Kaset de çıkmayabilir kuzum ya bende rahat durmadı kaset test aldım bugün yarın sabah yapıcam bakalım onda nasıl çıkacakSAbah kaset test yaptim ak pak cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaset de çıkmayabilir kuzum ya bende rahat durmadı kaset test aldım bugün yarın sabah yapıcam bakalım onda nasıl çıkacakSAbah kaset test yaptim ak pak cikti
Hayırlı olsun canım benim Mart ayı uğur getirsin inşallahHayırlı sabahlar hepinize. Baktım bugün transfer olan yok bari ben olayım dedim Gidiyorum almaya.
Gebelikte oluyor diyorlar kuzum.Bol portakal kivi ye ben öyle toparladım ilk bir kaç gün grip olacaktım bende.Normalde bugün adet günüm akşam hep ağrım oldu ama geçti çok şükürAnladım kuzum bakalım bugun nasıl olacak bıcak saplanıyo batıyo gibi böyle kalcaya alt bele. Birde bagısıklıgım dustu benim hastayım bikac gundur
Ben ilkinde yemek tuvalet disinda hc brsy yapmamistm sonuc negatif bunda dikkat ediyorm ama artk ise gidiyorum yarimgun filan hareketsiz kalmakta kotu oluyorAynen her sonuca kendimizi hazırlamamız lazım bende dalgaya vuruyorum o yüzden aklıma getirmemeye çalışıyorum annemde kalıyorum bu süreçte ben ameliyat olmuşum gibi hareketler yapıyorum güldürüyorum onları oh diyorum ye iç yat en sevdiğim hayat falan diyorum birazcık kendimi o düşüncelerden uzak tutmaya çalışıyorum
Ben kendiminkini 5.gun sanip 6.gunde filan yapmistm ama bemmki 3.gunmusEvet ya ben hala idrar testi yapmaya cesaret edemiyorum heralde o an bayılırım 5.gun embiriyosu benimkide bu arada
Ben iyiyim guzel anne sen nasilsin nasil geciyorGünaydın kuzum hayırlı sabahlar nasılsın
Hadi bakalim son 3 gun kactane yaparsak yapalim salidan kacis yokKaset de çıkmayabilir kuzum ya bende rahat durmadı kaset test aldım bugün yarın sabah yapıcam bakalım onda nasıl çıkacak
Ahahah oda iyi ne çıktı peki silik felan çıktımıBen kendiminkini 5.gun sanip 6.gunde filan yapmistm ama bemmki 3.gunmus
Evet kuzum hareket edin diyorlar zatenBen ilkinde yemek tuvalet disinda hc brsy yapmamistm sonuc negatif bunda dikkat ediyorm ama artk ise gidiyorum yarimgun filan hareketsiz kalmakta kotu oluyor
Pürü pak br tek cizgiAhahah oda iyi ne çıktı peki silik felan çıktımı
Ya sen varya senBen kendiminkini 5.gun sanip 6.gunde filan yapmistm ama bemmki 3.gunmus
Aman olmazsa bayramdan sonra br daha denerim sonra birakirim bu isleriYa sen varya sen
Dün gece biraz ağrım oldu kuzum dün lekelenme yaşayınca korktum ama bir daha gelmedi birazdan yine bakacağım duruma Lan vermediğim için hala garip hissediyorumBen iyiyim guzel anne sen nasilsin nasil geciyor
Ben olsam baska hastanrye gidip br kan vermistimDün gece biraz ağrım oldu kuzum dün lekelenme yaşayınca korktum ama bir daha gelmedi birazdan yine bakacağım duruma Lan vermediğim için hala garip hissediyorum
Sorma kuzum ya valla aldım kaset de bakalım nasıl görünecek yarın ilk idrarla yapıcam bakalımHadi bakalim son 3 gun kactane yaparsak yapalim salidan kacis yok
hadi bakalımmm neresi agrıyo belinin? bende de kasık ağrısı yok bel garısı var alt kısımAman dikkat et bol bol beslenmeni eksik etme ☺ erken gebelik testlerimi erken yapip harcamayaym dedim sanki pozitif cikcagi garanti de hayitlisi diyorum arik benmde dun bugun kasik agrim gitti tik yok br endise sardi belim agriyor bugun cik
Aslinda bende bu sabah erken test yapaym diye dusundum ama sabah 6 da kalkip tuvaletimi yapmistim 7 de kalktgmda brsey kalmamistir diye yapmadmSorma kuzum ya valla aldım kaset de bakalım nasıl görünecek yarın ilk idrarla yapıcam bakalım
Daha erken bir kan ver bakalımAman olmazsa bayramdan sonra br daha denerim sonra birakirim bu isleri
Sol tarafimin alti gibi tarif edeym edeblrsemhadi bakalımmm neresi agrıyo belinin? bende de kasık ağrısı yok bel garısı var alt kısım
Sende yok dimi agri sizi filan yerlesti sukudDaha erken bir kan ver bakalım