• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Oy maşallah kuzum bende seninle aynı fikirdeyim nasip olursa detaylı ve şeker yüklemesi yaptırıcam.İnanılmaz hareketli bebişler bende çok şaşkınım maşallah hepsine 😍
Amin kuzum amin maşallah valla 🥰🤲 hayal gibi ama büyüdüler şükür Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲 bekleyen arkadaşlara da hayırlısıyla nasip etsin 🤲🤲

Yaa ben burada paylaşmayı unutmuşum canim o kadar çok sayfa varki🫣😄 sonucum çok şükür pozitif canım. 12. Gün değerim 427 14. Gün ise 1000 üstü çıktı ama tam değeri göstermiyordu. Önümüzdeki Cuma gününe randevu verdiler🤗 şu anda hesaplamalara göre 5+3 görünüyorum bakalım artık hayırlısı inşallah keseyi ve kalp atışını görürüz 🤲🥰
Çok sevindim. Mevlam tamamına erdirsin. Gördün mü ne sayı ne kalite bir yerde anlamını yitiriyor. Mevla ol dedikten sonra... Çok Çok sevindim. Tüm sürecin kolaylıkla devam etsin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir yoktum yazıları takip ettim Rabbim hepimize hayırlı haberler nasip etsin. Bizde bugün kontrole gittik. 10+4 beklediğimiz bebe 11+6 çıktı doktorum son adet tarihimi değiştirdi, ikili test için kan verdik. Fetal DNA önerdi ama benim ngs genetikli embriyo olduğu için açıkçası yaptırmak istemedim sadece ikili , detaylı ultrason ve şeker yüklemesi yaptırıcam. Doktorumun ultrasonuna renkli ultrason olduğu için bugün ilk renkli görüntümüzü aldık hareketli bir bebiş bekliyor bizi 🤲 1 ay sonra normal kontrol ve cinsiyet dedi hayırlısıyla.
aaah bebiş önden gidiyor ne güzel. İnşallah tüm sonuçlar güzel çıkar. Bebeği hareketli görmek ne güzel bana da nasip olur inşallah. Bulantıların ne alemde geçti mi? Bir ara çok zorlanıyordun yanlış hatırlamıyorsam.

Çok sevindim. Mevlam tamamına erdirsin. Gördün mü ne sayı ne kalite bir yerde anlamını yitiriyor. Mevla ol dedikten sonra... Çok Çok sevindim. Tüm sürecin kolaylıkla devam etsin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Yaa çok teşekkür ederim 🙏🥰 evet Rabbim istesin yeterki hicbirsey engel olamıyor gerçekten🤲☺️ Aminnn inşallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur 🤲🥰 çok teşekkür ederim inşallah güzel haberlerinizi alır güzel haberler veririm🤲🥰

Kızlar merhaba, ben yarın 8 haftalık olacağım. Merak ettiğim şey ikili test hakkında. İkili testte kötü çıksa da bazen yanılma payı oluyor diyorlar. Hatta baya bi duydum kötü sonuçlar alıp sağlıklı bebeklerine kavuşan. Allah korusun bebek hasta ve down sendromlu olsada bebeği aldırmayı düşünmüyoruz. O yüzden ikili test yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızım. Fetal dna da çok pahalı. O yüzden onu da düşünmüyorum. Normalde kötü çıksa bi tedavi benzeri bir şey uygulanıyor mu?

