Canim benim 7.gunum cok sukur belirtim cok azdi dun sadece ogleden sonra biraz sol bacagim sol kasik agridi geriside hep psikolojik belirti bence belirti aramaktan yoruldumCanım nasılsın ne gibi belirtilerin var kaçıncı günün bugün transfer günün hariç
Hepimize dua ediyorum hayırlısı olur inşallahOlsun çizgiyi gördün ya umut oldun bize de canım.Varmıydı belirtin falan
Tebrikler canımHepimize dua ediyorum hayırlısı olur inşallahhiç belirtim yoktu
Amin canım inşallah hayırlısı olur umarım iyi haberlerinde verirsin insallahCanim benim 7.gunum cok sukur belirtim cok azdi dun sadece ogleden sonra biraz sol bacagim sol kasik agridi geriside hep psikolojik belirti bence belirti aramaktan yorulduminsallah haftaya hepimiz bayram sevinci gibi olsun hayirlisiyla saglikli bir gebeligimiz olsun rabbim bize hayirlisini versin insallah
Amin canim senin kacinci gununAmin canım inşallah hayırlısı olur umarım iyi haberlerinde verirsin insallah
Transfer günü harici 5.gunum benimde canımAmin canim senin kacinci gunun
Al benden de o kadar kuzumEvet canim kesinlinle oyledir iste psikoloji herseyden korkuyorum zamanda gectikce daha tedirginim gunler yaklastikca cok merak ediyorum haftaya bugunler ne dusunecegim..
Bende de öyle oluyor ya gitmiyor gözümün önünden özellikle kahve ve kolayı çok severim ama içemiyorumSagol canim aciklamalar icin bende oyle duymustum cikolata icin evde yuruyus yapiyorum disarisi buz cikmakta istemiyorum gerisini uygulamaya calisiyorum elimden geldigi kadar icim disim kuruyemis oldusifa olsun yeterki fastfoodlar patates kizartmalari cikolatalar hep gozumun onunden gitmiyor
Ben hergün yumurta avokado peynir zeytin yiyorum canım.Öğlen kuruyemiş akşam sebze yemeği yemekten sonra da meyve.Çikolata ben yemedim kuzumBeslenmeniz nasil kizlar neler yiyosunuz nasil besleniyosunuz cikolata dan uzak durmak mi lazim?
Amin canım tedavin hayırlı olsunBen tüp bebek öncesi d vitamini folik asit ve bıostıreon kullanıyorum bu ay sonunda regl günü kan alınacak. Sonrasında ilaçlar iğneler ile süreç başlayacak sanırım. Bol bol su ve bitki çayı içiyorum. Avakdo- ananas- arı poleni tüketmeye çalışıyorum. Doktorumun ye yada yeme dediği hiç birşey yok. İlkkez tüp bebek deneyeceğiz heyecanlı ve gerginim yumurta toplama veya nakletme hepsinden biraz çekiniyorum. Ama yaşayıp göreceğiz inşallah pozitif sonuçlarla karşılaşmak nasip olsun hepimize
Canim sen baya erken yapmissin testleri? Doktorun kacinci gun dedi sana?Bende de öyle oluyor ya gitmiyor gözümün önünden özellikle kahve ve kolayı çok severim ama içemiyorum
Bende transferden sonra 1 haftadır Home Office çalışıyorum.Dün şirkete gitti sıkıntı olmadı masa başı zaten işim arada kalktım 15 dk yürüdüm hatta iyi bile geldi şirkete gitmekBu transfer sürecinde iş yerinizden izin mi aldınız? Ben home office çalışıyorum ama haftada 1-2 gün şirkete gitmemde gerekiyor
Amin canım benim inşallahHepimize dua ediyorum hayırlısı olur inşallahhiç belirtim yoktu
Iyi yapmissin canim ben rapor aldim uzatmayida dusunuyorum teste kadar benim isim cok yogun cok stresli o yuzden rapor almak istedim yoksa evdende calisirdim ayniBende transferden sonra 1 haftadır Home Office çalışıyorum.Dün şirkete gitti sıkıntı olmadı masa başı zaten işim arada kalktım 15 dk yürüdüm hatta iyi bile geldi şirkete gitmek
Stresliyse en güzelini yapmışsın kuzumIyi yapmissin canim ben rapor aldim uzatmayida dusunuyorum teste kadar benim isim cok yogun cok stresli o yuzden rapor almak istedim yoksa evdende calisirdim ayni
Doktorum 10. Gün istedi testi ama ben bekleyemedim aylardır bekledim ama 4 gün daha bekleyemedimCanim sen baya erken yapmissin testleri? Doktorun kacinci gun dedi sana?
Bende Progestan kapsül kullanıyorum hazneden aynı akıntı bende de oluyor su gibiKızlar lutinus fitil kullanan var mı aranızda ? Ya da başka fitil kullanlar sizde de su gibi akıntı oluyor mu ? Az önce lavaboya girdim bildiğin su gibi akıntım var ve durmuyor aslaTuvaletimi yapıyorum sandım yok böyle birşey
Ay yalnız değilim çok şükürBende Progestan kapsül kullanıyorum hazneden aynı akıntı bende de oluyor su gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?