2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Benim dün 8. Günümdü evde erken test yaptım negatif çıktı moralimi alt üst etti kanı beklemek en iyisi galiba hamileysemde çok üzüldüm onlar üzüntümüzü çekmek zorunda kalıyor
Evet aynen dediğin gibi..bir de o üzüntü hormonları etkiliyor..beklemek en iyisi..inşallah bebişin seninledir canım, inşallah geç tutunmuştur

Ama bazan 2 günde değil 4-5 günde de tutulabiliyor, o zaman boşuna üzüntü moral bozukluğu oluyor..zaten doktorlar kanun için geç tarih veriyorlar

İnsallah ya evet ben de dua edicem insallah sağlıklı olsun, her sey yolunda gitsin

Benimde dün sağ bacağım çok kötüydü artık sızmışm ağrıdan masaj falan yaptırdım öyle azaldı. Hem kasıklarım hem bacağım ağrıdı.
Bunlar tabi ilaçların etkisiymiş hep. Ama yine de umut oluyor. Mutlu ediyor insanı. Allah'ım hayırlisıyla sağlıklı evlatlar verip büyütmeyi nasip etsin.

Tabi insan 4. gün çift çizgi çıkanları görünce diyor yapayım günlerim güzel geçsin. Ama tersi de olabiliyor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…