• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Merhaba kızlar 15 haftalık olduk bizde ancak 3 gün önce karnımda aşırı baskı hissettim ve gece uyuyamadım sabah ta kahverengi leke olunca doktora gittim plesentanın aşağıda olduğunu ancak rahmi tam kapatmadığını söyledi ve 24. Haftaya kadar yukarı çıkmasını bekliyoru dedi düşük önleyici iğne verdi haftada 1 insan biraz stres oluyor buralara zar zor geldik malum bu konuda bilgisi olan varmı acaba
Canım bilgim yok açıkcası inşallah seni yormadan yukarı çıkar ☺️

Kızlar çok şükür 12. haftayı bitirdik ve artık ilaçlar kesildi. Sadece multivitamin ve d vitamini kullanıyorum ancak bugün yaklaşık 2-3 saattir kesintisiz adet sancısı yaşıyorum. Acaba ilaçları bırakınca sizde böyle bir durum yaşandı mı? Ayrıca bugün adet dönemim acaba o yüzden de oluyor olabilir mi

Kızlar çok şükür 12. haftayı bitirdik ve artık ilaçlar kesildi. Sadece multivitamin ve d vitamini kullanıyorum ancak bugün yaklaşık 2-3 saattir kesintisiz adet sancısı yaşıyorum. Acaba ilaçları bırakınca sizde böyle bir durum yaşandı mı? Ayrıca bugün adet dönemim acaba o yüzden de oluyor olabilir mi?
Çok şükür 🙏🏼🙏🏼 Ben henüz 7+3 ilaçlarla devam ediyorum. Biran önce 12 ye geçip bırakmak istiyorum ilaçlarımı 🙏🏼🙏🏼 ilaçla devam ettiğim halde ağrım oluyor çok şiddetli 15 dakika kadar sürüyor , doktoruma söylediğim de rahim genişliyor dedi . Ama 2-3 saat uzun süre onu bilemiyorum adetten de olabilir tabi ki yine de doktorunuza bildirin bence 🌸

Çok şükür 🙏🏼🙏🏼 Ben henüz 7+3 ilaçlarla devam ediyorum. Biran önce 12 ye geçip bırakmak istiyorum ilaçlarımı 🙏🏼🙏🏼 ilaçla devam ettiğim halde ağrım oluyor çok şiddetli 15 dakika kadar sürüyor , doktoruma söylediğim de rahim genişliyor dedi . Ama 2-3 saat uzun süre onu bilemiyorum adetten de olabilir tabi ki yine de doktorunuza bildirin bence 🌸
Doktorum kanama olmadığı sürece ve dayanılmaz bir ağrı olmadığı sürece normal diyor. Çok şükür geçti bugün. Ben de ilaçları bırakmak için can atıyordum ama bırakınca da acaba bir şey olur mu diye korkuyor insan 😅

Kızlar çok şükür 12. haftayı bitirdik ve artık ilaçlar kesildi. Sadece multivitamin ve d vitamini kullanıyorum ancak bugün yaklaşık 2-3 saattir kesintisiz adet sancısı yaşıyorum. Acaba ilaçları bırakınca sizde böyle bir durum yaşandı mı? Ayrıca bugün adet dönemim acaba o yüzden de oluyor olabilir mi?
Canım bende de olmuştu doktor rahim büyüdüğü için demişti sonra zaten geçti ama hala bazen ara ara nadir de olsa giriyor bu rahim buyudukce olucakmis bu ağrılar ama çok şiddetliyse doktoruna sor tabiki neyin ne olacağı belli olmaz kuzum

Kızlar bu arada doktro rahim uzunluğunu da ölçtü 36 mm miş erken doğum riskin yok şuan dedi ☺️ Sizde de baktılar mı acaba ?

Kuzum gittim ilk gittiğimde uyuyordu sanırım hareket etmiyordu çok korktum sıradan uyandı miskin 😂 Nasip olursa 'Kız' geliyor kuzum 😍 Grup kız bebek grubu olacak galiba ☺️
Hayırlı olsun canım gerçekten kız grubu olacaz galiba benim de doktorum kesin olmamakla beraber kız gibi görünüyor dedi ❤️

Kızlar bu arada doktro rahim uzunluğunu da ölçtü 36 mm miş erken doğum riskin yok şuan dedi ☺️ Sizde de baktılar mı acaba ?
Kuzum bana onu detaylı söylemedi plesantanin nereye yerleştiğini gösterdi yukarı doğru yere yerleşmiş alt tarafa yerlesseydi erken doğum riski ve normal doğum şansı hiç olmuyormuş geri herşeyi normal dedi ☺️

Kuzum bana onu detaylı söylemedi plesantanin nereye yerleştiğini gösterdi yukarı doğru yere yerleşmiş alt tarafa yerlesseydi erken doğum riski ve normal doğum şansı hiç olmuyormuş geri herşeyi normal dedi ☺️
Sağlıklı olsunlarda 😍 Benim plesanta da hafif aşağıdaymış hemşireye söylerken duydum kuzum belki denondan ölçtü erken doğum riski var mı diye ama çok şükür yok dedi 😍 Ben normal doğum istiyorum nasip olursa ama yer değiştirirmi aca plesanta 🤦🏻‍♀️😂

Sağlıklı olsunlarda 😍 Benim plesanta da hafif aşağıdaymış hemşireye söylerken duydum kuzum belki denondan ölçtü erken doğum riski var mı diye ama çok şükür yok dedi 😍 Ben normal doğum istiyorum nasip olursa ama yer değiştirirmi aca plesanta 🤦🏻‍♀️😂
Yani inşallah yukarı çıkar kuzum yada olduğu yerde kalır sağlıklı gelsinler de sezaryen normal hiç farketmez ☺️ bende tansiyon sıkıntısı olduğu için tek duam vaktinde gelsin erken olmasin

Doktorum kanama olmadığı sürece ve dayanılmaz bir ağrı olmadığı sürece normal diyor. Çok şükür geçti bugün. Ben de ilaçları bırakmak için can atıyordum ama bırakınca da acaba bir şey olur mu diye korkuyor insan 😅
Tabi çok haklısınız 😅 benim 2.deneme bu üst üste oldu neredeyse o yüzden çok uzun süreli ilaç kullanımı gibi oldu artık karnımın bi tarafına ciddi ciddi iğne yapamıyorum çok canım yanıyor iğne girince ve hemen kanıyor 😅 Birde mide bulantısı yaşıyorum ilaçlarda tetikliyor o yüzden çok sabırsızım ☺️ Transferden sonra çok kanama yaşadım kırmızı kanama ama çok şükür birşey olmadı 🙏🏼 Yüce rabbim sağlıklı olmalarını ve sağlıkla bize gelmelerini nasip etsin inşallah 🙏🏼🧿🤗

Back