyolara genetik test yapılması gerekiyomuş zaten yumurta sayım az, kenarda da az embriyo vardı bunu da deneyelim olmazsq yaparız dedik bakalım kısmet artık inş bu sefer sağlıklıdır
Bundan sonrada hep sağlıkla ilerler inşallah Allah korktuğuna uğratmasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de dua edinBu benim tüp bebekte 3. Pozitifim diğerleri düşük oldu maalesef ama hiç bu kadar yüksek değer görmemiştim. İsteyen herkes sağlıkla kucağına alsın inş
Hiiiç canını sıkma alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıyoruz. Biri demişti ki herkesin doğum ve ölüm zamanı belli biz sadece aracıyız, elimizden geleni yapacağız Allah da nasip edecek inşAnladım canım benimde genetik temiz çıktı.İn şa Allah bu defa kucağımıza alırız
Amin, burası bana öyle çok umut veriyor ki herkese dua ediyorum bolbolBundan sonrada hep sağlıkla ilerler inşallah Allah korktuğuna uğratmasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de dua edin
Aynen öyle.İn şa Allah canımHiiiç canını sıkma alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıyoruz. Biri demişti ki herkesin doğum ve ölüm zamanı belli biz sadece aracıyız, elimizden geleni yapacağız Allah da nasip edecek inş