Agzin bal pekmez yesinYaaa çok sevindim canım benim şifa olsun hepsi çook sağlıklı kaliteli yumurtlar embriyolar olsun sıkıca tutunsunlar yerleşinler büyüsünler inşallah
Amin canım benim sürecini paylaş ihmal etme biziAgzin bal pekmez yesininsaAllah canim rabbim saglikli sihhatlt eli ayi duzgun evlatlar banada isteyene de hayirlisyla nasip etsn
Tamam canim cuma gunu kontrlum var bakalm kac mm olmus yavrilarAmin canım benim sürecini paylaş ihmal etme bizi
Oyyy çook güzel gelişsinler inşaallah çokTamam canim cuma gunu kontrlum var bakalm kac mm olmus yavrilar
Hadi bakalım, kolaylıkla sağlıkla bebesinin yumurtası büyüsün inşallah. Adet kalite bir kenara dursun, senin bebesin olacak olan olsun inşallah. sen zaten pozitif bir anne olarak yumurtalarına yapabileceğin en güzel desteği veriyorsun. Biz de sana duayla destek inşallah...Kizlar bugun ignelrime basladim hayirlisiyla bana dua edin bol bol kimin duasinin ne zaman kabul olacagi belli olmaz beni de unutmahin
Ben ve oğluşumuz iyi çok şükür. şimdiye kadar iyi geldik ama artık ağırlaşmaya başladım sanırım. Akşamları nasıl yorgun oluyorum, uyuduğum yeri bilmiyorum. Sabah uyandığımda el parmak uçlarımın ağrıdığını hissediyorum. Çok nahif, çok farklı bir süreç. Bugünlerin zorluğu var ama tadı da çok güzelmiş. Çok şükür tattık, Mevla hepimizin sürecini sağlıkla tamamına erdirsin.Kızlar nasılsınız ? Nasıl geçiyor hamilelik
Ay canim benim ya guzel dileklerin icin tesekkur ederim valla bende motivasyonumu yuksek tutmaya calisiyorum iyi dusunmek istiyorum hep ama br tarafimda da diger secenekte duruyorHadi bakalım, kolaylıkla sağlıkla bebesinin yumurtası büyüsün inşallah. Adet kalite bir kenara dursun, senin bebesin olacak olan olsun inşallah. sen zaten pozitif bir anne olarak yumurtalarına yapabileceğin en güzel desteği veriyorsun. Biz de sana duayla destek inşallah...
6. Aya kadar bende iyiydim kuzum hatta neredeyse hamileliği anlamadım hiç.25-26. Haftadan itibaren bel bacak ve diz ağrısı yaşıyorum.Her geçen gün şiddetleniyor artık yürüyememeye başladım.Sağ bacağım çok kötü durumdaBen ve oğluşumuz iyi çok şükür. şimdiye kadar iyi geldik ama artık ağırlaşmaya başladım sanırım. Akşamları nasıl yorgun oluyorum, uyuduğum yeri bilmiyorum. Sabah uyandığımda el parmak uçlarımın ağrıdığını hissediyorum. Çok nahif, çok farklı bir süreç. Bugünlerin zorluğu var ama tadı da çok güzelmiş. Çok şükür tattık, Mevla hepimizin sürecini sağlıkla tamamına erdirsin.
Ben vitaminlere ek olarak magnezyum ve kan ilacına başladım. Son tahlillerde kan değerlerim düşmüş. İnşallah şifa olur. Senin nasıl geçiyor? Sen neler yapıyorsun canım?
Çiğ fındık fıstık ceviz sebze ağırlıklı ve avokado bunları hatırlıyorum bende kuzumKizlar biz ne yiyip ne iciyorduk ya valla unuttm
Avokado yiyemiyorm ya denedim denedim olmuyorÇiğ fındık fıstık ceviz sebze ağırlıklı ve avokado bunları hatırlıyorum bende kuzum
Olsun kuzucum sen sağlıklı beslen pozitif ol zaten yarayacak hepsi inşallahAvokado yiyemiyorm ya denedim denedim olmuyor
Insaallah canim bemm aslnda bunda cok cok onemsemek istemiyorm ilkinde cok dikkat etmistimnegatis ikincisinde birz rahat biraktm kimyasal bunda hic ustunde durmayaum pozitif olsn diyormOlsun kuzucum sen sağlıklı beslen pozitif ol zaten yarayacak hepsi inşallah
Insaallah canim bemm aslnda bunda cok cok onemsemek istemiyorm ilkinde cok dikkat etmistimnegatis ikincisinde birz rahat biraktm kimyasal bunda hic ustunde durmayaum pozitif olsn diyorm
Canım benim herşey çok güzel ilerlesin inşallah umarm sağlıklı bir çok minnosunuz olurKizlarrrr cuma yumurta toplamam olacak cok cok dua edin guzel yavrucaklarim olsun
Aminnn canim benim cuma sabahtan bana cok cok dua edin guzel kaliteli yavrularimiz olsun bende sizible pozitifleeimi paylasaymCanım benim herşey çok güzel ilerlesin inşallah umarm sağlıklı bir çok minnosunuz olur
İnsallah canım benim hepsi herşey yolunda gider. Tazemi olucaksin dondurulucak miAminnn canim benim cuma sabahtan bana cok cok dua edin guzel kaliteli yavrularimiz olsun bende sizible pozitifleeimi paylasaym
Taze olucak canim benm dondurulunca brsey kalmiyor geriyorİnsallah canım benim hepsi herşey yolunda gider. Tazemi olucaksin dondurulucak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?