• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Yaaa çok sevindim canım benim şifa olsun hepsi çook sağlıklı kaliteli yumurtlar embriyolar olsun sıkıca tutunsunlar yerleşinler büyüsünler inşallah 🤲🏻❤️
Agzin bal pekmez yesin 😁😁 insaAllah canim rabbim saglikli sihhatlt eli ayi duzgun evlatlar banada isteyene de hayirlisyla nasip etsn🤲

Kizlar bugun ignelrime basladim hayirlisiyla bana dua edin bol bol kimin duasinin ne zaman kabul olacagi belli olmaz beni de unutmahin 😍😍😍
Hadi bakalım, kolaylıkla sağlıkla bebesinin yumurtası büyüsün inşallah. Adet kalite bir kenara dursun, senin bebesin olacak olan olsun inşallah. sen zaten pozitif bir anne olarak yumurtalarına yapabileceğin en güzel desteği veriyorsun. Biz de sana duayla destek inşallah...

Kızlar nasılsınız ? Nasıl geçiyor hamilelik 😍
Ben ve oğluşumuz iyi çok şükür. şimdiye kadar iyi geldik ama artık ağırlaşmaya başladım sanırım. Akşamları nasıl yorgun oluyorum, uyuduğum yeri bilmiyorum. Sabah uyandığımda el parmak uçlarımın ağrıdığını hissediyorum. Çok nahif, çok farklı bir süreç. Bugünlerin zorluğu var ama tadı da çok güzelmiş. Çok şükür tattık, Mevla hepimizin sürecini sağlıkla tamamına erdirsin.
Ben vitaminlere ek olarak magnezyum ve kan ilacına başladım. Son tahlillerde kan değerlerim düşmüş. İnşallah şifa olur. Senin nasıl geçiyor? Sen neler yapıyorsun canım?

Hadi bakalım, kolaylıkla sağlıkla bebesinin yumurtası büyüsün inşallah. Adet kalite bir kenara dursun, senin bebesin olacak olan olsun inşallah. sen zaten pozitif bir anne olarak yumurtalarına yapabileceğin en güzel desteği veriyorsun. Biz de sana duayla destek inşallah...
Ay canim benim ya guzel dileklerin icin tesekkur ederim valla bende motivasyonumu yuksek tutmaya calisiyorum iyi dusunmek istiyorum hep ama br tarafimda da diger secenekte duruyor 😜

Ben ve oğluşumuz iyi çok şükür. şimdiye kadar iyi geldik ama artık ağırlaşmaya başladım sanırım. Akşamları nasıl yorgun oluyorum, uyuduğum yeri bilmiyorum. Sabah uyandığımda el parmak uçlarımın ağrıdığını hissediyorum. Çok nahif, çok farklı bir süreç. Bugünlerin zorluğu var ama tadı da çok güzelmiş. Çok şükür tattık, Mevla hepimizin sürecini sağlıkla tamamına erdirsin.
Ben vitaminlere ek olarak magnezyum ve kan ilacına başladım. Son tahlillerde kan değerlerim düşmüş. İnşallah şifa olur. Senin nasıl geçiyor? Sen neler yapıyorsun canım?
6. Aya kadar bende iyiydim kuzum hatta neredeyse hamileliği anlamadım hiç.25-26. Haftadan itibaren bel bacak ve diz ağrısı yaşıyorum.Her geçen gün şiddetleniyor artık yürüyememeye başladım.Sağ bacağım çok kötü durumda 😔 Siyatik sinir sıkışması yüksek ihtimalle dediler.Magnezyum alıyorum ama henüz etki etmedi.Böyle giderse fizik tedavi olacak 😔 32. Haftada doğum iznine ayrılacağım bu sebepten dolayı

Olsun kuzucum sen sağlıklı beslen pozitif ol zaten yarayacak hepsi inşallah ❤️❤️🤲🏻
Insaallah canim bemm aslnda bunda cok cok onemsemek istemiyorm ilkinde cok dikkat etmistimnegatis ikincisinde birz rahat biraktm kimyasal bunda hic ustunde durmayaum pozitif olsn diyorm😀😀😀

Günaydın arkadaşlar idrar renginiz nasıl benim gebeliğin ilk başlarında sabahları özellikle koyu idi ama son bir haftadır o kadar koyu değil suyu çok içiyorum ama baştada şimdikine yakın içiyordum ve serum tedavisi alıyorum impirapit beyaz serum varmı bu şekilde olan 🙏🐬

Back