- 19 Ocak 2023
- 959
- 1.207
- 33
- 27
Öğretmenim çok şükür tatil zaten hep yaticam teşekkür ederimGecmıs olsun eğer evdeysenız iş durumu yoksa bir sure yatın dinlenin.
Selam canım, çayın müsaitse ve şartlar uygunsa bebeğin pozisyonu plesanta konumu normal yapabilirsin dedi doktorum.Ama plesantam aşağıda ve takibini yapan doktorum yine tüp bebek doktorum vakti uymadığı için normal doğum yaptırmıyor . Plesantam şuan aşağıda bu şekilde devam ederse zorunlu sezeryan olacağım şartlar normal doğuma ıysa bile doktorumdan memnun olduğum için yine sezeryan olacak sanırım.Kizlar selam. Doktorunuzla dogumu konustunuz mu? Sezeryan mi normal dogum mu dusunuyorsunuz ve doktorunuz ne oneriyor?
Benim doktorum bugun ivf bebeklerinde sezeryani tercih ediyoruz daha garanti dedi bu ne demek bilen var mi?
Siz ne yapicaksiniz Allah nasip eder secim sansiniz olursa?
Bende de kronik rahim ağzı enfeksiyonu var ve plesantam aşağıda şuan benim de sezeryan görünüyorselam canım,
tüp bebek yolculuğunda genelde dr lar sezeryan diyor ama normal de yapan var.
benim ki en başından beri sezeryan diyor, ama bende hpv pozitifti. aşılarımı falan olmuştum ama negatife döndü mü bilmediğimiz için, çocuğa da geçiyomuş normal doğumda.
o yüzden seçme şansım olmadan sezeryan kesin benim allah nasip ederse.
Çok şükür kuzum Rabbim şifa versin kaç mm de sıkıntı yaratıyor acaba benim de en son 37 mm diÇok şükür bugün taburcu etti ama ağrın falan olursa hemen gel dedi. 19+2 şu an. Serum ve ilaçla iyi oldum şükür rahim ağzı kısalmadan fark etmen çok iyi oldu dedi doktor. Şu an 36 mm.
Sağlıkla gelsinlerde şekli hiç önemli değil kuzu.Bende de kronik rahim ağzı enfeksiyonu var ve plesantam aşağıda şuan benim de sezeryan görünüyor
Çok şükür kuzum Rabbim şifa versin kaç mm de sıkıntı yaratıyor acaba benim de en son 37 mm di
Aynen kuzum hiç önemli değil yeter ki sağlıkla gelsinler . Doktorda çıkar dedi kuzum 20+5 deyiz inşallah çıkarSağlıkla gelsinlerde şekli hiç önemli değil kuzu.
Geçen ay bana plasenta aşağda dedi. Bugün kontrolde yukarı çıkmış dedi. Sanırım ileri haftalarda yukarı çıkıyomuş.
Benim 2 kere alttan bakıldı kuzum ama doktor karımdan göremezse alttan bakıyorRahim ağaı ölçümünü masıl yapıyolar. Alttan mı yoksa ultrason muayenesinde mi bakıyor?
Bugün sorcaktım unuttum bişeyde demedi ölçmüşmüdür acaba ya bişry olsa dermiydi
Ortalama 35-40 arası oluyormuş canım. 25 altında olması riskli ve takip gerektiriyormus. 20 altına falan serklaj yapılıyormuş gayet iyi yani bizimkilerÇok şükür kuzum Rabbim şifa versin kaç mm de sıkıntı yaratıyor acaba benim de en son 37 mm di
Dün perinatolog benim karından ölçtü ama onun ultrasonu bayağı iyiydi. Genelde tam ölçüm için vajinal bakılıyor ama rahim ağzını genel olarak karından gorebiliyorlar. Doktorun bir sıkıntı görse vajinal ölcerdiRahim ağaı ölçümünü masıl yapıyolar. Alttan mı yoksa ultrason muayenesinde mi bakıyor?
