2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

merhaba ben de adetimin 2. günü umarım yeni bir merkezde tüp bebek tedavisine başlayacağım, tekirdağda yaşıyorum burda bulmak çok zor oldu ve kimse tavsiye etmedi, beylikdüzü medicana ya gideceğim bakalım umarım bir ay erteleme yapmadan hemen tedavime başlarlar

Kızlar benim ayaklarım çok üşüyor üst üste çorap patik faln giyiyorum ama geçmiyor üşümesi tek ayaklarım üşüyor .. yaşadığım yer de sıcak .. böyle bişey yaşayan var mı biraz tuhaf

Ben Reyap ta tedavi görüyorum canım.Gayet memnunum.Benimle aynı zamanda başlayan arakaşım şuan hamile .Keşandan Çanakkale den gelenler var.Doktorumda ilgili sağolsun.Benim ilk trasnfer kimyasal oldu.5 ay ara verdim 2. Transfer de ilaçlar ve süreci değiştirdi doktorum.Transferin 7. Günü bugün .Bana vesile olur mu Allah bilir ama gayet memnun kaldım belirtmek istedim sana da.Tedavin hayırlı olsun bu arada

Ben evin için çorap ve panduflayım hiç üşümedi ayaklarım

Benimde ayaklarim hic isinmiyor canim ust uste birde corap yumusak ayakkabilar hatta gecende yazmistim sizdede aynimi kizlar diye gerci hep usur genellikle ama bu farkli sanki isinmiyor

Benimde ayaklarim hic isinmiyor canim ust uste birde corap yumusak ayakkabilar hatta gecende yazmistim sizdede aynimi kizlar diye gerci hep usur genellikle ama bu farkli sanki isinmiyor
Benimde aynı ya ne yapıcaz bilmiyorum üstelik yaşadığım yer de sıcak memleket ona rağmen böyle ısınmıyor hiç

Benim isteyim brAzdan cikicam ama basim catliyor migrenim tuttu adetten oncede olurdu kasiklarimda agrida hic durmadi

Benim isteyim brAzdan cikicam ama basim catliyor migrenim tuttu adetten oncede olurdu kasiklarimda agrida hic durmadi
Geçmiş olsun kuzum benim Zaten adet tarihleri yaklaştığı için bence bu belirtilerin olması normal kuzum .Ama başağrına üzüldüm ilaçta içemeyeceksin

Geçmiş olsun kuzum benim Zaten adet tarihleri yaklaştığı için bence bu belirtilerin olması normal kuzum .Ama başağrına üzüldüm ilaçta içemeyeceksin
Benim adet tarihlerimde uymuyor aslinda son aylardir hep 38 lerde filan oluyorum migrenim zTen hc ilac fayda etmiyor cekiyorum gunlerce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…