Henüz sormadım sorunca yazarımAllah korusun devam ediyor mu peki doktora sorabildin mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz sormadım sorunca yazarımAllah korusun devam ediyor mu peki doktora sorabildin mi ?
Merhaba intralipidi hiç bir yerde bulamıyorum nereden nasıl temin ettiniz acabaİlk kimyasal oldu benim. 2. Transfer için 5 ay ara verdim ve intralipid serum aldım çok şükür 2. De sağlıkla ilerliyor canım
Merhaba, benim yaptırdığım dönemde hastane karşısındaki eczanelerde kolay bulunuyordu.Sadece 3. Doz intiralipidi bulmakta zorlandım.İstanbul da acıbadem hastanesi karşısında bir eczaneden aldım ama adını hatırlamıyorum.İnternetten tüp bebek bölümü olan hastanelerin karşısında ki eczanelerde bulabilirsiniz ancak ben telefonla arayıp ondan sonra almaya gitmiştikMerhaba intralipidi hiç bir yerde bulamıyorum nereden nasıl temin ettiniz acaba
Şifa olsun inşallah çok teşekkür ederim bende dediğiniz gibi yapayım inşallah bulurumMerhaba, benim yaptırdığım dönemde hastane karşısındaki eczanelerde kolay bulunuyordu.Sadece 3. Doz intiralipidi bulmakta zorlandım.İstanbul da acıbadem hastanesi karşısında bir eczaneden aldım ama adını hatırlamıyorum.İnternetten tüp bebek bölümü olan hastanelerin karşısında ki eczanelerde bulabilirsiniz ancak ben telefonla arayıp ondan sonra almaya gitmiştik
İnşallah canımŞifa olsun inşallah çok teşekkür ederim bende dediğiniz gibi yapayım inşallah bulurum
Ay valla benim problemler bitmiyor. Sancılarım vardı ilaçla serumla geçti şükür. Şimdi de enfeksiyon belası çıktı. İdrarda bir türlü gecmeyince idrar kültürü alındı üreme varmış. Enfeksiyon hastalıklarına yönlendirme yaptılar o tekrar testi istedi bakalım yine üreme çıkarsa bir süre hastanede yatmam gerekebilir. Onun dışında bebiş iyi şükür. Detaylida bağırsakta parlaklık ve böbrek genişlemesi çıkmıştı geçmiş şükür. Yavaştan alışverişe başladım artık. Sende ne var ne yokKızlar nasılsınız ? Nasıl geçiyor hamilelik
Geçmiş olsun canım sürekli birşey çıkıyor dediğin gibi şifa olsun inşallah Bende bugün şeker testi yaptırdım gebelik şekerim çıkmış galiba yarın doktora göstereceğim.2 hafta önce idrar testim tertemizdi bugün kü tahlilde bahteri enfeksiyon falan çıkmış benim de anlamadımAy valla benim problemler bitmiyor. Sancılarım vardı ilaçla serumla geçti şükür. Şimdi de enfeksiyon belası çıktı. İdrarda bir türlü gecmeyince idrar kültürü alındı üreme varmış. Enfeksiyon hastalıklarına yönlendirme yaptılar o tekrar testi istedi bakalım yine üreme çıkarsa bir süre hastanede yatmam gerekebilir. Onun dışında bebiş iyi şükür. Detaylida bağırsakta parlaklık ve böbrek genişlemesi çıkmıştı geçmiş şükür. Yavaştan alışverişe başladım artık. Sende ne var ne yok
Sürekli bir şeyleri takipte olmak gerekiyor ya. Ben şeker yüklemesi yapamadım istifra edince diyet uygulatır muhtemelen ama düzelir inşallah şekerin. Enfeksiyon ilk seferse monurol falan verirler o da hemen azaltıyor inşaallah tekrarlamazGeçmiş olsun canım sürekli birşey çıkıyor dediğin gibi şifa olsun inşallah Bende bugün şeker testi yaptırdım gebelik şekerim çıkmış galiba yarın doktora göstereceğim.2 hafta önce idrar testim tertemizdi bugün kü tahlilde bahteri enfeksiyon falan çıkmış benim de anlamadım
