• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Biraz araştırdım zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı tavsiyelerini öğrendim. Sen hangi yağı kullanıyorsun acaba?
Hindistan cevizi yağı sabah akşam kuzum. İş yerinde de vazelin var .Bazı günlerde bio oil kullanıyorum.Ama genel olarak hindistan cevizi yağı

Evet tam anlamiyla ayni fikirdeim. Gereksiz yere ve bebek gelmeye hazir degilken sezeryan olmamak.

Baya bir arastirdim hem internette hem kendi diyetisyenim kendi doktorum vardiigim sonu. Su Zeytinyaginin hicbir faydasi yok
Hindistancevizi yagi kakao yagi kullanilabilir. Cevremde sifir catlak lierac kullananlarda var. Ki lierac dogal icerik kanitlanmis
Biooil cok kullanilio dier forumlarda da okudum ama icerigi temiz degil onerilmiyor doktorlar tarafindan
Kuzenim lierac kullandı ama çok çatlamış birazda genetik faktör ve galiba ya 🤦🏻‍♀️

Kızlar günaydın , Aranızda detaylı ultrasona giren var mı ? Pazartesi randevum var nasip olursa merak ettim sizleri de ☺️

Kızlar günaydın , Aranızda detaylı ultrasona giren var mı ? Pazartesi randevum var nasip olursa merak ettim sizleri de ☺️
Ben hastanede yatarken yapıldı canım 19+2ydim ama yapıldı. Bayağı uzun sürdü. 40 dakika kadar ama çok güzeldi her şeyine baktılar tek tek anlattılar. Sadece bağırsakta parlaklık gördü doktor. İstersen amniyosentez yapalım dedi ama bağırsakta parlaklık tek başına bir anlam ifade etmiyor dedi. Küçük bir kanama alanı vardı muhtemelen o kanamayı yutmuştur o yüzden bu parlaklık geçici olabilir dedi. Ben 2 hafta sonra özelde de gideceğim

Ben hastanede yatarken yapıldı canım 19+2ydim ama yapıldı. Bayağı uzun sürdü. 40 dakika kadar ama çok güzeldi her şeyine baktılar tek tek anlattılar. Sadece bağırsakta parlaklık gördü doktor. İstersen amniyosentez yapalım dedi ama bağırsakta parlaklık tek başına bir anlam ifade etmiyor dedi. Küçük bir kanama alanı vardı muhtemelen o kanamayı yutmuştur o yüzden bu parlaklık geçici olabilir dedi. Ben 2 hafta sonra özelde de gideceğim
Yatışın yapıldığında bakılmasına çok sevindim ♥️ Aynen tek başına bazı şeyler bir anlam ifade etmiyor.Bende heyecanlıyım kuzum inşallah hepimiz güzel haberler alalım

Canım çok güzel bir karar almışsınız. bence sıcakta herkes dışarıda hatta tatildeyken böyle bir süreçte olmak daha zorlayıcı oluyor. Biz temmuzda aşılama yapmıştık ve çok zorlanmıştım. İnşallah işlerinizi halledersiniz, madden manen kafa rahatlığıyla bu sürece girersin ve en güzel haberleri alırsınız.
Sagol canim benim aynen biraz tatil yapar dimlerinim guzelce baslarim eylulde Allahin izniyle tabi nasip olursa banada cok edin akliniza geldikce😊😊

Kuzenim lierac kullandı ama çok çatlamış birazda genetik faktör ve galiba ya 🤦🏻‍♀️
Yeterince ve duzenli kullanmamistir lierac catlagi ciddi ciddi onluyor ve klinik calismalar da var gebelikte kullanimi ile ilgili. Mustela dahil dier hicbir yagin calisma ile okeyi yok

Merhaba hanımlar. Çok eskiden yazmıştım aranızda belki hatırlayanlar vardır. 5 aylık olduk biz cinsiyetimiz de erkekmiş sizlerinki nedir 😘

Merhaba hanımlar. Çok eskiden yazmıştım aranızda belki hatırlayanlar vardır. 5 aylık olduk biz cinsiyetimiz de erkekmiş sizlerinki nedir 😘
Merhaba canım. Nerelerdesin, epeydir yoktun. Evladın hayırlı olsun inşallah. Bizim ki de erkekmiş. Ben daha 4.5 aydayım. :)

Göğüs ağrılarınız ya da hassasiyetiniz ne zaman başladı? Bugün transferin 7. Günü daha göğüslerimde acı sızı yok. İlk transferimde de 14. Gün başlamıştı hassasiyet. Daha erken mi acaba 🙏🏻

Göğüs ağrılarınız ya da hassasiyetiniz ne zaman başladı? Bugün transferin 7. Günü daha göğüslerimde acı sızı yok. İlk transferimde de 14. Gün başlamıştı hassasiyet. Daha erken mi acaba 🙏🏻
Bende göğüs hassasiyeti hiç olmamıştı canım gebe kaldıktan 2-3 ay sonra başladı

Benim göğüs hassasiyetim ilaç kullandığım süre boyunca hep oldu diyebilirim. Sanırım bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor. İnşallah güzel haberler alırsın.

Merhaba canım. Nerelerdesin, epeydir yoktun. Evladın hayırlı olsun inşallah. Bizim ki de erkekmiş. Ben daha 4.5 aydayım. :)
Maşallah hepimizin yavrusunu Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 Evet bayadır yoktum buralarda ev iş güç derken bir de düşük riskim vardır canım

Maşallah hepimizin yavrusunu Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 Evet bayadır yoktum buralarda ev iş güç derken bir de düşük riskim vardır canım
Yaa çok geçmiş olsun. Mevlam herkesi korusun ama özellikle bizim gibi tüp bebek yapmış, beklemiş, korku kaygı gönlünü kaplayanları daha da korusun. Çok zor süreçlerden geçtik. İnsan en ufak bir olumsuzlukta bile dibe çöküyor. Senden gelmiş geçmiş olsun inşallah. Bundan sonra sürecin rahat rahat geçsin :)

Kızlar nasılsınız ☺️ Çok şükür bugün detaylı ultrasona girdim herşey yolundaymış 🧿 Darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma nasip olsun inşallah 🤲🏻❤️
Masallah en zor kismi da gecti artik tam anlamiyla keyfini cikartabilirsin🧿🧿🧿🧿 darisi bizlerin basina🙏🏼

Back