2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Ama kanamam hala devam ediyor yerlesme kanamaai olabilir yarinda takip et eger artis olyrsa habee ver yoksa carsamva gel tekrar kan ver bemmki 3.gun oldugu icin normalmis
Evet 3.gün embryosu kuzum Allah'ım inşallah sağlıkla ilerlesin sağlıkla artsın çok mu kanaman kuzum

Canım benim tedavin hayırlı olsun 3. Gün embryosunda geç tutunma olabiliyor sanırım.Muhtemelen doktorun ondan erken dedi.Bir daha ki testini ne zaman vereceksin ?

Galiba oyle yani asil gunum yarin gitseydim demek ki 30 filan cikcakti kendi kendimi korkutup 2 gundur moralimi bozdum smdi de kanamam vr diye bozuyorum
Ah güzel kuzum ben ondan sana erken yapma dedim 2 gündür eziyet ettin kendine ama Rabbim büyük bak mucize inşallah herşey güzel olacak

Canım benim tedavin hayırlı olsun 3. Gün embryosunda geç tutunma olabiliyor sanırım.Muhtemelen doktorun ondan erken dedi.Bir daha ki testini ne zaman vereceksin ?
Teşekkür ederim, Allah razı olsun. İlk denememiz bizim. Ben 25 yaşındayım. Eşimde çocukluk dönemi kemoterapi öyküsünden dolayı azosperm var. Aslında 2 yıl önce öğrendik ama nedense bir türlü tedaviye başlamak istemedik. Hiç böyle bir şey duymamışız gibi devam ettik. Sonra da bi anda karar verip başladık. Ben aslında kendim hemşireyim ama iş kendi başına gelince bildiklerimi de unuttum. Heyecandan geceleri uyuyamıyorum. Gelen de gelmeyen de Rabbimden tabi ama insan işte çok heyecan yapıyor. Normalde 12.Gün test yap değişti hoca. Ben dayanamadım erken yaptım. Hoca transfer gününü de sayarak 12.günde yaptır dedi yani çarşamba oluyor. Ama bu sonuçta böyle çıkınca açıkçası moralim çok bozuldu. Cesaret edemiyorum ((

Canım benim Allah yardımcınız olsun biliyorum insan ilk yaptığı testte pozitif görmek istiyor.İnşallah gönlündekinden de güzel olsun sürecin.İnşallah sağlıkla ilerlesin

Ya sorma simdide kendimi sucluyorm acanauzildum de ondan mi kanamam artti diye
Hayır hayır suçlama aynı benim 1. Transferimde ki psikolojidesin şuan çok iyi anlıyorum seni kuzum.İnşallah artacak değerin şimdi sakince bekleyeceğiz bakalım

Canım benim Allah yardımcınız olsun biliyorum insan ilk yaptığı testte pozitif görmek istiyor.İnşallah gönlündekinden de güzel olsun sürecin.İnşallah sağlıkla ilerlesin
Aynen öyle oluyormuş Çok teşekkür ederim,Rabbim isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin inşallah <3

Hayır hayır suçlama aynı benim 1. Transferimde ki psikolojidesin şuan çok iyi anlıyorum seni kuzum.İnşallah artacak değerin şimdi sakince bekleyeceğiz bakalım
Alttan ultasonla muayene oldugm icinde sonra pisman oldm ama onun br etkisi yokmus sevindim artk hersy takdiri ilahi acaba fitili artirsam mi

Alttan ultasonla muayene oldugm icinde sonra pisman oldm ama onun br etkisi yokmus sevindim artk hersy takdiri ilahi acaba fitili artirsam mi
Yok kuzum muayeneden birşey olmaz merak etme progesteron kanamayı yavaşlatıyor ama sormadan birşey yapma yine sen

Hanımlar merhaba aranızda transfer sonrası 7. günde yaptığı idrar testi negatif çıkıp sonrasında pozitif olan var mı?

Hanımlar merhaba aranızda transfer sonrası 7. günde yaptığı idrar testi negatif çıkıp sonrasında pozitif olan var mı?
Merhaba canım, Benim ilk transferde 8. Gün erken gebelik testim negatifti 10. Kanda 24 çıktı değer .Tüp bebekte de geç döllenme olabiliyor.Erken gebelik miydi yaptığın test?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…