- 13 Kasım 2022
- 2.008
- 4.236
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah ya o kadar karamsarım ki suan biraz toparlanmam sürecek sanırım. Ne bileyim herkesin en az 3-5 yumurtası çıkıyor 2-3 tanesi konuyor tutuyorsa 1 i tutuyor falan ya umudum tükendi biraz. İlk deneme bir de biraz daha umutluydum insallah Allah yüzümüze bakar da boşa gitmez emeklerimiz. geçtiğimiz 2 yıllar birlikte bu süreç beni çok yıprattı. Daha önceki kayıplar vs. Ama Allahtan Umut kesilmez deyip yolumuza bakacağız elimizden gelen bir şey yok maalesef.Canım lazım olan bir yumurta bir sperm..inşallah olgundur ve çok güzel bir embriyo oluşur o yumurtadan ve o embriyoyu, bebişini kucağına alırsın 9 ay sonra
Bende de var canım geceden geliyor gidiyor ara ara bugunde belim agrıyorKızlar benim dün akşamdan beri aralıklı karnım ağrıyor böyle regl başlarında hafiften ağrılar olur ya öyle
Bende günde 1 fincan şekersiz Türk kahvesi içiyorum doktorum herhangi bir kısıtlama koymadı.Kızlar kahve ve çay tüketiyor musunuz ? Çay açık şekilde içiyorum ama kahve hiç tuketmedim transferden beri ama canımda çekiyor
Dikkat et canım ben de biraz ev işi yapayım dedim ayakta durdum hemen belim ağrıdı helen uzandımBende de var canım geceden geliyor gidiyor ara ara bugunde belim agrıyor
Hangi aşamadasın canımKızlar bişey sorcam ben bugün hormon testi verdim progesteron 0,8 çıkmış, estradiol >1000 çıkmış ne demek bu bilen var mı.nomal.mi
Canım bugün kontrolüm vardı çatlatma iğnesini aksam 11 de yapicam Çarşamba sabah 11 de opu olacakHangi aşamadasın canım
Dikkat ediyorum canım kahvaltı hazırlıyım dedim bende ama baktım bel agrım var uzandım bende hemen dinleniyorum hayırlısıyla pozitifleri görürüz inşallahDikkat et canım ben de biraz ev işi yapayım dedim ayakta durdum hemen belim ağrıdı helen uzandım
Canım değerlerin gayet güzel kendimin opu zamanı yapılan değerlerine baktım gayet iyi seninki de zaten bi sıkıntı olsa doktorun söyler ama değerlerin iyiCanım bugün kontrolüm vardı çatlatma iğnesini aksam 11 de yapicam Çarşamba sabah 11 de opu olacak
İnşallah canım inşallahDikkat ediyorum canım kahvaltı hazırlıyım dedim bende ama baktım bel agrım var uzandım bende hemen dinleniyorum hayırlısıyla pozitifleri görürüz inşallah
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benimKızlar selam, yumurta toplama oldu 1 tane yumurtam toplandı üzüldüm biraz dualarınız bekliyorum insallah dollenir ve perşembe günü transfer yapılır. Allah hepimize sabır versin sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah.
Kuzum benden 9 yumurta toplandı 7si dollendi 4 embriyo oluştu. Geçen hafta perşembe tek embriyo transfer edilecekti ama çözülürken bozulmuş o yüzden orta kalite 2 embriyo transfer edildi. Geriye tek embriyom kaldı. Yani diyecegim şu ki ister 30 toplansın ister 1. Hiç farketmiyor önemli olan dollenip embriyo olması inşallah yumrutan dollneip sana bebek olacak gelsin sağlıklaİnsallah ya o kadar karamsarım ki suan biraz toparlanmam sürecek sanırım. Ne bileyim herkesin en az 3-5 yumurtası çıkıyor 2-3 tanesi konuyor tutuyorsa 1 i tutuyor falan ya umudum tükendi biraz. İlk deneme bir de biraz daha umutluydum insallah Allah yüzümüze bakar da boşa gitmez emeklerimiz. geçtiğimiz 2 yıllar birlikte bu süreç beni çok yıprattı. Daha önceki kayıplar vs. Ama Allahtan Umut kesilmez deyip yolumuza bakacağız elimizden gelen bir şey yok maalesef.
Kızlar ben opuyu Kadir gecesinden 1 gün sonra oldum. Ve Kadir gecesi karşıma Ayetel Kürsi ile yapılan bir dua şekli çıktı. Normalde bende 3 embriyo görmüştü doktor ve canım inanolmaz sıkılmıştı. Ben o duayı yaptım sabah kalktım hastaneye gittim. Neyse işlem yapıldı uyandıktan sonra hemşire bana tam 9 olgun yumurtamin toplandığını söyledi ve bağıra bağıra ağlamaya başladım. Çünkü daha bikac gün önce 3 tane görünmüştü yumurta. Meğerse kistlerimin arkasına saklanmış kar ve son anda farketmisler. Ben duaya çok inanıyorum ve sizlerinde yapmasını istiyorum. Bulunca buradan paylasacam
Ben 18 mayıs yaptrdm bekliyorumMayıs ayı içinde transfer günü belli olan yok mu henüz? Benim 4 mayısta
Çok teşekkür ederim canım çok sağol doktoru bekldyemedim vallaCanım değerlerin gayet güzel kendimin opu zamanı yapılan değerlerine baktım gayet iyi seninki de zaten bi sıkıntı olsa doktorun söyler ama değerlerin iyi
benim 25 mayısta, 3 gün kaldı <3Ben 18 mayıs yaptrdm bekliyorum
Hayırlı olsun canım .ben 27 mayıs kan testi vericem inşallah güzel haberlerle gelirimbenim 25 mayısta, 3 gün kaldı <3
Teşekkür ederim ama toplanan o tek yumurtam da yari olgun yani M1 seviyesindeymiş bu da sansın çok çok düşük olması demek. Neyse hayırlısı diyorum vardır bunda da bir hayır Allah kalbimize göre versin insallah. Yumurtaya can veren Allah bizimkilere de can versin insallahKuzum benden 9 yumurta toplandı 7si dollendi 4 embriyo oluştu. Geçen hafta perşembe tek embriyo transfer edilecekti ama çözülürken bozulmuş o yüzden orta kalite 2 embriyo transfer edildi. Geriye tek embriyom kaldı. Yani diyecegim şu ki ister 30 toplansın ister 1. Hiç farketmiyor önemli olan dollenip embriyo olması inşallah yumrutan dollneip sana bebek olacak gelsin sağlıkla