• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Anneler hissediyor bence ya ben hep kız hissettmistim etrafımdaki herkes erkek erkek erkek çıkıntı var diyorlardı bende diyordum kordon felan dir hep kız olduğu doğuyordu içime ve öylede oldu herkes şok ☺️ bu arada çin takvimide tuttu orda da kız çıkmıştı
Bize de eşimle hep kız gibi geliyor ama erkek diyen çok fazla olduğu için kafam karışıyor 😅

His önemli ya ama ters köşede yapabilir tabi 😆 çin takviminden baktın mı hic
Kuzum direkt resim olanlar var ya yaşına ve hamile kaldığın tarihe bakıyorsun onda kız çıktı ama arkadaşım benim için başka bir takvime baktı sanırım onda erkek çıktı ☺️

aaah bebiş önden gidiyor ne güzel. İnşallah tüm sonuçlar güzel çıkar. Bebeği hareketli görmek ne güzel bana da nasip olur inşallah. Bulantıların ne alemde geçti mi? Bir ara çok zorlanıyordun yanlış hatırlamıyorsam.
Merhaba. Evet hala önden gidiyor şimdilik 14+4 olduk ultrasona göre. İkili testimiz temiz çıktı. Bulantılar daha azaldı ama hala var öğürme oluyor gün içinde yavaş yavaş iştahım açılıyor. Rabbim hepimize bu duyguları yaşatsın 🤲

Ay bu ara havalardan herhalde ya grip oldum basim vucudum catliyor 😀 sen nasilsin karnin cikmstir artiik iyice hissediyorsn 😍
İyiyim kuzum çok şükür venim iç karnım dar sanırım baya erken çıktı ☺️ Birde hareketleri hissetsem çok iyi olacak ama vakti var bekliyoruz ☺️ Cumartesi kontrol var 3 haftadır görmedim bebişi insanı heyecan stres ne ararsan sarıyor kuzum.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️

İyiyim kuzum çok şükür venim iç karnım dar sanırım baya erken çıktı ☺️ Birde hareketleri hissetsem çok iyi olacak ama vakti var bekliyoruz ☺️ Cumartesi kontrol var 3 haftadır görmedim bebişi insanı heyecan stres ne ararsan sarıyor kuzum.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️
Hissedersin canim yakinda merak etme hadi bakalim cumartrsiye de cok az kaldi bizede haber ver bakalim ben kime erkek dediysem hep kiz cikiyor sende ne olck acaba😀

Kuzum direkt resim olanlar var ya yaşına ve hamile kaldığın tarihe bakıyorsun onda kız çıktı ama arkadaşım benim için başka bir takvime baktı sanırım onda erkek çıktı ☺️
Ya ikisinde farklı çıkmış artık doktora kaldı son söz onda yarı yarıya ☺️🙏

Gunaydin kizlar hayirli cumalar hayirli gunlerr nasilsiniz ben haric herkes sanirim bebisli bebisleriniz nasil 😀

Gunaydin kizlar hayirli cumalar hayirli gunlerr nasilsiniz ben haric herkes sanirim bebisli bebisleriniz nasil 😀
Günaydın canım hayırlı cumalar iyiyim ben çok şükür sen nasılsın ☺️ öyle deme ya Rabbim en kısa sürede doğru zamanda sanada nasip etsin vardır kesinlikle onun vakti zamanı ❤️

Back