• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar bugün prolutex igneye başladım günde 2 kez vurduğum yerler ağrıyor ya diğer igneler hiç böyle ağrı yapmamisti normal mi sizde de ağrı yapıyor mu

Kızlar bugün prolutex igneye başladım günde 2 kez vurduğum yerler ağrıyor ya diğer igneler hiç böyle ağrı yapmamisti normal mi sizde de ağrı yapıyor mu
Bende de ağrı yapıyor canım ama şddetli değil.Hatta sol tarafım biraz morardı sağdan yapıyorum birkaç gündür

Hanımlar iyi akşamlar mesajları okuyorum sizler adına seviniyorum umarım mutlu haberleri alırız hepinizden. Ben şuan transfer için ikinci adeti bekliyorum 14 gün gibi bir süre var size şunu sormak istiyorum transfer öncesi cinsel ilişki yasakladılar mı ,ne kadar süre dediler ?

Herkese merhaba 6 martta transfer oldum sormak istediğim acaba sizde karnın sadece küçük bir bölümünde sürekli ağrı oluyor mu

Hanımlar iyi akşamlar mesajları okuyorum sizler adına seviniyorum umarım mutlu haberleri alırız hepinizden. Ben şuan transfer için ikinci adeti bekliyorum 14 gün gibi bir süre var size şunu sormak istiyorum transfer öncesi cinsel ilişki yasakladılar mı ,ne kadar süre dediler ?
Amin canım inşallah ❤️ Benim adetle birlikte transfere kadar ve sonrası yasaktı

Herkese merhaba 6 martta transfer oldum sormak istediğim acaba sizde karnın sadece küçük bir bölümünde sürekli ağrı oluyor mu
Hayırlı olsun canım Bende genel olarak kasık ağrısı oluyor adet sancısı gibi ara ara o kadar.İnşallah güzel haberler alırız hepimiz

Kızlar merhaba
Bende 1 mart tarihinde transfer oldum 7 mart sabah erken gebelik testi yaptım çok silik 2.çizgi çıktı dayanamayıp akşamına kan testi verdim sonuç 108 çıktı sizce bu değer nasıl doktorum tekrar istedi test vermemi

merhaba canım bana hiç öyle bisey demediler

Merhabalar hayırlı guzel sonucların olsun insaallah. Yok canım bende kasık kısmında ara ara adet olacakmıs gibi ağrılar oluyor ama surekli degil

Kızlar merhaba
Bende 1 mart tarihinde transfer oldum 7 mart sabah erken gebelik testi yaptım çok silik 2.çizgi çıktı dayanamayıp akşamına kan testi verdim sonuç 108 çıktı sizce bu değer nasıl doktorum tekrar istedi test vermemi
Merhaba canım hayırlı olsun sağlıkla hayırla ilerlesin insaallah hamileliğin🤗 yukselmeyi takip etmek için yeniden istemiştir

Back