Günaydın canım benimGunaydin kizlar hayirli cumalar hayirli gunlerr nasilsiniz ben haric herkes sanirim bebisli bebisleriniz nasil
Bende Hüma , Sare, Eslem / Alp , Can , Ahmet isimlerini çok beğeniyorumBu aralar benim serra - amine- lamia-neva -humeyra cok hosuma gidiyo
Elhandulillah bende iyiyim bliyorum canim elbelt nasibimde varaa o beni vakti saatifi geldiginde annesini bulacaktirGünaydın canım hayırlı cumalar iyiyim ben çok şükür sen nasılsınöyle deme ya Rabbim en kısa sürede doğru zamanda sanada nasip etsin vardır kesinlikle onun vakti zamanı
Amin canim benim rabbim en hayirlisni vercegine inancim tamGünaydın canım benimHep duamdasın en kısa zamanda sende bebişli olacaksın inşallah hayırlısıyla Ben çok heyecanlıyım yarın ols da görsem bebişi.Hamile taytı aldım kendime biraz geç kaldım ama evde ay ay fotoğraf çekicem hatıra olsun diye nasip olursa inşallah
Ben erkek olursa hep yusuf diyorum sonra ailede 2 yusuf oldu simdi de yahya diyorum ya ali yahya ya da sadece yahyaBende Hüma , Sare, Eslem / Alp , Can , Ahmet isimlerini çok beğeniyorumO kadar güzel isimler var ki insanın kafası karışıyor Cinsiyet belli olsa da araştırarak iyice
Aynen öyle canım benimElhandulillah bende iyiyim bliyorum canim elbelt nasibimde varaa o beni vakti saatifi geldiginde annesini bulacaktir
Canım valla benim doktorum kimyasaldan kesinlikle uzak dur dedi. Benim yeğenim yanımda sağ olsun temizliği o yapıyor. Bence sen de kullanma ya da eşin en azından çamaşır suyu kullanılan temizliği yapsın. Kendini de bebeği de riske atmaKızlar gebelik döneminde temizlik sırasında çamaşır suyu kullanıyor musunuz ? Maske takıyorum ama bir ablamız kullanma dediÖyle de temizlenmiyor gibi geliyo sizleri merak ettim nasıl yapıyorsunuz?
Haklısın kuzumCanım valla benim doktorum kimyasaldan kesinlikle uzak dur dedi. Benim yeğenim yanımda sağ olsun temizliği o yapıyor. Bence sen de kullanma ya da eşin en azından çamaşır suyu kullanılan temizliği yapsın. Kendini de bebeği de riske atma
Valla kuzum ben gebe kaldigimdan beri eşim asla detarjan felan kullanmama izin vermiyor kendi yapıyor hatta yaptıktan sonra koku dağılıyor öyle alıyor içeri. Bildiğim kadarıyla zararlı diye biliyorum yani normalde bile kimyasal zarar verir gebeyken mutlaka dahada zararı vardır ama korkma kuzum dahada dikkat edersinKızlar gebelik döneminde temizlik sırasında çamaşır suyu kullanıyor musunuz ? Maske takıyorum ama bir ablamız kullanma dediÖyle de temizlenmiyor gibi geliyo sizleri merak ettim nasıl yapıyorsunuz?
Teşekkür ederim canım benimValla kuzum ben gebe kaldigimdan beri eşim asla detarjan felan kullanmama izin vermiyor kendi yapıyor hatta yaptıktan sonra koku dağılıyor öyle alıyor içeri. Bildiğim kadarıyla zararlı diye biliyorum yani normalde bile kimyasal zarar verir gebeyken mutlaka dahada zararı vardır ama korkma kuzum dahada dikkat edersin
Biraz daha dayan yariladik sayılır hamileliğiTeşekkür ederim canım benimDaha dikkatli olacağım
Kızlar çok şükür 12. haftayı bitirdik ve artık ilaçlar kesildi. Sadece multivitamin ve d vitamini kullanıyorum ancak bugün yaklaşık 2-3 saattir kesintisiz adet sancısı yaşıyorum. Acaba ilaçları bırakınca sizde böyle bir durum yaşandı mı? Ayrıca bugün adet dönemim acaba o yüzden de oluyor olabilir mi?
Karya koyucaz bizBende Hüma , Sare, Eslem / Alp , Can , Ahmet isimlerini çok beğeniyorumO kadar güzel isimler var ki insanın kafası karışıyor Cinsiyet belli olsa da araştırarak iyice
Umarım o yüzdendir çok şükür azaldı şimdiBen ilaclari yeni biraktim. Ole bisey olmadi cok sukur. Ama bircok kisi adet doneminde olan agrilardan bahsetmisti. Belki sadece oyuzdendir
Geçmiş olsun canım. Benim ablam doğal yoldan gebelikte aynı problemi yaşadı. Doktoru çok ayakta kalmaması gerektiğini söyledi. Arada kanaması oluyordu ama çok dikkat etti hiç iş yapmadı ayakta durmadı. Çok şükür 30. Haftaya yakın yukarı çıktı, bebeğini de sağlıkla kucağına aldı. Bu sürede cinsel ilişki yasaktı tabi ki. Dikkat edersen bir problem yaratmayacaktır inşaallahMerhaba kızlar 15 haftalık olduk bizde ancak 3 gün önce karnımda aşırı baskı hissettim ve gece uyuyamadım sabah ta kahverengi leke olunca doktora gittim plesentanın aşağıda olduğunu ancak rahmi tam kapatmadığını söyledi ve 24. Haftaya kadar yukarı çıkmasını bekliyoru dedi düşük önleyici iğne verdi haftada 1 insan biraz stres oluyor buralara zar zor geldik malum bu konuda bilgisi olan varmı acaba
Tsk ederim cevabın içinGeçmiş olsun canım. Benim ablam doğal yoldan gebelikte aynı problemi yaşadı. Doktoru çok ayakta kalmaması gerektiğini söyledi. Arada kanaması oluyordu ama çok dikkat etti hiç iş yapmadı ayakta durmadı. Çok şükür 30. Haftaya yakın yukarı çıktı, bebeğini de sağlıkla kucağına aldı. Bu sürede cinsel ilişki yasaktı tabi ki. Dikkat edersen bir problem yaratmayacaktır inşaallah
Adet döneminden muhtemelen canım benim her ay adet dönemimde aynı sancı oluyor daha sonra geçiyorKızlar çok şükür 12. haftayı bitirdik ve artık ilaçlar kesildi. Sadece multivitamin ve d vitamini kullanıyorum ancak bugün yaklaşık 2-3 saattir kesintisiz adet sancısı yaşıyorum. Acaba ilaçları bırakınca sizde böyle bir durum yaşandı mı? Ayrıca bugün adet dönemim acaba o yüzden de oluyor olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?