2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Bnm okudugum kdryla daha fazla oluyor. Yumurtaliklari uyaran ilaclar kromozomlari bozabiliyormus. Yas da arttikca daha da tehlikeli oluyormus. 35den snra yukselmeeye basliyo 40dan snra cok daha riskliymis.
Pgt yapilan embriyolarda saptaniyormus onun icinde 5.gun olmasi lazim

Ya allah korusun. Ben 35 yaşındayım, içime bir korku geliyor ama Mevlam korusun. Ben de pgt yapılmadı. Allaha emanet...

Kızlar ben prolutex kullanıyorum ve vücudumda kırmızı deri döküntüleri, kabarıklık ve ciddi kaşıntı var. Karnımda aynı şekilde kıpkırmızı ve çok kaşınıyor. Bu durumu yasayaniniz oldu mu? Nasıl bir çözüm buldunuz? Bazen dayanilmayacak derecede kaşınıyor

Bende olmamıştı canım alerji yaptı sanırım doktoruna danış muhakakkak

Günaydın kızlar. Bugün 9+4 üm ve sabahları afedersiniz çok kötü öğürüp kusuyorum ve karın kaslarim çok zorlanıyor. Acaba bebeğe zararı oluyor mu? Siz de taşıyor musunuz?

Merhaba benim doktorum ( tup degil artik perinatologa gidiyorum) prolutex i artik vermiyoruz dedi, hatta toplatiliyor dedi. Ama daha onceki transfer hazirliklarimda catir catir kullandirmislardi. Son transferim ilacsiz oldu. Ek olarak progestan baslatti bana. Vajinal koyuyorum. Prolutex i bir daha sorsan doktora?

Ben de bir update geceyim. Ikizler 7+5 oldu. 2. Kontrole son 3 gun:) hic bulantim yok tam tersi surekli acim. Ya peynir ya tursu yemek istiyorum surekli şişim 5 aylik gibi, gaz ve kabizlik sıkıntı

Canım senin test sonucun nasıl? Paylaştın mı ben mi kaçırdım?

aaa ben de progestandex kullanmaya devam ediyorum. Günde 2 kez :/

Günaydın kızlar. Bugün 9+4 üm ve sabahları afedersiniz çok kötü öğürüp kusuyorum ve karın kaslarim çok zorlanıyor. Acaba bebeğe zararı oluyor mu? Siz de taşıyor musunuz?
Benim sırt üstü yatarken hapşırdığımda bıçak gibi ağrı sağlanıyordu canım çok korkuyordum ama çok şükür bir sıkıntı olmuyormuş.Karnına sert darbe almadığın sürece birşey olmaz dedi doktorum.Senin de zararı olmaz Allah'ın zniyle

Bilmiyorum ya ne zaman kussam ardından sarı lekelenme oluyor. Zorlanmadan mı enfeksiyondan mı bilmiyorum haftaya doktora gideceğim enfeksiyon için. Umarım bir şey olmaz

Kalçadan olan iğneye geç dedi doktorum. Ben de elimdeki son iğneleri kullanıp kalçadan olan progestana geçeceğim nasipse. Cevabınız için teşekkür ederim

Canım senin test sonucun nasıl? Paylaştın mı ben mi kaçırdım?
Yaa ben burada paylaşmayı unutmuşum canim o kadar çok sayfa varki sonucum çok şükür pozitif canım. 12. Gün değerim 427 14. Gün ise 1000 üstü çıktı ama tam değeri göstermiyordu. Önümüzdeki Cuma gününe randevu verdiler şu anda hesaplamalara göre 5+3 görünüyorum bakalım artık hayırlısı inşallah keseyi ve kalp atışını görürüz

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir yoktum yazıları takip ettim Rabbim hepimize hayırlı haberler nasip etsin. Bizde bugün kontrole gittik. 10+4 beklediğimiz bebe 11+6 çıktı doktorum son adet tarihimi değiştirdi, ikili test için kan verdik. Fetal DNA önerdi ama benim ngs genetikli embriyo olduğu için açıkçası yaptırmak istemedim sadece ikili , detaylı ultrason ve şeker yüklemesi yaptırıcam. Doktorumun ultrasonuna renkli ultrason olduğu için bugün ilk renkli görüntümüzü aldık hareketli bir bebiş bekliyor bizi 1 ay sonra normal kontrol ve cinsiyet dedi hayırlısıyla.

Oy maşallah kuzum bende seninle aynı fikirdeyim nasip olursa detaylı ve şeker yüklemesi yaptırıcam.İnanılmaz hareketli bebişler bende çok şaşkınım maşallah hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…