Kızlar merhaba, ben yarın 8 haftalık olacağım. Merak ettiğim şey ikili test hakkında. İkili testte kötü çıksa da bazen yanılma payı oluyor diyorlar. Hatta baya bi duydum kötü sonuçlar alıp sağlıklı bebeklerine kavuşan. Allah korusun bebek hasta ve down sendromlu olsada bebeği aldırmayı düşünmüyoruz. O yüzden ikili test yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızım. Fetal dna da çok pahalı. O yüzden onu da düşünmüyorum. Normalde kötü çıksa bi tedavi benzeri bir şey uygulanıyor mu?
Merhaba canım , ikili test kesin sonuç vermiyor evet ultrason ölçümleri, yaş, ve kan değerlerinin oranına göre bilgisayar ortamında oranlar çıkıyor.Fetal DNA %99,5 doğruluk payı var sadece down sendromu değil bir kaç tane daha kromozomsal rahatsızlıklara bakıyor ve cinsiyeti de söylüyor.Bir de amniyosentez var o %100 tanı koyuyormuş ama kese delinip su alındığı için erken doğum ve gebelik kayıpları gibi riskleri var.Diyelim ki hepsi pozitif Allah korusun bebekte kromozomsal bir rahatsızlık var malesef bunun tedavisi yok.Bu testler nasıl bir çocuk dünyaya getireceğini gösteriyor ya da anne baba onayıyla gebeliği sonlandırabiliyorsun.35 yaş üstündeysen ve merak ediyorsan pahalı ama fetal DNA mantıklı.Ama dediğim gibi pozitif çıkarsa bir tedavisi yok.Ben ikili test yaptırdım aslında yaptırmayacaktım ultrason ölçümü önemliydi benim onlarda çok şükür güzeldi.Sonuçlarım bugün çıktı düşük riskli gelmiş sadece biyokimysal risk düşük riskin biraz üstünden çıkmış ama yine riskli değil.Doktorum fetal DNA isterseniz yaptırabilirsiniz dedi ama ben gerek görmedim.Şeker yüklemesi ve özellikle detaylı ultrason yaptıracağım

Merhaba canım , ikili test kesin sonuç vermiyor evet ultrason ölçümleri, yaş, ve kan değerlerinin oranına göre bilgisayar ortamında oranlar çıkıyor.Fetal DNA %99,5 doğruluk payı var sadece down sendromu değil bir kaç tane daha kromozomsal rahatsızlıklara bakıyor ve cinsiyeti de söylüyor.Bir de amniyosentez var o %100 tanı koyuyormuş ama kese delinip su alındığı için erken doğum ve gebelik kayıpları gibi riskleri var.Diyelim ki hepsi pozitif Allah korusun bebekte kromozomsal bir rahatsızlık var malesef bunun tedavisi yok.Bu testler nasıl bir çocuk dünyaya getireceğini gösteriyor ya da anne baba onayıyla gebeliği sonlandırabiliyorsun.35 yaş üstündeysen ve merak ediyorsan pahalı ama fetal DNA mantıklı.Ama dediğim gibi pozitif çıkarsa bir tedavisi yok.Ben ikili test yaptırdım aslında yaptırmayacaktım ultrason ölçümü önemliydi benim onlarda çok şükür güzeldi.Sonuçlarım bugün çıktı düşük riskli gelmiş sadece biyokimysal risk düşük riskin biraz üstünden çıkmış ama yine riskli değil.Doktorum fetal DNA isterseniz yaptırabilirsiniz dedi ama ben gerek görmedim.Şeker yüklemesi ve özellikle detaylı ultrason yaptıracağım
Yaşım 27 eşimin yaşıda 29. Bende detaylı ultrason ve şeker yüklemesi yaptıracağım. Tedavisi olmayan şeyler sadece bilgi verecek bana. O yüzden yaptırmayı düşünmüyorum fetal da pahalı diye yaptırmam büyük ihtimalle. Allah sağlıkla bebeklerimizi almayı nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar. Bugün 9+4 üm ve sabahları afedersiniz çok kötü öğürüp kusuyorum ve karın kaslarim çok zorlanıyor. Acaba bebeğe zararı oluyor mu? Siz de taşıyor musunuz?
Canım nerden baksan 5.haftamdan beri oyleyim baya zorluyorum ama doktorum sorun olmaz dedi 12 haftalık olduk hala devam kusmalar korkma yani birşey olmaz

Kilo durumun ne alemde kuzum merak ettim sürekli kustuğunu söylüyorsun 😔
Canım kilom bu hafta olculucek ama verdigimi sanmıyorum sürekli kusuyorum ama ufacık göbeğim çıktı bile bide sürekli serum da yiyorum yoksa kendime gelemiyorum o serumlar birazcık toparlıyor ya ama artık yemek yemek istiyorum ☺️ sen ne durumdasın nasıl geçiyor benim psikolojim iyice gitti doguruncada bu bulantı kusma devam edecekmiş gibi geliyor 😂

