• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Aiiiy tebrik ederim canım benim ❤️ Aynı gün transfer olduk dimi biz ☺️ Yok kuzum ya ben sabırla 14 mart ı bekliyorum 😅
Teşekkür ederim canım 😊 maşallah çok sabırlısın sen ben dayanamayıp dün de yapmıştım da dün çok hafif çizgi vardı bugün biraz daha belirginleşmiş 💓 6.güne ancak sabredebildim yani 🤭

ben yaptım 7. günden başladım bugün 9. gün hep negatif 5. gün embriyosu. yarın kan verixem olmadı sanırım benim. inşallah sizlerin sonuçları güzel olur kızlar
İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın canım🙏 belki idrarda çıkmamıştır belki de geç döllenme olacaktır bilemeyiz Allah'tan umut kesilmez 🙏🥰

Kan değerin 7.güne göre gayet iyi bence benim bi önceki denememde 11.günde 105 çıkmıştı,
İçime su serpiliyor gerçekten bunları duyunca benim ilk transfer ilk deneme kaç gündür moralim bozuktu kesin bişey var diye ama bugün çok rahatladım böyle şeyler duyunca 🙏🌺

gunaydin kizlar nasilsiniz bugun
Hapsirmaktan korkuyorum resmen biz onlari el bebek gül bebek buyutecegiz insallah 🤲🏼 siz nasilsiniz
Hapşırma öksürme merdiven inip çıkma sağa sola dönme bunların etkisi yokmuş kuzum merak etme.Bende az önce yürüyüşten geldim.Uzanıyorum şimdi 😅

Teşekkür ederim canım 😊 maşallah çok sabırlısın sen ben dayanamayıp dün de yapmıştım da dün çok hafif çizgi vardı bugün biraz daha belirginleşmiş 💓 6.güne ancak sabredebildim yani 🤭
Olsun çizgiyi gördün ya umut oldun bize de canım.Varmıydı belirtin falan ☺️

Hapşırma öksürme merdiven inip çıkma sağa sola dönme bunların etkisi yokmuş kuzum merak etme.Bende az önce yürüyüşten geldim.Uzanıyorum şimdi 😅
Evet canim kesinlinle oyledir iste psikoloji herseyden korkuyorum zamanda gectikce daha tedirginim gunler yaklastikca cok merak ediyorum haftaya bugunler ne dusunecegim..

Beslenmeniz nasil kizlar neler yiyosunuz nasil besleniyosunuz cikolata dan uzak durmak mi lazim?

ben yaptım 7. günden başladım bugün 9. gün hep negatif 5. gün embriyosu. yarın kan verixem olmadı sanırım benim. inşallah sizlerin sonuçları güzel olur kızlar
Hiç belli olmaz belki kanda görürsün pozitifi🤗 bu yolda pes etmek yok canım benim hayırlısı en guzel en hayırlı zamanda geliverir insaallah minik mucizen🤗

Beslenmeniz nasil kizlar neler yiyosunuz nasil besleniyosunuz cikolata dan uzak durmak mi lazim?
Ben daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve her sabah kahvaltıda yarım avokado tüketiyorum tutulmasına faydası oluyormuş ki birçok faydası da var zaten çay kahve kola vs. Tüketmiyorum.çayı kahvaltıda 1 2 bardak çok açık içiyorum . çikolata da kesinlikle tüketmiyorum çünkü içinde kafein var
Not: çay kahve yasak değil doktorum içebilirsin dedi ama çayı günde 3 5 bardak çok açık olarak kahve de 1 fincan demişti .
Ama ben yine de tüketmiyorum dikkat etmeye çalışıyorum

Kabak çekirdeği,ıspanak falan da tüketiyorum ben ayrıca bol su içiyorum . Taze sebze ve meyveleri tüketmeye çalışıyorum. Ayrıca sürekli yatmıyorum kendimi yormadan ve ağır kaldırmadan hareket de ediyorum .. tabii her şeyden kararınca azı da çoğu da zarar 🤗

Ben tüp bebek öncesi d vitamini folik asit ve bıostıreon kullanıyorum bu ay sonunda regl günü kan alınacak. Sonrasında ilaçlar iğneler ile süreç başlayacak sanırım. Bol bol su ve bitki çayı içiyorum. Avakdo- ananas- arı poleni tüketmeye çalışıyorum. Doktorumun ye yada yeme dediği hiç birşey yok. İlkkez tüp bebek deneyeceğiz heyecanlı ve gerginim yumurta toplama veya nakletme hepsinden biraz çekiniyorum. Ama yaşayıp göreceğiz inşallah pozitif sonuçlarla karşılaşmak nasip olsun hepimize

Bu transfer sürecinde iş yerinizden izin mi aldınız? Ben home office çalışıyorum ama haftada 1-2 gün şirkete gitmemde gerekiyor

Kabak çekirdeği,ıspanak falan da tüketiyorum ben ayrıca bol su içiyorum . Taze sebze ve meyveleri tüketmeye çalışıyorum. Ayrıca sürekli yatmıyorum kendimi yormadan ve ağır kaldırmadan hareket de ediyorum .. tabii her şeyden kararınca azı da çoğu da zarar 🤗
Sagol canim aciklamalar icin bende oyle duymustum cikolata icin evde yuruyus yapiyorum disarisi buz cikmakta istemiyorum gerisini uygulamaya calisiyorum elimden geldigi kadar icim disim kuruyemis oldu 😄 sifa olsun yeterki fastfoodlar patates kizartmalari cikolatalar hep gozumun onunden gitmiyor 😂

Back