2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Bu arada ilk denemem ve 3. Gün embriyoyosuydu. Bu sabah içime dogmuş gibi sabahın 5 inde büyük bir korkuyla uyandım dua edin bana ümidimi kesmem istemiyorum

Bu arada ilk denemem ve 3. Gün embriyoyosuydu. Bu sabah içime dogmuş gibi sabahın 5 inde büyük bir korkuyla uyandım dua edin bana ümidimi kesmem istemiyorum
Canimmm rabbim hakkinda en hayirlisni versin saglikla kucagini doldursun Allahtan umit kesilmez cok uzuldim insan umut ediyor hayal.kuruyor icinde tasiyor sonra nasipte olmayinca uzuluyor cok iyi bliyorum ben de 7 haftalikti dusuk yaptigimda gunlerce kendime gelememisti hala uzerinden 2 yil gecti ilk gun gbi hissediyorm ama bizim nasibimizde ne varsa ona iman etmeliyiz hayirlisni dilemeliyiz simdi degilse vakti saatti geldiginde o sana gelicektir en hayirlisyla ama simdi desek bos anliyorum

Evet ne gelirse Allahtan. Ben bu yola çıktığımdan beri hep diyprum görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler diye. Bide biliyorum ki rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor teşekkür ederim size de

Aldim aldim yazdim hatta forosunu paylasayim. Benim doktorum eurofinsi onerdi onlarla calisiyolar daha dogrusu oraya yapitiricaz. Denge nereye yolluyomus?

Eklentiler

• image.jpg
    110,4 KB · Görüntüleme: 58
Eve geldiğimden beri gözyaşlarım dinmedi. Rabbim den ümit kesilmez diyerek sadece dua ediyorum. Kürtaj denilip ileriki haftalarda hem bebeği hem kalp atışını duyanlar var. İnşallah bende onlardan olurum
Benim bi arkdsim da 8. Haftanin ortasinda duydu. Dua edelim beraber nolur uzme kendini belki sadce doktor yada aletler yuzundendir. Olamaz mi

Canım valla normalde 11+1 di transfer tarihine göre ama ultrasonda 11+5 çıktı doktor 2,3 gün geri veya ön oynayabilir dedi ben ama transfer tarihini baz alıyorum bende kesinlikle ultrasonu önemsiyorum detaylı iyice bakiliyor sen kaç oldun kuzum

Benim bi arkdsim da 8. Haftanin ortasinda duydu. Dua edelim beraber nolur uzme kendini belki sadce doktor yada aletler yuzundendir. Olamaz mi
İnşallah öyledir arkadaşım. Yarın devlet hastanesine randevum var. Belki bir umut, hayır da şer de Allah'tan

Kuzum öyle düşünme geç tutunma olmuş olabilir 8. Hafta bitiminde duyanlar var

11+5 günlük kuzum benim de genel de ultrasonda 1 gün geriden geliyor doktor bu tarz oynamalar normal dedi bakalım nşallah iyi haberler alırız bugün

Kuzum öyle düşünme geç tutunma olmuş olabilir 8. Hafta bitiminde duyanlar var
Tüp bebekte olmuyormuş sanırım geç tutunma. Döllenme zamanı belli olduğu için. Üzüntüden hiçbir şey soramadım Allah'tan ümit kesilmez bekliyorum şimdilik

Tüp bebekte olmuyormuş sanırım geç tutunma. Döllenme zamanı belli olduğu için. Üzüntüden hiçbir şey soramadım Allah'tan ümit kesilmez bekliyorum şimdilik
Oluyor kuzum olmaz mı yakın arkadaşımda oldu.Hele bir de 3. Gün embryosu ise daha sonradan yerleşiyor.İnşallah senin de duyulur sağlıkla kalp atışı

11+5 günlük kuzum benim de genel de ultrasonda 1 gün geriden geliyor doktor bu tarz oynamalar normal dedi bakalım nşallah iyi haberler alırız bugün
Evet kuzum oluyormuş inşallah canım benim ben en son 7.haftada gitmiştim sonra haftalar sonra gidince ilkinden daha duygusaldi varya şansa bizimki çok hareketli çıktı doktor cekecegin var dedi izlerken ultrasonda hiç durmadı sürekli hopladi elini ayağını oynatıp durdu o an ilk defa içimde kesin birşeyin olduğunu hissettim çok mucizevi birşey rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bugün devlet hastanesine gidecektim iptal ettim randevumu. 1 gün bekleyelim dedik. Yarın devlete ya da başka özel bir Dr a gitmeyi düşünüyorum. Pazartesi zaten kendi Dr um bekliyor
Hadi insallah guzel haberler ver bize de icimiz rahatlasin

Oyyy yerim ben onu ya bende heyecanlıyım kuzum inşallah hareketli şekilde görürüm bende

Kızlar selam. Yazamasam da okuyorum hep akışı. Hamile olan arkadaşlar kilo aldınız mı verdiniz mi ne durumdasınız? Bulantılarınız bitti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…