2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Canım nasılsın ne gibi belirtilerin var kaçıncı günün bugün transfer günün hariç
Canim benim 7.gunum cok sukur belirtim cok azdi dun sadece ogleden sonra biraz sol bacagim sol kasik agridi geriside hep psikolojik belirti bence belirti aramaktan yoruldum insallah haftaya hepimiz bayram sevinci gibi olsun hayirlisiyla saglikli bir gebeligimiz olsun rabbim bize hayirlisini versin insallah

Amin canım inşallah hayırlısı olur umarım iyi haberlerinde verirsin insallah

Evet canim kesinlinle oyledir iste psikoloji herseyden korkuyorum zamanda gectikce daha tedirginim gunler yaklastikca cok merak ediyorum haftaya bugunler ne dusunecegim..
Al benden de o kadar kuzum İnşallah Önümüzde ki hafta hepimize pozitif haberlerle gelir

Bende de öyle oluyor ya gitmiyor gözümün önünden özellikle kahve ve kolayı çok severim ama içemiyorum

Beslenmeniz nasil kizlar neler yiyosunuz nasil besleniyosunuz cikolata dan uzak durmak mi lazim?
Ben hergün yumurta avokado peynir zeytin yiyorum canım.Öğlen kuruyemiş akşam sebze yemeği yemekten sonra da meyve.Çikolata ben yemedim kuzum

Amin canım tedavin hayırlı olsun

Bu transfer sürecinde iş yerinizden izin mi aldınız? Ben home office çalışıyorum ama haftada 1-2 gün şirkete gitmemde gerekiyor
Bende transferden sonra 1 haftadır Home Office çalışıyorum.Dün şirkete gitti sıkıntı olmadı masa başı zaten işim arada kalktım 15 dk yürüdüm hatta iyi bile geldi şirkete gitmek

Bende transferden sonra 1 haftadır Home Office çalışıyorum.Dün şirkete gitti sıkıntı olmadı masa başı zaten işim arada kalktım 15 dk yürüdüm hatta iyi bile geldi şirkete gitmek
Iyi yapmissin canim ben rapor aldim uzatmayida dusunuyorum teste kadar benim isim cok yogun cok stresli o yuzden rapor almak istedim yoksa evdende calisirdim ayni

Kızlar lutinus fitil kullanan var mı aranızda ? Ya da başka fitil kullanlar sizde de su gibi akıntı oluyor mu ? Az önce lavaboya girdim bildiğin su gibi akıntım var ve durmuyor asla Tuvaletimi yapıyorum sandım yok böyle birşey

Bende Progestan kapsül kullanıyorum hazneden aynı akıntı bende de oluyor su gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…