• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Selam kızlar herkese hayırlı gebelikler diliyorum benim de transferim haziran başı gibi olacak inşallah.

Embriyolar 5 ab, 3bb,3bb ve 2 tanesinide tam açılmamış şekilde dondurmuşlar. Sizce transfer edilecek embriyo kaliteleri nasıl?

Canım lazım olan bir yumurta bir sperm..inşallah olgundur ve çok güzel bir embriyo oluşur o yumurtadan ve o embriyoyu, bebişini kucağına alırsın 9 ay sonra🤲🥰
İnsallah ya o kadar karamsarım ki suan biraz toparlanmam sürecek sanırım. Ne bileyim herkesin en az 3-5 yumurtası çıkıyor 2-3 tanesi konuyor tutuyorsa 1 i tutuyor falan ya umudum tükendi biraz. İlk deneme bir de biraz daha umutluydum insallah Allah yüzümüze bakar da boşa gitmez emeklerimiz. geçtiğimiz 2 yıllar birlikte bu süreç beni çok yıprattı. Daha önceki kayıplar vs. Ama Allahtan Umut kesilmez deyip yolumuza bakacağız elimizden gelen bir şey yok maalesef.

Canım bugün kontrolüm vardı çatlatma iğnesini aksam 11 de yapicam Çarşamba sabah 11 de opu olacak
Canım değerlerin gayet güzel kendimin opu zamanı yapılan değerlerine baktım gayet iyi seninki de zaten bi sıkıntı olsa doktorun söyler ama değerlerin iyi

İnsallah ya o kadar karamsarım ki suan biraz toparlanmam sürecek sanırım. Ne bileyim herkesin en az 3-5 yumurtası çıkıyor 2-3 tanesi konuyor tutuyorsa 1 i tutuyor falan ya umudum tükendi biraz. İlk deneme bir de biraz daha umutluydum insallah Allah yüzümüze bakar da boşa gitmez emeklerimiz. geçtiğimiz 2 yıllar birlikte bu süreç beni çok yıprattı. Daha önceki kayıplar vs. Ama Allahtan Umut kesilmez deyip yolumuza bakacağız elimizden gelen bir şey yok maalesef.
Kuzum benden 9 yumurta toplandı 7si dollendi 4 embriyo oluştu. Geçen hafta perşembe tek embriyo transfer edilecekti ama çözülürken bozulmuş o yüzden orta kalite 2 embriyo transfer edildi. Geriye tek embriyom kaldı. Yani diyecegim şu ki ister 30 toplansın ister 1. Hiç farketmiyor önemli olan dollenip embriyo olması inşallah yumrutan dollneip sana bebek olacak gelsin sağlıkla 🙏🏻

Kızlar ben opuyu Kadir gecesinden 1 gün sonra oldum. Ve Kadir gecesi karşıma Ayetel Kürsi ile yapılan bir dua şekli çıktı. Normalde bende 3 embriyo görmüştü doktor ve canım inanolmaz sıkılmıştı. Ben o duayı yaptım sabah kalktım hastaneye gittim. Neyse işlem yapıldı uyandıktan sonra hemşire bana tam 9 olgun yumurtamin toplandığını söyledi ve bağıra bağıra ağlamaya başladım. Çünkü daha bikac gün önce 3 tane görünmüştü yumurta. Meğerse kistlerimin arkasına saklanmış kar ve son anda farketmisler. Ben duaya çok inanıyorum ve sizlerinde yapmasını istiyorum. Bulunca buradan paylasacam 🙏🏻

Kızlar ben opuyu Kadir gecesinden 1 gün sonra oldum. Ve Kadir gecesi karşıma Ayetel Kürsi ile yapılan bir dua şekli çıktı. Normalde bende 3 embriyo görmüştü doktor ve canım inanolmaz sıkılmıştı. Ben o duayı yaptım sabah kalktım hastaneye gittim. Neyse işlem yapıldı uyandıktan sonra hemşire bana tam 9 olgun yumurtamin toplandığını söyledi ve bağıra bağıra ağlamaya başladım. Çünkü daha bikac gün önce 3 tane görünmüştü yumurta. Meğerse kistlerimin arkasına saklanmış kar ve son anda farketmisler. Ben duaya çok inanıyorum ve sizlerinde yapmasını istiyorum. Bulunca buradan paylasacam 🙏🏻

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-22-15-07-18-063_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-05-22-15-07-18-063_com.instagram.android.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2023-05-22-15-07-14-339_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-05-22-15-07-14-339_com.instagram.android.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2023-05-22-15-07-09-769_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-05-22-15-07-09-769_com.instagram.android.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 36
Dün akşam eşimle oğlumun panda bisikletiyle yürüyüşe çıktık dolaştık. Sadece gece oğlum çişe götürürken kasık ağrım çoktu sol kasık. Bugün daha hafif bide yorgunluk var başka bişey yok transferle birlikte 8. Gün. Bi tane iz yazmış çay kahve için ne dediler diye.. Doktorum içme dedi illa içersen açık çay 2 bardak filan.. Ben fazla içmiyorum kahve yapmadım hiç zaten.. Ananas leblebi havuç ve portakal suyu iç dedi. İşte çok yeşillik yeme maydanoz nane zaten yasak yeme dedi.. Böyle umutla bekliyorum korkuda cabası 🤲🥰

Kuzum benden 9 yumurta toplandı 7si dollendi 4 embriyo oluştu. Geçen hafta perşembe tek embriyo transfer edilecekti ama çözülürken bozulmuş o yüzden orta kalite 2 embriyo transfer edildi. Geriye tek embriyom kaldı. Yani diyecegim şu ki ister 30 toplansın ister 1. Hiç farketmiyor önemli olan dollenip embriyo olması inşallah yumrutan dollneip sana bebek olacak gelsin sağlıkla 🙏🏻
Teşekkür ederim ama toplanan o tek yumurtam da yari olgun yani M1 seviyesindeymiş bu da sansın çok çok düşük olması demek. Neyse hayırlısı diyorum vardır bunda da bir hayır Allah kalbimize göre versin insallah. Yumurtaya can veren Allah bizimkilere de can versin insallah🙏🏻🙏🏻

Back