2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Nasip artik bak ben embriyonun 3 gun oldgnu bugun fakediyorum 3. Gunler pek tutmuyor galiba 5.gun gibi ama nasip
Hiç bence alakası yok kendini demotive etme kuzum tamam umutlanmak istemiyorsun anlamıyorum hepimiz öyleyiz ama demotive olma öyle dusunerek❤ bilemezsin 3.gündür ama çok iyi kalitedir belki

Nasip artik bak ben embriyonun 3 gun oldgnu bugun fakediyorum 3. Gunler pek tutmuyor galiba 5.gun gibi ama nasip
Ben kacıncı gun oldugunu bile bilmiyorum acaba bu test günlerini embriyonun kacıncı gun olmasına baglı mı veriyorlar eger öyleyse benimki 5. Gun mu oluyo

Ben kacıncı gun oldugunu bile bilmiyorum acaba bu test günlerini embriyonun kacıncı gun olmasına baglı mı veriyorlar eger öyleyse benimki 5. Gun mu o
Hiç bence alakası yok kendini demotive etme kuzum tamam umutlanmak istemiyorsun anlamıyorum hepimiz öyleyiz ama demotive olma öyle dusunerek❤ bilemezsin 3.gündür ama çok iyi kalitedir belki
Surda yanlıs yazmısım anlıyorum olacaktı

Aynen ya moral bozmak yok negatifi gorunce aglariz pozitfi gorunce sevinirz

Ay benim bugün kalçadan olan progestan iğnesini çocuk çok yukardan yapmış mahvoldum ağrı hem belime hem sağ tarafıma vuruyor
Ay tuh ya buz torbasi tut birz belki iyi gelir sana fitil verdiler mi hem fitil hem igne mi kullaniyorsun

Ay tuh ya buz torbasi tut birz belki iyi gelir sana fitil verdiler mi hem fitil hem igne mi kullaniyorsun
Sorma kuzum normalde de ağrıyor ama bunu yanlış yere mi yaptı anlamadım.Kuzum hem fitil hem göbekten iğne hemde 3 günde 1 kalçadan iğne oluyorum.Soluma yattım şimdi 2 gün sonr geçiyor bir de ağrı.Tam geçiyor iğne günü geliyor

Oyy ne kadar sürecek bu iğneler

yanlis yerede yapti o dogru yolu bulur elbelt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…