Hadi inşallahyanlis yerede yapti o dogru yolu bulur elbelt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallahyanlis yerede yapti o dogru yolu bulur elbelt
Bende de ağrı yapıyor canım ama şddetli değil.Hatta sol tarafım biraz morardı sağdan yapıyorum birkaç gündürKızlar bugün prolutex igneye başladım günde 2 kez vurduğum yerler ağrıyor ya diğer igneler hiç böyle ağrı yapmamisti normal mi sizde de ağrı yapıyor mu
Aynen canm şiddetli değil ama ilk günden ağrı yaptı şifa olsun ozaman hepimizeBende de ağrı yapıyor canım ama şddetli değil.Hatta sol tarafım biraz morardı sağdan yapıyorum birkaç gündür
cokmus gebelik olsun da Rabbim kolaylaştırsın insaallahGabelik olursa 12. Haftaya kadar canım
Amin kuzum inşallahAynen canm şiddetli değil ama ilk günden ağrı yaptı şifa olsun ozaman hepimize
Amin canım benim inşallah yeterli hayırla sağlıkla gebelik olsun ben iğneleri vurmaya razıyımcokmus gebelik olsun da Rabbim kolaylaştırsın insaallah
Amin canım inşallah Benim adetle birlikte transfere kadar ve sonrası yasaktıHanımlar iyi akşamlar mesajları okuyorum sizler adına seviniyorum umarım mutlu haberleri alırız hepinizden. Ben şuan transfer için ikinci adeti bekliyorum 14 gün gibi bir süre var size şunu sormak istiyorum transfer öncesi cinsel ilişki yasakladılar mı ,ne kadar süre dediler ?
Hayırlı olsun canım Bende genel olarak kasık ağrısı oluyor adet sancısı gibi ara ara o kadar.İnşallah güzel haberler alırız hepimizHerkese merhaba 6 martta transfer oldum sormak istediğim acaba sizde karnın sadece küçük bir bölümünde sürekli ağrı oluyor mu
Gunaydinnnn kuzuumm gunumuz aydin kalbimiz huzur dolsun elhamdulillah sen naslsn buguGünaydıııınnn Kızlaaar Nasılsınız
günaydın cnm 9. güne de negatif uyandık iyi diyelim iyi olalaıö inşallahGünaydıııınnn Kızlaaar Nasılsınız
merhaba canım bana hiç öyle bisey demedilerHanımlar iyi akşamlar mesajları okuyorum sizler adına seviniyorum umarım mutlu haberleri alırız hepinizden. Ben şuan transfer için ikinci adeti bekliyorum 14 gün gibi bir süre var size şunu sormak istiyorum transfer öncesi cinsel ilişki yasakladılar mı ,ne kadar süre dediler ?
Merhabalar hayırlı guzel sonucların olsun insaallah. Yok canım bende kasık kısmında ara ara adet olacakmıs gibi ağrılar oluyor ama surekli degilHerkese merhaba 6 martta transfer oldum sormak istediğim acaba sizde karnın sadece küçük bir bölümünde sürekli ağrı oluyor mu
Gunaydın canımm❤ iyiyim ben cok sukur ara ara kasık agrım var arada belime de vuruyo gibi sen nasılsınGünaydıııınnn Kızlaaar Nasılsınız
Aminn❤Gunaydinnnn kuzuumm gunumuz aydin kalbimiz huzur dolsun elhamdulillah sen naslsn bugu
Merhaba canım hayırlı olsun sağlıkla hayırla ilerlesin insaallah hamileliğin yukselmeyi takip etmek için yeniden istemiştirKızlar merhaba
Bende 1 mart tarihinde transfer oldum 7 mart sabah erken gebelik testi yaptım çok silik 2.çizgi çıktı dayanamayıp akşamına kan testi verdim sonuç 108 çıktı sizce bu değer nasıl doktorum tekrar istedi test vermemi