2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kaç haftalıkken gördün hareketlerini. Ne güzel bir heyacan yaa. Allah bize de nasip eder inşallah. :)

Merhaba kızlar dış genelikte hcg değerleri nasıl yukseliyor bilginiz varmı acaba

Kızlar selam. Yazamasam da okuyorum hep akışı. Hamile olan arkadaşlar kilo aldınız mı verdiniz mi ne durumdasınız? Bulantılarınız bitti mi?
Kuzum benim sadece 10. Haftada oldu bulantı bir daha olmadı .Bugün kontrolüm vardı 12 haftalık olmuş bebiş.Ayakkabıyla tartıldım gerçi 1,5 kilo almışım gibi çıktı ama evde kendim tartışdığımda 400 Gr almıştım sadece sen de durumlar nasıl

Ay kuzum dediğin gibi maşallah nasıl hareketli zıplıyor dönüyor ellerini ayaklarını oynatıyor en zevk aldığım muayene oldu Allah'ım bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Ay maşallah kuzum cidden oyle çok güzel bir his oluyor rabbim sağ salim kucağımıza almayida nasip etsin

Kızlar merhabalar. Benimki kimyasal gebelik olmuştu hatirlayanlar olur belki. Benim durumumda veya olumsuz olan arkadaşlar ne zaman yeniden denemeye karar verdiniz kaç regl dönemi beklediniz acaba
Canım benim boş gebelik oldu ben düşük yap psikoloji topla hsg çekil derken 5 ay geçti inşallah mayıs adetiyle transfer başlayacak

Evet ne gelirse Allahtan. Ben bu yola çıktığımdan beri hep diyprum görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler diye. Bide biliyorum ki rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor teşekkür ederim size de
Canım senin için hayırlısı olan uymuş bende 16. Hafta da kaybetmiştim acını üzüntünü yaşadıklarını anlıyorum ama şöyle düşün zamanla her acı geçiyor o üzüldüklerimizin yetine çok daha iyi hayırlısı bizi buluyor buna inan bebeğine güven o yine seni bulacak

İnşallah bende böyle düşünüyorum çok teşekkür ederim size de

Canım benim boş gebelik oldu ben düşük yap psikoloji topla hsg çekil derken 5 ay geçti inşallah mayıs adetiyle transfer başlayacak
Benimki de kimyasal oldu canim marttaydi transfer şimdi Haziran'da hazirliklara başlayacağız temmuzda inşallahh transfer

Ne güzel canım, hem sağlığın için hem de kilon için mutlu oldum. Hep böyle devam edersin inşallah
Ben de bulantı fazla olmadı. Çok şükür normal hayatıma devam ettim. Ben şuan 10. haftadayım, kilo almadım gözüküyor. Ama kilo almaya çok müsait olduğum için diyetisyene de başladım. Beslenme düzeni oluşsun diye. Tam uymuyorum listeye, özellikle akşam yemeklerinde kaçırıyorum ama en azından gün içinde dengeli beslenmeye gayret ediyorum. Doktorla konuşup hamile pilatesi ya da yogasını da araştırmak istiyorum. Şimdiden ufak ufak başlayayım diye.
Haftaya da doktor kontrolüm var 10+4 olacak. Heyecanla bekliyorum. Bakalım nasıl göreceğiz? Aramızda 2 hafta var ama senin anlattıklarını duyunca sanki aramızda 2 ay var gibi geliyor bana :)

Merhaba kızlar dış genelikte hcg değerleri nasıl yukseliyor bilginiz varmı acaba
Benim malesef bilgim yok kuzum Diyetisyenle ilerlemen çok güzel canım bende gitmek istiyorum hem genel bir tarama hem de bebiş için neler iyi olur internette yazıyor ama birebir muhattap olmak çok farklı tabi Bende kilo almaya çok müsaitim Boğa burcuyum zaten maşallah yemek yemede üstüme yok Dün forum da ikili test için gittiklerinde çok hareketli oluyorlar demişlerdi bende normalde 11+5 günlüktüm dün bak bu vakitlerde gittiğinde şok olacaksın kıpır kıpırlar maşallah ben bir de yarım çikolata yedim maşallah bebiş her performansı sergiledi videoyaya aldık sizde alın canım Hep dua ediyorum her kontrollerden sonra Rabbim bize böyle mutlu olmayı nasip etsin inşallah

Şuan bir hafta var ama heyecan başladı şimdiden. Ben de her kontrolde videoya alıyorum. Onunla teseli oluyoruz. Şuanan kadar 2 kontrolüm oldu sadece.
Bir de e-bebek videoları var. O videolar bana çok iyi geliyor ve duygulandırıyor. Her haftanın başlangıcını heyecanla bekliyorum. :)
Hem kendimize hem bebişimize iyi bakarak geçer bu süre inşallah... :)
Bu arada ben de ikili test yaptırmayı düşünmüyorum. Yaşım 35 olduğu için riskli çıkacaktır, kaygılanmak istemiyorum.

Evet canım bilgisayara girilen verilerle hesaplandığı için belli bir oran alıyor ve kesin değil ben 30 yaşındayım yaşım ileri olsaydı doktorum fetal DNA yı önerecekti.Ölçümler güzel çıktı kan testinde düşük riskli geleceğini düşünüyorum dedi doktor hayırlısıyla öyle olur inşallah Detaylı ultrason önemli dedi doktor nasip olursa vakti gelince onu yaptıracağım bir de

Mevla hepimize hem hayırlı sonuçlar hem de sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. Detaylı ultrasonu ben de muhakkak yaptıracağım. Doğum sonrası ilk müdahale için çok önemli olduğu yazıyor.
Tüp bebeklerde otizm ya da down sendrom oranı acaba nasıl? Normal gebeliklere göre daha az oluyor olabilir mi ki?

Canım benim sürecimizi birlikte takip etmiştik. İnşallah temmuzda yine birlikte takip edeceğiz. Hayırlısı ile pozitife sevineceğiz inşallah
İnşallah canım seninde doktorun temmuzda mi transfer dedi hayırlısıyla inşallah birlikte güzel haberler alalım canımm

İnşallah canım seninde doktorun temmuzda mi transfer dedi hayırlısıyla inşallah birlikte güzel haberler alalım canımm
Benim sürecim pozitif, şuanda 10 haftalık oldu. Ama seninkini de buradan birlikte takip edeceğiz. Başka topiklere yazsan da bizi de bırakma.

Çok bilgim yok açıkçası ama umarım daha azdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…