Bize de eşimle hep kız gibi geliyor ama erkek diyen çok fazla olduğu için kafam karışıyorAnneler hissediyor bence ya ben hep kız hissettmistim etrafımdaki herkes erkek erkek erkek çıkıntı var diyorlardı bende diyordum kordon felan dir hep kız olduğu doğuyordu içime ve öylede oldu herkes şokbu arada çin takvimide tuttu orda da kız çıkmıştı
Düşünüyorum daha karar veremedim yaİsim dusundun muuuu
His önemli ya ama ters köşede yapabilir tabiBize de eşimle hep kız gibi geliyor ama erkek diyen çok fazla olduğu için kafam karışıyor
Ben erkek hissediyorum ssninkini saglkla gelsin
Kuzum direkt resim olanlar var ya yaşına ve hamile kaldığın tarihe bakıyorsun onda kız çıktı ama arkadaşım benim için başka bir takvime baktı sanırım onda erkek çıktıHis önemli ya ama ters köşede yapabilir tabiçin takviminden baktın mı hic
Merhaba. Evet hala önden gidiyor şimdilik 14+4 olduk ultrasona göre. İkili testimiz temiz çıktı. Bulantılar daha azaldı ama hala var öğürme oluyor gün içinde yavaş yavaş iştahım açılıyor. Rabbim hepimize bu duyguları yaşatsınaaah bebiş önden gidiyor ne güzel. İnşallah tüm sonuçlar güzel çıkar. Bebeği hareketli görmek ne güzel bana da nasip olur inşallah. Bulantıların ne alemde geçti mi? Bir ara çok zorlanıyordun yanlış hatırlamıyorsam.
Ay bu ara havalardan herhalde ya grip oldum basim vucudum catliyorEvet sen ilk andan itibaren erkek dedin hep Sağlıkla gelsin hepsi canım benim sen nasılsın
Neler dusunuyorsun ben cok severim isim arastirilmasiniDüşünüyorum daha karar veremedim ya
İyiyim kuzum çok şükür venim iç karnım dar sanırım baya erken çıktıAy bu ara havalardan herhalde ya grip oldum basim vucudum catliyorsen nasilsin karnin cikmstir artiik iyice hissediyorsn
Hissedersin canim yakinda merak etme hadi bakalim cumartrsiye de cok az kaldi bizede haber ver bakalim ben kime erkek dediysem hep kiz cikiyor sende ne olck acabaİyiyim kuzum çok şükür venim iç karnım dar sanırım baya erken çıktıBirde hareketleri hissetsem çok iyi olacak ama vakti var bekliyoruz Cumartesi kontrol var 3 haftadır görmedim bebişi insanı heyecan stres ne ararsan sarıyor kuzum.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sağlıklı olsun da bende çok merak ediyorum amaHissedersin canim yakinda merak etme hadi bakalim cumartrsiye de cok az kaldi bizede haber ver bakalim ben kime erkek dediysem hep kiz cikiyor sende ne olck acaba
Ya ikisinde farklı çıkmış artık doktora kaldı son söz onda yarı yarıyaKuzum direkt resim olanlar var ya yaşına ve hamile kaldığın tarihe bakıyorsun onda kız çıktı ama arkadaşım benim için başka bir takvime baktı sanırım onda erkek çıktı
Daha aslında pek düşüncem yok sadece araştırıyorum ilginç ama anlamı güzel olsun istiyorumNeler dusunuyorsun ben cok severim isim arastirilmasini
Aynen canm benm eli ayagi duzgun saglikli olsunda gerisi onemli degilSağlıklı olsun da bende çok merak ediyorum amaHaber veririm tabi ki
Bu aralar benim serra - amine- lamia-neva -humeyra cok hosuma gidiyoDaha aslında pek düşüncem yok sadece araştırıyorum ilginç ama anlamı güzel olsun istiyorum
Aay cidden güzelmiş ya teşekkür ederimBu aralar benim serra - amine- lamia-neva -humeyra cok hosuma gidiyo
Günaydın canım hayırlı cumalar iyiyim ben çok şükür sen nasılsınGunaydin kizlar hayirli cumalar hayirli gunlerr nasilsiniz ben haric herkes sanirim bebisli bebisleriniz nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?