2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Canim cok gecmis olsun rabbim tez vakitte sifayi versin saglikla zamaninda hayirlisiyla kucagina alacaksin insaAllah bebisini canimm

Amin inşallah canım. Umarım senin de bundan sonraki tedavin çok güzel geçer
Allahın izniyle bu durumu tez zamanda güzelce gecırırsıniz umarım sancı felan nasıl oluyor kac haftadasınız cok cok gecmıs olsun güzel haberinizi beklıyoruz

Allahın izniyle bu durumu tez zamanda güzelce gecırırsıniz umarım sancı felan nasıl oluyor kac haftadasınız cok cok gecmıs olsun güzel haberinizi beklıyoruz
Kasılma şeklinde oluyordu. Bebek kasılıp sertleşiyordu canım resmen dışardan bir top gibi bir tarafın sistigi görünüyordu. Çok şükür şu an azaldı. Hâlâ yatış devam ediyor inşaallah toparlanırım. Rabbim kimseye yaşatmasın

Geçmiş olsun endişe etme bir yakınım da öyle oldu hastanede kaldı bir iki gün sonra oğlunu 39. Haftada doğurdu. İnşallah senin de geçecek

Kizlar selam. Doktorunuzla dogumu konustunuz mu? Sezeryan mi normal dogum mu dusunuyorsunuz ve doktorunuz ne oneriyor?
Benim doktorum bugun ivf bebeklerinde sezeryani tercih ediyoruz daha garanti dedi bu ne demek bilen var mi?
Siz ne yapicaksiniz Allah nasip eder secim sansiniz olursa?

canım hayırlı olsun sürecin. ne güzel karar vermişsin su gibi geçsin zaman güzel haberlere gebe olsun inşaalah :)

çok ama çok geçmiş olsun canım. allah tekrarını yaşatmasın inşaallah

selam canım,

tüp bebek yolculuğunda genelde dr lar sezeryan diyor ama normal de yapan var.

benim ki en başından beri sezeryan diyor, ama bende hpv pozitifti. aşılarımı falan olmuştum ama negatife döndü mü bilmediğimiz için, çocuğa da geçiyomuş normal doğumda.

o yüzden seçme şansım olmadan sezeryan kesin benim allah nasip ederse.

canım hayırlı olsun sürecin. ne güzel karar vermişsin su gibi geçsin zaman güzel haberlere gebe olsun inşaalah :)
Amimm canim benim benmde guzel haberler paylasmayi rabbim nasip etsin cok aminn senin nasil gidiyor hepiniz adina cok cok mutluyum gercekten

Amimm canim benim benmde guzel haberler paylasmayi rabbim nasip etsin cok aminn senin nasil gidiyor hepiniz adina cok cok mutluyum gercekten

çok şükür canım, el ayak şişmesi, mide sorunları devam bende, gaviscon verdi bi tık rahatlatıyo işte. bugün kontrol var bakalım neler dicek.

içini ferah tut kuzum inşaallah senin de güzel haberlerini,heyecanını da burda yaşayacağız allahın izniyle

O kadar olucak canim benim rabbim nasip edip saglikla kucagina aldiginda bunlarin hepsini unutcaksin
Dua et bana aklina geldikce bende kendimi rahatlatmaya calisiyprum hep nasipse hayirlisyla dogru zamanda olsun diye benimde yuzumu guldursun rabbim

O kadar olucak canim benim rabbim nasip edip saglikla kucagina aldiginda bunlarin hepsini unutcaksin
Dua et bana aklina geldikce bende kendimi rahatlatmaya calisiyprum hep nasipse hayirlisyla dogru zamanda olsun diye benimde yuzumu guldursun rabbim

ah kuzum amin inşaallah. ben çok inanıyorum doğru zamanda geldiklerinde.

Canim benim çok geçmiş olsun umarım durdururlar kaç haftalık oldun şuan ?

Çok şükür bugün taburcu etti ama ağrın falan olursa hemen gel dedi. 19+2 şu an. Serum ve ilaçla iyi oldum şükür rahim ağzı kısalmadan fark etmen çok iyi oldu dedi doktor. Şu an 36 mm.
Gecmıs olsun eğer evdeysenız iş durumu yoksa bir sure yatın dinlenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…