AaaaKızlar korkutugum oldu kalp atisi görünmedi.6+3 çok güzel gelişmiş yolk büyümüş ama kalp atışı görünmedi nasıl olur dedim kalp atışı yok ama büyümüş. Doktor sağlıksızdir dedi Bir hafta sonra çağırdı inşallah duyarım
İnşallah Allah’ım dualarımızı kabul etsin.. 15:00’da kontrol var güzel haberler almak nasip olsun…Allah korusun kuzum benimBak benim de bazen bulantım oluyor birden kesiliyor bazen kasık ağrım oluyor birden kesiliyor.Biz iyi düşüneceğiz kötü düşünüp kötüyü çekmeyelim annesi
İnşallah kuzum hayırlı haberlerini bekliyorumİnşallah Allah’ım dualarımızı kabul etsin.. 15:00’da kontrol var güzel haberler almak nasip olsun…
Ben de şaşırdım gelişimi durmamış tam gününde ama kalbi atmıyor.AaaaKalp atışı olmadan büyüme oluyor mu ki İnşallah duyulur kuzum benim
İnşallah Allah’ım dualarımızı kabul etsin.. 15:00’da kontrol var güzel haberler almak nasip olsun…
İnşallah kuzum hayırlı haberlerini bekliyorum
Allah’ım çok şükür arkadaşlar, rabbime şükürler olsun normal her şey. Doktor psikolojik dedi ama inanın geçen hafta o kadar ağır geçti bu hafta keza öyle bir anda kesilmesi bir de okuduklarımdan sonra aman Allah ağladığım yanıma kar..naptın canım nasıl geçti kontrolün
Demiştim sanaAllah’ım çok şükür arkadaşlar, rabbime şükürler olsun normal her şey. Doktor psikolojik dedi ama inanın geçen hafta o kadar ağır geçti bu hafta keza öyle bir anda kesilmesi bir de okuduklarımdan sonra aman Allah ağladığım yanıma kar..
Evet ferahlattın beni çok teşekkür ederim Allah’ım gönlüne göre versin inşallahDemiştim sanaGözünaydın canım benim
Evet canım randevum vardı kalp atışını gördük şükürler olsun. ama çok küçük henüz dedi haftaya çarşamba tekrar çağırdıevremmrv kuzum senin bugun randevun vardi dimi yolunda mi hersey?
Hepimizin canım benimEvet ferahlattın beni çok teşekkür ederim Allah’ım gönlüne göre versin inşallah
Ohh ne guzel haber masallahEvet canım randevum vardı kalp atışını gördük şükürler olsun. ama çok küçük henüz dedi haftaya çarşamba tekrar çağırdı
Kac haftalikmis cok kucuk dediEvet canım randevum vardı kalp atışını gördük şükürler olsun. ama çok küçük henüz dedi haftaya çarşamba tekrar çağırdı
Tam 6 canımKac haftalikmis cok kucuk dedi
Darısı sana olsun kuzum inşallahOhh ne guzel haber masallah
Kuzucum 6-0 da bende sadece kese gorundu dusun yolk bile gorunmedi bence gormen ve duyman yine de harika haber. Buyur annesi hergun daha da buyucekTam 6 canım
Doktorda öyle dedi kuzum haftaya tekrar çağırdı.İnşallah teyzesiKuzucum 6-0 da bende sadece kese gorundu dusun yolk bile gorunmedi bence gormen ve duyman yine de harika haber. Buyur annesi hergun daha da buyucek
Iyi bayramlar canim daha bir omur bayramlr gecirmek dilegiyle ❤Seneye bebişlerimizin kucağında olduğu sağlıklı musmutlu bayramlarımız olsun inş , iyi bayramlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?