Ben Reyap ta tedavi görüyorum canım.Gayet memnunum.Benimle aynı zamanda başlayan arakaşım şuan hamile .Keşandan Çanakkale den gelenler var.Doktorumda ilgili sağolsun.Benim ilk trasnfer kimyasal oldu.5 ay ara verdim 2. Transfer de ilaçlar ve süreci değiştirdi doktorum.Transferin 7. Günü bugün .Bana vesile olur mu Allah bilir ama gayet memnun kaldım belirtmek istedim sana da.Tedavin hayırlı olsun bu aradamerhaba ben de adetimin 2. günü umarım yeni bir merkezde tüp bebek tedavisine başlayacağım, tekirdağda yaşıyorum burda bulmak çok zor oldu ve kimse tavsiye etmedi, beylikdüzü medicana ya gideceğim bakalım umarım bir ay erteleme yapmadan hemen tedavime başlarlar
Ben evin için çorap ve panduflayım hiç üşümedi ayaklarımKızlar benim ayaklarım çok üşüyor üst üste çorap patik faln giyiyorum ama geçmiyor üşümesi tek ayaklarım üşüyor .. yaşadığım yer de sıcak .. böyle bişey yaşayan var mı biraz tuhaf
Bende öyleyim ama üşüyor ayaklarım yaBen evin için çorap ve panduflayım hiç üşümedi ayaklarım
Bilemedim kuzum hiçBende öyleyim ama üşüyor ayaklarım ya
Yarın vermem gerekiyor ama dayanamayıp bu akşam gider miyim diye düşünüyorumBilemedim kuzum hiçHerkesin vücudu farklı tepki veriyor Sen ne zaman kan vericeksin
Yarın ver daha da artsın değerYarın vermem gerekiyor ama dayanamayıp bu akşam gider miyim diye düşünüyorum
Bugün 9.günümYarın ver daha da artsın değerKaçıncı gündü bugün senin
Transfer günü de sayılıyor mu acabaYarın ver daha da artsın değerKaçıncı gündü bugün senin
Yok kuzum sayılmıyorTransfer günü de sayılıyor mu acaba
Ay 2 gün varmış aramızda benimde 7. Gün bugünBugün 9.günüm
2 mart mı sen transfer canımAy 2 gün varmış aramızda benimde 7. Gün bugün
Benimde ayaklarim hic isinmiyor canim ust uste birde corap yumusak ayakkabilar hatta gecende yazmistim sizdede aynimi kizlar diye gerci hep usur genellikle ama bu farkli sanki isinmiyorKızlar benim ayaklarım çok üşüyor üst üste çorap patik faln giyiyorum ama geçmiyor üşümesi tek ayaklarım üşüyor .. yaşadığım yer de sıcak .. böyle bişey yaşayan var mı biraz tuhaf
Benimde aynı ya ne yapıcaz bilmiyorum üstelik yaşadığım yer de sıcak memleket ona rağmen böyle ısınmıyor hiçBenimde ayaklarim hic isinmiyor canim ust uste birde corap yumusak ayakkabilar hatta gecende yazmistim sizdede aynimi kizlar diye gerci hep usur genellikle ama bu farkli sanki isinmiyor
Evet kuzum2 mart mı sen transfer canım
Geçmiş olsun kuzum benimBenim isteyim brAzdan cikicam ama basim catliyor migrenim tuttu adetten oncede olurdu kasiklarimda agrida hic durmadi
Benim adet tarihlerimde uymuyor aslinda son aylardir hep 38 lerde filan oluyorumGeçmiş olsun kuzum benimZaten adet tarihleri yaklaştığı için bence bu belirtilerin olması normal kuzum .Ama başağrına üzüldüm ilaçta içemeyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?