Amin inşallah kuzumHayirli olsun bizede nasip olsun insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah kuzumHayirli olsun bizede nasip olsun insallah
Teşekkür ederim canım maşallah çok sabırlısın sen ben dayanamayıp dün de yapmıştım da dün çok hafif çizgi vardı bugün biraz daha belirginleşmiş 6.güne ancak sabredebildim yaniAiiiy tebrik ederim canım benim Aynı gün transfer olduk dimi biz Yok kuzum ya ben sabırla 14 mart ı bekliyorum
Teşekkür ederim yok bu ikinci denemem ilkinde kalp atışı olmamıştı o yüzden yine pek sevinemiyonrum bundan sonrası önemli inşallah sağlıkla ilerler sizden de güzel haberleri bekliyorumHayirli olsun aminnn insallah ben cesaret edemiyorum ilk denemenmiydi
Kan değerin 7.güne göre gayet iyi bence benim bi önceki denememde 11.günde 105 çıkmıştı,Bende 7. Gün yaptım canım benim de 2.çizgi silik çıktı akşama da kan verdim
İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın canım belki idrarda çıkmamıştır belki de geç döllenme olacaktır bilemeyiz Allah'tan umut kesilmezben yaptım 7. günden başladım bugün 9. gün hep negatif 5. gün embriyosu. yarın kan verixem olmadı sanırım benim. inşallah sizlerin sonuçları güzel olur kızlar
İçime su serpiliyor gerçekten bunları duyunca benim ilk transfer ilk deneme kaç gündür moralim bozuktu kesin bişey var diye ama bugün çok rahatladım böyle şeyler duyuncaKan değerin 7.güne göre gayet iyi bence benim bi önceki denememde 11.günde 105 çıkmıştı,
Hapşırma öksürme merdiven inip çıkma sağa sola dönme bunların etkisi yokmuş kuzum merak etme.Bende az önce yürüyüşten geldim.Uzanıyorum şimdigunaydin kizlar nasilsiniz bugun
Hapsirmaktan korkuyorum resmen biz onlari el bebek gül bebek buyutecegiz insallah siz nasilsiniz
Olsun çizgiyi gördün ya umut oldun bize de canım.Varmıydı belirtin falanTeşekkür ederim canım maşallah çok sabırlısın sen ben dayanamayıp dün de yapmıştım da dün çok hafif çizgi vardı bugün biraz daha belirginleşmiş 6.güne ancak sabredebildim yani
Evet canim kesinlinle oyledir iste psikoloji herseyden korkuyorum zamanda gectikce daha tedirginim gunler yaklastikca cok merak ediyorum haftaya bugunler ne dusunecegim..Hapşırma öksürme merdiven inip çıkma sağa sola dönme bunların etkisi yokmuş kuzum merak etme.Bende az önce yürüyüşten geldim.Uzanıyorum şimdi
Çok sükür kuzum benim yolundadır içini ferah tutBende iyiyim çok şükür kuzum iğne yerlerim dışında benim de Kasım ağrım oluyor ara ara sabırla beklemeye devam .Bugün tam 7 gün oldu umarım içerde herşey yolundadır
Evet bende yaptım ve cok sukur bende gordum silik cizgiyi amin insaallah Hayırlı olsun kuuzm sağlıkla ilerlesin insaallahGünaydın kızlar 7. Gün sabahı test yapan var mı benden başka silik çizgiyi gördüm şükür inşallah hepimizin tutar ve sağlıkla ilerler
Hiç belli olmaz belki kanda görürsün pozitifi bu yolda pes etmek yok canım benim hayırlısı en guzel en hayırlı zamanda geliverir insaallah minik mucizenben yaptım 7. günden başladım bugün 9. gün hep negatif 5. gün embriyosu. yarın kan verixem olmadı sanırım benim. inşallah sizlerin sonuçları güzel olur kızlar
Ben daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve her sabah kahvaltıda yarım avokado tüketiyorum tutulmasına faydası oluyormuş ki birçok faydası da var zaten çay kahve kola vs. Tüketmiyorum.çayı kahvaltıda 1 2 bardak çok açık içiyorum . çikolata da kesinlikle tüketmiyorum çünkü içinde kafein varBeslenmeniz nasil kizlar neler yiyosunuz nasil besleniyosunuz cikolata dan uzak durmak mi lazim?
Kabak çekirdeği,ıspanak falan da tüketiyorum ben ayrıca bol su içiyorum . Taze sebze ve meyveleri tüketmeye çalışıyorum. Ayrıca sürekli yatmıyorum kendimi yormadan ve ağır kaldırmadan hareket de ediyorum .. tabii her şeyden kararınca azı da çoğu da zararBeslenmeniz nasil kizlar neler yiyosunuz nasil besleniyosunuz cikolata dan uzak durmak mi lazim?
Canım nasılsın ne gibi belirtilerin var kaçıncı günün bugün transfer günün hariçBeslenmeniz nasil kizlar neler yiyosunuz nasil besleniyosunuz cikolata dan uzak durmak mi lazim?
Sagol canim aciklamalar icin bende oyle duymustum cikolata icin evde yuruyus yapiyorum disarisi buz cikmakta istemiyorum gerisini uygulamaya calisiyorum elimden geldigi kadar icim disim kuruyemis oldu sifa olsun yeterki fastfoodlar patates kizartmalari cikolatalar hep gozumun onunden gitmiyorKabak çekirdeği,ıspanak falan da tüketiyorum ben ayrıca bol su içiyorum . Taze sebze ve meyveleri tüketmeye çalışıyorum. Ayrıca sürekli yatmıyorum kendimi yormadan ve ağır kaldırmadan hareket de ediyorum .. tabii her şeyden kararınca azı da çoğu da zarar