Canım kilom bu hafta olculucek ama verdigimi sanmıyorum sürekli kusuyorum ama ufacık göbeğim çıktı bile bide sürekli serum da yiyorum yoksa kendime gelemiyorum o serumlar birazcık toparlıyor ya ama artık yemek yemek istiyorum ☺️ sen ne durumdasın nasıl geçiyor benim psikolojim iyice gitti doguruncada bu bulantı kusma devam edecekmiş gibi geliyor 😂
Yaa canım benim ❤️ 12. Haftadan sonra azalır inşallah ❤️ Ben 1 hafta yaşadım o bile zorladı yeni seni düşünemiyorum ☺️ Evet kuzum ya al göbeğim çıktı benim de ☺️ Bende iyiyim kuzum çok şükür ikili test sonuçları çıktı bugün düşük riskli çıkmış bebişler iyi olsun sağlıklı olsun da başka birşey istemiyor insan.Bende Rahatladım biraz daha riskli dönemi geçtiğimiz için inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.27 Mayıs'ta nasip olursa cinsiyet öğreneceğiz senin kontrol ne zaman ☺️

Yaa canım benim ❤️ 12. Haftadan sonra azalır inşallah ❤️ Ben 1 hafta yaşadım o bile zorladı yeni seni düşünemiyorum ☺️ Evet kuzum ya al göbeğim çıktı benim de ☺️ Bende iyiyim kuzum çok şükür ikili test sonuçları çıktı bugün düşük riskli çıkmış bebişler iyi olsun sağlıklı olsun da başka birşey istemiyor insan.Bende Rahatladım biraz daha riskli dönemi geçtiğimiz için inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.27 Mayıs'ta nasip olursa cinsiyet öğreneceğiz senin kontrol ne zaman ☺️
Benimde haftaya Çarşamba kuzum sevindim senin adına inşallah sağlıkla atlatırsın inşallah benimde inşallah geçer su bulantilarim ☺️ cinsiyet ne hissediyorsun

Benimde haftaya Çarşamba kuzum sevindim senin adına inşallah sağlıkla atlatırsın inşallah benimde inşallah geçer su bulantilarim ☺️ cinsiyet ne hissediyorsun
İnşallah kuzum ❤️ Ben hep kız hissediyordum ama çoğu kişi erkek dediği için acaba erkek mi diye de geçmiyor değil ☺️ Bir de ultrasonda hareketli bir bebekti erkeği anımsattı ama hala kız gibi de geliyor karmaşığım ☺️ Sen ne hissediyorsun

İnşallah kuzum ❤️ Ben hep kız hissediyordum ama çoğu kişi erkek dediği için acaba erkek mi diye de geçmiyor değil ☺️ Bir de ultrasonda hareketli bir bebekti erkeği anımsattı ama hala kız gibi de geliyor karmaşığım ☺️ Sen ne hissediyorsun
Bende kız hissediyorum ama etrafımdaki herkes erkek çok hareketli bu erkek bence felan diyorlar banada bakalım ne cikicak ☺️❤️🙏 sağlıklı olsunlar da yeter tabiki

Merhabalar, geçen hafta Dr umun boş gebelik dediğini yazmıştım buraya endişelerimi aktarmıştım. Yıkılmıştık eşimle 2 gün elim kolum kalkmadı. Başka Dr a da görüneyim dedik ve devlet hastanesinden 2 gün sonraya randevu aldım. (geçen hafta cuma) gittiğimde Dr bebeği gördüğünü ama olması gereken mm altında olduğunu o yüzden kalp atışı için haftaya gelmem gerektiğini ve hiçbir sorun olmadığını söyledi. İNANAMADIM. Şok oldum resmen. Sevincim sinire karıştı sonrasında. Ama hocam yolk büyükmüş falan derken bi önemi yok yolk falan takılma ilaçlarına devam et dedi. Ayrıca 8 haftalık biliyorken kendimi 6+3 çıktım o gün. Bir sorun yok dedi ama nasıl? Olmayan bebeği bu Dr nasıl gördü peki? Sevinçle ayrıldık hastaneden. Ve tabii kendi Dr uma hemen söylemek istedim nasıl yani kafam allak bullak oldu. (özele gidiyordum bu arada) bugün tekrar randevum vardı hiçbir şey söylemeden muayene oldum ve çok üzgündüm dedi direkt. Yolk kesesi 3 tane olmuş. Normal mi dedim, olabilir bölünebilyor bazen kendi içinde dedi. Ben böyle bişey ne gördüm ne okudum. Hazırlıklı gitmiştim ne derse desin ne üzülcem ne sevincektim. Ultrasonda yine görürüm diye düşünüyordum ama göremeyince direkt ilaçları bırak sonra haberleşelim dedi. Tabiki bırakmadım. Çarsamba devlet hastanesinde randevum var. İnşallah duyarız bu sefer 🙏 ordaki Dr tüp bebekte biz her zaman 1-2 hafta ihtimali aklımızda tutarız takılacak bişey yok dedi o kadar rahat konuştu ki boşuna ağlamışım o kadar. Çarsamba günü gerçekten kalp atışı duyarsam o kadar vebale girmiş olucak ki. Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten.. Çok uzun yazdım ama içimi döktüm birazda. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Ne düşünüyorsunuz merak ediyorum

