TÜP BEBEK MART 2025 TRANSFER OLACAKLAR VE REGLİ BEKLEYENLER 💅

Ben 23 Şubat'ta regl oldum geçen ay dinlendirme olmuştu fakat dün maalesef kistm oluşmuş kan aldı doktr istediği sonuç olmadığı icin bı dahaki adette gidicem Martin sonuna kaldık artık. banada doktor esterfm verdi fakat kan sonucu iyi gelmediği için basliyamadm yoksa günde dört adet estefom kullncaktm on gün snra yne kontrl e gidecktm sonrasında kan sulandırıcı progestron fitil iğne kullancktm beş gün sonrada tranfer olcktm ama maalsf bu ay kaldı süreç bu şekilde olcakti sizinki çok güzel geçer insallah
Geç olsun güç olmasın. Bende her an aksilik çıkacak diye korkuyorum ama aksilik çıkıyorsa hayırlısı bir dahaki ay olmasıdır öyle düşünelim 🤍

Benim bir transferim 5-10 dkya yapilacak🙈 digeri de cumartesi olacak,dualarizini bekliyorumm😍

Embriyolarım 2 adet donduruldu yumurta toplamadan sonra ilk adette muayene yapalım diğer adette geçsin transferi öyle konuşalım demişti doktorum. Yarın muayenem var hidrosalpenks sorunum var sanırım şüpheli denmişti o yüzden erteledik transferi zaten ameliyat vs onlar bi netleşsin öyle karar vericez evet en zoru beklemek..

Belirtilerin hepsi kullanilan igne ilaclardan diyor doktorlar. Gebelik belirtisi olarak yormayin diye hani. Ama progesteron inanilmaz uyku hali mayisiklik yapti herkeste oldugu gibi bende de. Iki uc gundur daha normalim😁 agrilarim hafif oluyor anlik kayboluyor, bel ve kasikta. Daha ziyade bicak batmasi gibi sizlama degil. Benim hic gogus hassasiyetim olmadi mesela. Istahim cok acildi bir de ☺️
Canım selam ne zaman test yapacaksın dualarım seninle merakla bekliyorum🙏😘

Canim selam🌸🌸 cok sagol tatlim yarin kan testi gunum insallah guzel haber vermek kismet olur 🙏🏼 vakit geldi bir sekilde zor dayandim
Ay hiç bişey kalmamış hadi inşallah mutlaka yaz bana güzel haberlerini bekliyorum.çift trasnfer olmuştun dimi sende yanlış mı hatırlıyorum

Ay hiç bişey kalmamış hadi inşallah mutlaka yaz bana güzel haberlerini bekliyorum.çift trasnfer olmuştun dimi sende yanlış mı hatırlıyorum
Tek embriyo canim cift olmuyor yasimdan ve ilk deneme oldugu icin🌸 tabiki haber veririm insallah guzel haber verip umut olurum canim ❤️ sen gorusebildin mi doktorunla transfer icin?

Tek embriyo canim cift olmuyor yasimdan ve ilk deneme oldugu icin🌸 tabiki haber veririm insallah guzel haber verip umut olurum canim ❤️ sen gorusebildin mi doktorunla transfer icin?
Ben boğazımda bir kitle vardı takipteydi yıllardır onun için gittim o da tsh vs istedi.gittim özel bir yerde yaptırdım 4.85 çıktı.o sırada 3 martta iğne ol diyip duruyordu merkez ay sonu transfer yapıcaz diyorlardı.doktor dedi düşük olur tutmaz endokrine git.
Neyse ona gittim o sırada bir ay önceki testime baktım dedim normalmiş bana bunu yapmışlar vs.tekrar baktılar bu sabah sorun yok.lab resmen yanliş sonuç vermiş eğer eskiye bakmak aklıma gelmese boşa tiroid tedavisi ve ilaçlarına başlayacaktım🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Sanırım ben haziran sonuna kadar beklicem dondurma parası ödeyip 2 ay için 5 yıllık dondurma parası istiyorlar.kafam çok karışık bende kilo da ver üzerine bir sürü seyahat vs derken çok karıştım.3 marta kadar karar vermem için zamanım var :(

Ben boğazımda bir kitle vardı takipteydi yıllardır onun için gittim o da tsh vs istedi.gittim özel bir yerde yaptırdım 4.85 çıktı.o sırada 3 martta iğne ol diyip duruyordu merkez ay sonu transfer yapıcaz diyorlardı.doktor dedi düşük olur tutmaz endokrine git.
Neyse ona gittim o sırada bir ay önceki testime baktım dedim normalmiş bana bunu yapmışlar vs.tekrar baktılar bu sabah sorun yok.lab resmen yanliş sonuç vermiş eğer eskiye bakmak aklıma gelmese boşa tiroid tedavisi ve ilaçlarına başlayacaktım🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Sanırım ben haziran sonuna kadar beklicem dondurma parası ödeyip 2 ay için 5 yıllık dondurma parası istiyorlar.kafam çok karışık bende kilo da ver üzerine bir sürü seyahat vs derken çok karıştım.3 marta kadar karar vermem için zamanım var :(
Ay neyse tiroidde sorun yokmus, karisiklik olmus bir de onunla oyalanacaktin yoksa. Biz de verdik canim bir yillik pesin dondurma ucreti hem de bir tanecik embriyo icin. Her yer boyle calisiyor malesef. Sizin bes yillik olmasi kotuymus ama evet. İcine ne zaman sinecekse o zaman ol. Aceleye getirme hic guzel guzel dingin oldugunda transferini ol🌸

Back