2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Anladım canım teşekkür ederim cevap için test yapmayacağım ama şeyden merak ettim bu aralar tutunmaya başladımi ya da tutundumu diye şuan olduysa tutunmuş olması gerekir dün gece inanılmaz bir ağrı çektim ben neredeyse ağrı kesici almalik ama bugün hiç bir şey yok acaba dedim umut işte

Bence 6.günden sonra çok az bimdeğer de olsa kanda çıkar diye düşünüyorum 5.gğn embriyosu için ama o zaman da iki güne bir arttı mı diye korkudan bakmak isteyecez.
Aynen tutunmuş olsa bile 6. Günden sonra kanda görülür ve arttimi diye değer panik oluruz o yüzden 29 una kadar baktırmayacagim galiba ben

Yaaa İn şa Allah canım pozitif olurama sen yalnış anlamışsın aşılama yaparken testte çift çizgi gördüm kanda ama neqatif

Hem bu kadar korkup hem de bu kadar meraklı olan bi biziz heralde
Duygu karmaşası işte tüm bunlar keşke bizden bir haber tatildeyken temizlik yaparken ya da AA bu ay nasıl oldu beklemiyorduk dediğimiz anlarda kendiliginden oluverseydi ama nasip işte

Duygu karmaşası işte tüm bunlar keşke bizden bir haber tatildeyken temizlik yaparken ya da AA bu ay nasıl oldu beklemiyorduk dediğimiz anlarda kendiliginden oluverseydi ama nasip işte
Aminnnn amin benim görümcem kazara ikinciye hamile kalınca günlerce ağlamıştı çok özenmiştim

Aynen canım adet oldum bitti 20 gün sonraya denk geliyor işte kontrole göre büyük ihtimal belli olacak
Adetle başlamıştım ben transfer aşamasına sen adetinde gittin mi kontrole ilaç başlaıdn mı

Pazartesi günü adetimin 2. Günüydü kontrole gittim ilaçlar başlandı adetim bitti yarın 2. Kontrolm var E2 ile rahim kalınlığına bakılacak bakalım

En doğrusu canım zamanında kan vermek..geçiyor zaman bir şekilde bak kaç gün oldu demi yaa

Yok yok kuzum yapma test, zamanını bekle canım bakarsın geç tutunur bebiş çıkmaz idrarda..3 gün daha sabredilir kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…