- 25 Temmuz 2020
- 467
- 224
- 33
Genetik test mi yani ne için yapılıyor her gebe yaptırıyor mu. Ben genetik test pıhtılaşma testi 1,5 sene önce yaptırmıştım o geçerli olur mu acabapıhtılaşma testlerindeki genler
pıhtılaşma testi diye geçiyor,Genetik test mi yani ne için yapılıyor her gebe yaptırıyor mu. Ben genetik test pıhtılaşma testi 1,5 sene önce yaptırmıştım o geçerli olur mu acaba
Benim de Anti nükleer antikor testim pozitif lupus ve benzeri bağışıklık hastalıkları temiz çıktı.Bazen sağlıklı insanlarda da ANA testi pozitif çıkabiliyormuş.2. transferde intralipid aldım bu sebeple çok şükür gebelik oluştu.Pıhtılaşma testi baktırmamıştım hiç inşallah sizlerin de şifası olsunpıhtılaşma testi diye geçiyor,
lupus vs ayrı onlarda detaylı incelenmesi oluyor..
gebelık kayıpları vs olunca isteniyor genelde ..
bende gecen sene yaptırmıstım
Amiinn canım,Benim de Anti nükleer antikor testim pozitif lupus ve benzeri bağışıklık hastalıkları temiz çıktı.Bazen sağlıklı insanlarda da ANA testi pozitif çıkabiliyormuş.2. transferde intralipid aldım bu sebeple çok şükür gebelik oluştu.Pıhtılaşma testi baktırmamıştım hiç inşallah sizlerin de şifası olsun
Hadi inşallah kuzumAmiinn canım,
benımde işte lupus anti testler normal çıktı, pıhtılasmada ıkı gende sorun var ..
coraspırın başladım gebelık oluşursa iğne eklenecek dedi doktor..
evet dondurulmuşlar beklıyorlar :) ama bende pek heves ve heyecan yok şu sıralar , bu sekılde cok rahatım baya yorulmuşum..Hadi inşallah kuzumSenin dondurulmuş embriyoların vardı sanırım onlara genetik test yapılabiliyor mu acaba yanlış hatırlamıyorsam mol gebelik olmuştu değil mi sende
Dün o kadar şok olduk ki, bi yandan da korkuyorum nasıl olur diye. Tabi bende hep öyle dua ediyorum Rabbim ömrünü verdiyse sağlıkla gelsin inşallahÇift yumurta ikizinde duydum küçük kalan yetişiyormuş doktorlar kötü sonuca da hazırlıklı olalım diye öyle diyorlarmış . Tek yumurta da duymamıştım ama bence onda da aynısı olur siz olumlu enerji gönderin yazılmış ömrü varsa olacaktır
Haklısın canım ara vermek iyi geliyor çok iyi yapmışsın inşallah hayırla sağlıkla evlatlarına kavuşursunevet dondurulmuşlar beklıyorlar :) ama bende pek heves ve heyecan yok şu sıralar , bu sekılde cok rahatım baya yorulmuşum..
dondurulmuslara genetık baya zor, yaptıran var ama rısklerıde var ..
yani donma çözmede ölebilirler de devam da edebılırler, o konuyu transfere karar verınce konuşacağız bakalım.. ya da transfer ile deneyerek sağlıklısını bulacağız ..
amiiinnn canımm,Haklısın canım ara vermek iyi geliyor çok iyi yapmışsın inşallah hayırla sağlıkla evlatlarına kavuşursun
Hmm anladım canm ben gebelikten sonra yapılıyor sandım. Senin daha transfer olmamış sanırım diğer mesajlardan anladığım kadarıyla. Rabbim gönlüne göre versin inş bir sonrakinde tutunsun bebişin hatta bebişlerin sanapıhtılaşma testi diye geçiyor,
lupus vs ayrı onlarda detaylı incelenmesi oluyor..
gebelık kayıpları vs olunca isteniyor genelde ..
bende gecen sene yaptırmıstım
gebelık esnasında da yaptıranlar var , kan sulandırıcıyı bırakmadan bazı doktoralar baktırıyor..Hmm anladım canm ben gebelikten sonra yapılıyor sandım. Senin daha transfer olmamış sanırım diğer mesajlardan anladığım kadarıyla. Rabbim gönlüne göre versin inş bir sonrakinde tutunsun bebişin hatta bebişlerin sana
Canım neden bu kadar üzüldüm onu anlamadım.Kanaman yok düşük tehlike yok yıpratma bu kadar kendini ne olur.Bem 9+4 günlük hamileyim arada kasık ağrısı dışında hiç bir belirtim yokSelam kızlar tam 4-5haftadır yazamadım bir türlü ancak her şeyi okudum. 10 mart transferimden sonra bugün 8+4. Ancak yoğun bulantılarım bir anda kesildi, göğüs hassasiyetim koku hassasiyetim hiçbiri yok bird de kasık ağrısı var. Bugün kontrol var Allah’tan umudumu kesmiyorum ama çok korkuyorum ve çok ağlıyorum.. hiç iyi şeyler okumadım dua edin lütfen..
Aminn çok sevindim canım benimKızlar merhaba nasılsınız? Şimdi çıktım doktordan 8+1 bugün ultrasonda 8+5 çıktık şükür herşey yolunda dedi doktor. Bulantılarım çok oluyor son 1 haftadır özellikle kusma yok ama öğürme başladı 2 tane bulantı hapı yazdı. 1 ay sonra normal kontrol ama istersen erkende gelebilirsin dedi. Rabbim bu mübarek günlerde pozitif alanlara sağ salim kucaklarına almayı, tedavi olanlarada hayırlısıyla güzel haberler almayo nasip etsin
İnşallah güzel haberlerle kuzumAminn çok sevindim canım benimMaşallah .Bende bugün devlet Hastanesi'ne randevu almıştım 9+4 günlüğüz bakalım biz de durumlar nasıl
Ama tüm belirtiler varken bir anda gitti bir de ne okuduysam bir anda belirtileri kesilenlerin kalpleri durmuş öyle yazıyorlarCanım neden bu kadar üzüldüm onu anlamadım.Kanaman yok düşük tehlike yok yıpratma bu kadar kendini ne olur.Bem 9+4 günlük hamileyim arada kasık ağrısı dışında hiç bir belirtim yokİyidir bebeğin Allah'ın izniyle bebişide kendini de boş yere üzme kuzum
Allah korusun kuzum benimAma tüm belirtiler varken bir anda gitti bir de ne okuduysam bir anda belirtileri kesilenlerin kalpleri durmuş öyle yazıyorlar
Ahh olmaz mı kuzum ben de hala inanamıyorum hep şükrediyorum .Hep dua ediyorum bu yolda olan herkese Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahİnşallah güzel haberlerle kuzumçok değişik birşey ya insan inanamıyor hala ama bugünümüze şükür 10 sene sonra bu duygularıda yaşadım ya Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?