Bu güzel zamanlarımı hiç böyle geçirmek istemezdim. Okudum forumda böyle şeyler yaşayanlar var, kaldı ki kürtaj diyen hastaneyle davalık olmuşlar. Başka Dr da kalp atışını duyduğu için. Bilemiyorum olmayan şeyi bu Dr nasıl gördü o zaman? Kalp atışı gerçekten olmasa bile, oldu ki duyamadık gelişmemiş ama yine de 1 hafta geriden gelme ihtimalini nasıl söylemez kendi Dr um bana? 8 hafta da artık tabiki de hem embriyonun hem kalp atışını görülmesi gerekir. Ama şuan 6+6 yım mesela. Bugün kaç görünüyorum ultrasonda dedim kendisi de 6+6 dedi. Daha önce hiç söylememişti mesela. Hep son adet tarihime göre yorum yaptı

Bu güzel zamanlarımı hiç böyle geçirmek istemezdim. Okudum forumda böyle şeyler yaşayanlar var, kaldı ki kürtaj diyen hastaneyle davalık olmuşlar. Başka Dr da kalp atışını duyduğu için. Bilemiyorum olmayan şeyi bu Dr nasıl gördü o zaman? Kalp atışı gerçekten olmasa bile, oldu ki duyamadık gelişmemiş ama yine de 1 hafta geriden gelme ihtimalini nasıl söylemez kendi Dr um bana? 8 hafta da artık tabiki de hem embriyonun hem kalp atışını görülmesi gerekir. Ama şuan 6+6 yım mesela. Bugün kaç görünüyorum ultrasonda dedim kendisi de 6+6 dedi. Daha önce hiç söylememişti mesela. Hep son adet tarihime göre yorum yaptı
Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz. Bende aynı şeyleri duydum ve yaşadım sanki benim yaşadıklarımı yazmışsın.
ve nasip olurda kalp atışını duyarsam kürtaj diyen doktora mutlaka gideceğim hakettiği konuşmayı yapmak için.

Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz. Bende aynı şeyleri duydum ve yaşadım sanki benim yaşadıklarımı yazmışsın.
ve nasip olurda kalp atışını duyarsam kürtaj diyen doktora mutlaka gideceğim hakettiği konuşmayı yapmak için.
Aynı şeyleri yaşamış olmak hem iç rahatlatıcı en azından anlayan biri var anlamında hem de çok üzücü. İnşallah duyarız arkadaşım çıkmayan candan ümit kesilmez eğer bebek olmasa başka Dr nasıl görsün? Sonu güzel olsun, bir anı olarak hatırlayalım inşallah 🙏ne zaman Dr a gideceksiniz?

Aynı şeyleri yaşamış olmak hem iç rahatlatıcı en azından anlayan biri var anlamında hem de çok üzücü. İnşallah duyarız arkadaşım çıkmayan candan ümit kesilmez eğer bebek olmasa başka Dr nasıl görsün? Sonu güzel olsun, bir anı olarak hatırlayalım inşallah 🙏ne zaman Dr a gideceksiniz?
kesinlikle umudumuz var hala dediğin gibi inşallah güzel haberler alırız hepsi birer anı olarak kalır.
Ben bugün gittim doktora haftaya Salı gününe randevum
Seninki daha önce heyecanla bekliyorum haberini ☺️

Back