- 19 Ocak 2023
- 959
- 1.207
- 33
- 27
İnşaallah canım çok sağ olOhh çok şükür kuzum Allah'ım sizlere bağışlasın yavrunuzu inşallahEn azından hemen müdahale edilmiş inşallah daha da iyi olacaksınız.Ultrasondan sonra da güzel haberlerini bekliyoruz
Aynen canim daha iyi br zamanla olcakhayirlisylaİyi düşünmüşsünüz canım benim transfer sürecinde rahat olmak çok önemli ister istemez yorgunluk olabilir hadi bakalım heyecanla eylülü bekliyoruz
Canim cok gecmis olsun rabbim tez vakitte sifayi versin saglikla zamaninda hayirlisiyla kucagina alacaksin insaAllah bebisini canimmKızlar maalesef benim erken sancılarım başlamış. Lütfen bana dua edin. Şu an serumlarla iğnelerle kesmeye çalışıyorlar. Yaklaşık bir haftadır bebeğim sol tarafta toplanıp sertleşiyordu birçok kişi normal dedi ama endişelendim ve doktora geldim. Erken sancılarmış meğer
Amin inşallah canım. Umarım senin de bundan sonraki tedavin çok güzel geçerCanim cok gecmis olsun rabbim tez vakitte sifayi versin saglikla zamaninda hayirlisiyla kucagina alacaksin insaAllah bebisini canimm
Allahın izniyle bu durumu tez zamanda güzelce gecırırsıniz umarım sancı felan nasıl oluyor kac haftadasınız cok cok gecmıs olsun güzel haberinizi beklıyoruzAmin inşallah canım. Umarım senin de bundan sonraki tedavin çok güzel geçer
Kasılma şeklinde oluyordu. Bebek kasılıp sertleşiyordu canım resmen dışardan bir top gibi bir tarafın sistigi görünüyordu. Çok şükür şu an azaldı. Hâlâ yatış devam ediyor inşaallah toparlanırım. Rabbim kimseye yaşatmasınAllahın izniyle bu durumu tez zamanda güzelce gecırırsıniz umarım sancı felan nasıl oluyor kac haftadasınız cok cok gecmıs olsun güzel haberinizi beklıyoruz
19+1 bugün canımAllahın izniyle bu durumu tez zamanda güzelce gecırırsıniz umarım sancı felan nasıl oluyor kac haftadasınız cok cok gecmıs olsun güzel haberinizi beklıyoruz
Geçmiş olsun endişe etme bir yakınım da öyle oldu hastanede kaldı bir iki gün sonra oğlunu 39. Haftada doğurdu. İnşallah senin de geçecekKasılma şeklinde oluyordu. Bebek kasılıp sertleşiyordu canım resmen dışardan bir top gibi bir tarafın sistigi görünüyordu. Çok şükür şu an azaldı. Hâlâ yatış devam ediyor inşaallah toparlanırım. Rabbim kimseye yaşatmasın
İnşallah canım ben de öyle umuyorumGeçmiş olsun endişe etme bir yakınım da öyle oldu hastanede kaldı bir iki gün sonra oğlunu 39. Haftada doğurdu. İnşallah senin de geçecek
@Tsunamyy E EsrSvm ve diger arkadaslarim aksam esimle konustuk eylulde denemeye karar verdikbu ay ve agustosta findik bahce islerimiz var ne kadar dikkat edelim desekte muhtemelen suanki gibi bir dinlenmem olmayacak o yuzden riske atmayalim eylul ayinda hem bedenen hem de beynen daha rahat sekilde deneriz dedik
Kasılma şeklinde oluyordu. Bebek kasılıp sertleşiyordu canım resmen dışardan bir top gibi bir tarafın sistigi görünüyordu. Çok şükür şu an azaldı. Hâlâ yatış devam ediyor inşaallah toparlanırım. Rabbim kimseye yaşatmasın
Kizlar selam. Doktorunuzla dogumu konustunuz mu? Sezeryan mi normal dogum mu dusunuyorsunuz ve doktorunuz ne oneriyor?
Benim doktorum bugun ivf bebeklerinde sezeryani tercih ediyoruz daha garanti dedi bu ne demek bilen var mi?
Siz ne yapicaksiniz Allah nasip eder secim sansiniz olursa?
Amimm canim benim benmde guzel haberler paylasmayi rabbim nasip etsin cok aminncanım hayırlı olsun sürecin. ne güzel karar vermişsin su gibi geçsin zaman güzel haberlere gebe olsun inşaalah :)
Amimm canim benim benmde guzel haberler paylasmayi rabbim nasip etsin cok aminnsenin nasil gidiyor hepiniz adina cok cok mutluyum gercekten
O kadar olucak canim benim rabbim nasip edip saglikla kucagina aldiginda bunlarin hepsini unutcaksinçok şükür canım, el ayak şişmesi, mide sorunları devam bende, gaviscon verdi bi tık rahatlatıyo işte. bugün kontrol var bakalım neler dicek.
içini ferah tut kuzum inşaallah senin de güzel haberlerini,heyecanını da burda yaşayacağız allahın izniyle
O kadar olucak canim benim rabbim nasip edip saglikla kucagina aldiginda bunlarin hepsini unutcaksin
Dua et bana aklina geldikce bende kendimi rahatlatmaya calisiyprum hep nasipse hayirlisyla dogru zamanda olsun diye benimde yuzumu guldursun rabbim
Canim benim çok geçmiş olsun umarım durdururlar kaç haftalık oldun şuan ?Kızlar maalesef benim erken sancılarım başlamış. Lütfen bana dua edin. Şu an serumlarla iğnelerle kesmeye çalışıyorlar. Yaklaşık bir haftadır bebeğim sol tarafta toplanıp sertleşiyordu birçok kişi normal dedi ama endişelendim ve doktora geldim. Erken sancılarmış meğer
Çok şükür bugün taburcu etti ama ağrın falan olursa hemen gel dedi. 19+2 şu an. Serum ve ilaçla iyi oldum şükür rahim ağzı kısalmadan fark etmen çok iyi oldu dedi doktor. Şu an 36 mm.Canim benim çok geçmiş olsun umarım durdururlar kaç haftalık oldun şuan ?
Gecmıs olsun eğer evdeysenız iş durumu yoksa bir sure yatın dinlenin.Çok şükür bugün taburcu etti ama ağrın falan olursa hemen gel dedi. 19+2 şu an. Serum ve ilaçla iyi oldum şükür rahim ağzı kısalmadan fark etmen çok iyi oldu dedi doktor. Şu an 36 mm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?