Bugün sorcaktım unuttum bişeyde demedi ölçmüşmüdür acaba ya bişry olsa dermiydi
Benim plasenta dönüyor resmen. 14. Haftada tam rahim ağzını kapatmıştı. 17de yana doğru çıkmıştı dün 19da perinatolog arkadan öne doğru dönüyor şu an dediAynen kuzum hiç önemli değil yeter ki sağlıkla gelsinler . Doktorda çıkar dedi kuzum 20+5 deyiz inşallah çıkar
Gebeliğin başından beri kaç kilo aldın ki ? Ben 65 kilo ile hamile kaldım 68 olmuşum doktorum bir şey demediE EsrSvm T tupbebekyolculugu
iyi bari içim rahatladı biraz kızlar
Canımı sıktı zaten bugün dr. Geçen ay 63 tüm bu ay 65 çıktım. Yok albüm olursan bebek yaşasada yaşamasada bakılmaz alırız, önce anne deriz öyle durumda. Çok kilo almışsın zart zurt bi dünya şey.
Dedim ki ben sabah 63,9 çıktım. Aç karnına tartılıyorum. E bugün randevu 15:00 te. Kahvaltı yaptım, öğle yemeği yedim 14:30 da süt içtim gitmeden. Normal fazla çıkması kilonun dedm yani. Yok adam sinir etti beni
Çok geçmiş olsun sizi kaç gündür takip ediyorum inşallah bir an önce iyi olursun bende üç gündür değişik bir sancı çekiyorum karnım davul gibi önce şişip sertleşiyor sonrada sanki biri bırakıyor gibi oluyor etrafımdakiler bebek hareket etmeye başladığı için oluyor diyor ama sizden sonra bende çok korktum benim de tüp bebek 18+4deyim bende yarın dra gidecem kontrol amaçlı inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız evlatlarımızıGebeliğin başından beri kaç kilo aldın ki ? Ben 65 kilo ile hamile kaldım 68 olmuşum doktorum bir şey demedi
Çok şükür kuzum çok sevindim iyi olmanıza Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşallahOrtalama 35-40 arası oluyormuş canım. 25 altında olması riskli ve takip gerektiriyormus. 20 altına falan serklaj yapılıyormuş gayet iyi yani bizimkiler
Hahah oy maşallahBenim plasenta dönüyor resmen. 14. Haftada tam rahim ağzını kapatmıştı. 17de yana doğru çıkmıştı dün 19da perinatolog arkadan öne doğru dönüyor şu an dedidoğuma kadar neler olacak bakalım
Ay kuzum ben 4. Aya kadar hiç kilo almadım 5. Ayda tam 1 ay da 4 kilo almışım doktor nasıl falan olduE EsrSvm T tupbebekyolculugu
iyi bari içim rahatladı biraz kızlar
Canımı sıktı zaten bugün dr. Geçen ay 63 tüm bu ay 65 çıktım. Yok albüm olursan bebek yaşasada yaşamasada bakılmaz alırız, önce anne deriz öyle durumda. Çok kilo almışsın zart zurt bi dünya şey.
Dedim ki ben sabah 63,9 çıktım. Aç karnına tartılıyorum. E bugün randevu 15:00 te. Kahvaltı yaptım, öğle yemeği yedim 14:30 da süt içtim gitmeden. Normal fazla çıkması kilonun dedm yani. Yok adam sinir etti beni
Bende 65 le kaldım 69 dum 2 hafta önce 1 ay da aldığım için kiloyu doktorum şaşırdı ama dikkat et vs bana da demediGebeliğin başından beri kaç kilo aldın ki ? Ben 65 kilo ile hamile kaldım 68 olmuşum doktorum bir şey demedi
Canım mutlaka git ve aksatma hiçbir şey yoksa bile için rahat eder. Ben şu an magnezyum ve progestan kullanıyorum daha iyi oldum şükürÇok geçmiş olsun sizi kaç gündür takip ediyorum inşallah bir an önce iyi olursun bende üç gündür değişik bir sancı çekiyorum karnım davul gibi önce şişip sertleşiyor sonrada sanki biri bırakıyor gibi oluyor etrafımdakiler bebek hareket etmeye başladığı için oluyor diyor ama sizden sonra bende çok korktum benim de tüp bebek 18+4deyim bende yarın dra gidecem kontrol amaçlı inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız evlatlarımızı
Ben de neredeyse 3 kiloyu bir ayda aldım vallaBende 65 le kaldım 69 dum 2 hafta önce 1 ay da aldığım için kiloyu doktorum şaşırdı ama dikkat et vs bana da demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?