• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Burasi bir sessizlesti sanki baska gruplara mi kactiniz? :) ben 6+1 ilk kontrolumde ikiz oldugunu ogrendim bugun. Kalp atislarini da duyduk. Biraz soktayiz :) 12 embriyo transfer edildi bugune kadar. Son ikisi tuttu :)
Hayirli ugurlu olsun canm saglkla kucagina al bayram oldugu icin herkes yogundur ama artk yavas yavas donulur😁

Burasi bir sessizlesti sanki baska gruplara mi kactiniz? :) ben 6+1 ilk kontrolumde ikiz oldugunu ogrendim bugun. Kalp atislarini da duyduk. Biraz soktayiz :) 12 embriyo transfer edildi bugune kadar. Son ikisi tuttu :)
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻

Merhaba kızlar transfer oncesi tedavi dedikleri ne oluyo yine iğne hap falan mı regl 2.gunu baslayacakmista

Merhaba kızlar transfer oncesi tedavi dedikleri ne oluyo yine iğne hap falan mı regl 2.gunu baslayacakmista
Estroferm antibiyotik kan sulandirici kortizon ve progestan baslaniyor tatlim ya da dr ne uygun gorurse
2. Gun baslanio kimi devam edio transferden snra kimi once bitio

Ben de martta transter oldum 19 nisan 10binlerdeydi hcg bugün 34 binlerde yani 5 günde 3 kat artmıs bi sıkntı mı var demek bu ?üstten ultrasonla da kese gözükmemişti alttan bakarak görmüşlerdi bu beni korkutuyor biraz

Back