İnşallah canım bugün doktorlara atacağım sonucu bakalımSürekli bir şeyleri takipte olmak gerekiyor ya. Ben şeker yüklemesi yapamadım istifra edince diyet uygulatır muhtemelen ama düzelir inşallah şekerin. Enfeksiyon ilk seferse monurol falan verirler o da hemen azaltıyor inşaallah tekrarlamaz
Geçmiş olsun canım sürekli birşey çıkıyor dediğin gibi şifa olsun inşallah Bende bugün şeker testi yaptırdım gebelik şekerim çıkmış galiba yarın doktora göstereceğim.2 hafta önce idrar testim tertemizdi bugün kü tahlilde bahteri enfeksiyon falan çıkmış benim de anlamadım
Sağol kuzum şekerim yokmuş ben yanlış anlamışım Hem devlet hem özelde ki doktoruma gösterdim çok şükür gayet iyi çıkmış canım.Ama 2 haftadır sağ kalça ve bacağımda ağrı var üstüne basamıyorum özellikle merdiven çıkmak ayağımı kaldırmak çok zorluyor ağrıdan ağladım geçen gün.Siyatik sinir ağrısıymış rahim büyüdükçe bu sinire baskı yaptığı için çekiyormuşum ağrıyı.Magnezyum verdi doktor ama işe yaramadı.Haftaya kontrolüm var o zaman tekrar soracağım ne yapabiliriz diyecanım geçmiş olsun.
şeker için naptın ne dedi doktorun
Sağol kuzum şekerim yokmuş ben yanlış anlamışım Hem devlet hem özelde ki doktoruma gösterdim çok şükür gayet iyi çıkmış canım.Ama 2 haftadır sağ kalça ve bacağımda ağrı var üstüne basamıyorum özellikle merdiven çıkmak ayağımı kaldırmak çok zorluyor ağrıdan ağladım geçen gün.Siyatik sinir ağrısıymış rahim büyüdükçe bu sinire baskı yaptığı için çekiyormuşum ağrıyı.Magnezyum verdi doktor ama işe yaramadı.Haftaya kontrolüm var o zaman tekrar soracağım ne yapabiliriz diye
Aynen canım görün muhakkak.Bende doktorumu aradım nörolojiye randevu al dedi ayağım için gideceğim ama mr falan istese çekemeyecek sanırım nasıl olacak bilmiyorumoff çok geçmiş olsun canım. rahim büyüdükçe beli haftalarda ağrılar değişiyor gerçekten.
sağlıklı olsunlarda yeter ki insan dayanıyor.
benim açlık şekeri alt sınırda, zaten gebelikten öncede hipoglisemi vardı. toklukta üst sınırda.
bi dahiliyeye görün bakalım dedi haftaya gidicem bende.
şimdilik kendim takip ediyorum
Aynen canım görün muhakkak.Bende doktorumu aradım nörolojiye randevu al dedi ayağım için gideceğim ama mr falan istese çekemeyecek sanırım nasıl olacak bilmiyorum
Hayirli ugurlu olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin herkeste belirtiler farkli sen kendini oyle dusunmeArkadaşlar merhaba Bu ay 2023 ağustosta transfer oldum Çok ŞÜKÜR hcg değeerlerim iyi geldi tedaviden sonra tam hatırlamıyorum Hafif belki göğüs sızısı yaşadım tam net bilemiyorum
Göğüs ağrım sızım Şuan yok varmı böyle olup sağlıkla devam eden gebeliği İNŞALLAH isteyen herkeste bende sağlıkla alırım bebişimi kucağıma Çok Aminnn
Yaaa çok sevindim canım benim şifa olsun hepsi çook sağlıklı kaliteli yumurtlar embriyolar olsun sıkıca tutunsunlar yerleşinler büyüsünler inşallahKizlar bugun ignelrime basladim hayirlisiyla bana dua edin bol bol kimin duasinin ne zaman kabul olacagi belli olmaz beni de unutmahin