• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Anladım kuzum bakalım bugun nasıl olacak bıcak saplanıyo batıyo gibi böyle kalcaya alt bele. Birde bagısıklıgım dustu benim hastayım bikac gundur
Gebelikte oluyor diyorlar kuzum.Bol portakal kivi ye ben öyle toparladım ilk bir kaç gün grip olacaktım bende.Normalde bugün adet günüm akşam hep ağrım oldu ama geçti çok şükür

Aynen her sonuca kendimizi hazırlamamız lazım bende dalgaya vuruyorum o yüzden aklıma getirmemeye çalışıyorum annemde kalıyorum bu süreçte ben ameliyat olmuşum gibi hareketler yapıyorum güldürüyorum onları oh diyorum ye iç yat en sevdiğim hayat falan diyorum birazcık kendimi o düşüncelerden uzak tutmaya çalışıyorum 🙈
Ben ilkinde yemek tuvalet disinda hc brsy yapmamistm sonuc negatif 😀 bunda dikkat ediyorm ama artk ise gidiyorum yarimgun filan hareketsiz kalmakta kotu oluyor

Aman dikkat et bol bol beslenmeni eksik etme ☺ erken gebelik testlerimi erken yapip harcamayaym dedim sanki pozitif cikcagi garanti de hayitlisi diyorum arik 😀 benmde dun bugun kasik agrim gitti tik yok br endise sardi belim agriyor bugun cik 😀
hadi bakalımmm😍 neresi agrıyo belinin? bende de kasık ağrısı yok bel garısı var alt kısım

Sorma kuzum ya valla aldım kaset de bakalım nasıl görünecek yarın ilk idrarla yapıcam bakalım ☺️
Aslinda bende bu sabah erken test yapaym diye dusundum ama sabah 6 da kalkip tuvaletimi yapmistim 7 de kalktgmda brsey kalmamistir diye yapmadm😀

Back