2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Tabi çok haklısınız 😅 benim 2.deneme bu üst üste oldu neredeyse o yüzden çok uzun süreli ilaç kullanımı gibi oldu artık karnımın bi tarafına ciddi ciddi iğne yapamıyorum çok canım yanıyor iğne girince ve hemen kanıyor 😅 Birde mide bulantısı yaşıyorum ilaçlarda tetikliyor o yüzden çok sabırsızım ☺️ Transferden sonra çok kanama yaşadım kırmızı kanama ama çok şükür birşey olmadı 🙏🏼 Yüce rabbim sağlıklı olmalarını ve sağlıkla bize gelmelerini nasip etsin inşallah 🙏🏼🧿🤗
Ben de sürekli kanama yaşadım ama çok şükür bugünlere geldik. Umarım senin de sağlıkla ilerler hepimiz sağlıkla kucağımıza alabiliriz 🥳

Merhaba Kızlar. Güzel haber alanları tebrik ederim. Benim tahlil sonuçlarım geldi. Toxoplasma igm 1.26 çıkmış referans olarak 1-in üstü pozitif yazıyor. Moralim çok bozuldu. Acaba bebeğime zarar verirmi diye. Transferden beri kendime dikkat ediyorum. Yarın doktora göstericez sonuçları böyle sonuç olup problemsiz hamilelik geçiren varmı akrabalarda arkadaşlar?
Merhaba benimde igm pozitif çıktı igg negatif sizin durum nedir

Kuzum gittim ilk gittiğimde uyuyordu sanırım hareket etmiyordu çok korktum sıradan uyandı miskin 😂 Nasip olursa 'Kız' geliyor kuzum 😍 Grup kız bebek grubu olacak galiba ☺️
Ay maşaallah! Çok güzel 🧿🪽 kız bebek bi başka güzel geliyor bana ama tabi sağlıkla gelsin inşallah sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün güzel günler göstersin Rabbim🩶

Tam kız grubu olduk maşallah 😍 Sağlıkla gelsin minikler ☺️
Hayırlı uğurlu gelsin minik kız haftalarımız aynı gününe kadar benim ikizlerim var ve ikiside kız 🥺😍😍 Çok şükür bugünlerimize grubun ilk açıldığı günleri okuduğum aklıma gelince şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻

Hayırlı uğurlu gelsin minik kız haftalarımız aynı gününe kadar benim ikizlerim var ve ikiside kız 🥺😍😍 Çok şükür bugünlerimize grubun ilk açıldığı günleri okuduğum aklıma gelince şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Maşallah 😍 Amin canım benim mucize gibi hala inanamıyorum ☺️

Kızlar aranızda Haziran sonu temmuz başı transfer olacaklar varmı ben ikinci adeti bekliyorum. 15 adet yumurta toplandı 7 tane kaliteli embriyo donduruldu 🌼

Kızlar aranızda Haziran sonu temmuz başı transfer olacaklar varmı ben ikinci adeti bekliyorum. 15 adet yumurta toplandı 7 tane kaliteli embriyo donduruldu 🌼
Tedavin hayırlı olsun canım ❤️ Maşallah embryo sayın çok güzel inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın ☺️

Back