2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Neden ilaçlarınızı kestiniz? ve neden doktorunuzu dinlemediniz?

Merhaba kızlar bende ayın 19 unda transfer oldum bugun test yaptım negatif cıktı üzüldüm erkenmi diyorum ama 4. Gün pozitif görenler var doktorum kana karısmadı daha idrara nasıl karıssın dedi ama bilmşyorum ya

19 u derken 19 Nisan mı ? Kendinizin moralini bozmak için uğraşmışsınız bence bu kadar erken bakılır mı hiç

19 u derken 19 Nisan mı ? Kendinizin moralini bozmak için uğraşmışsınız bence bu kadar erken bakılır mı hiç
Evet 19 nisan burada bir kaç kişiyi okuyunca bende gaza geldim yaptım ama sonradan gördüm ki onlar catlatma iğnesi etkisi yasamıslar sonradan gebelik oluşmus o ayrı ama catlayitma iğnesi hep pozitif görsterirmiş

Allah askina 4 gunde test yapip sonra kendini uzmek nedir ya? Cidden ne gerek var buna? 10 yada 12 doktor kac gun dediyse bekleyin gidin kan verin. Milletin yaptigi yanlisi ornek almayin? Doktorunuzu dinleyin
4. Gunde yapmaniz gereken normal hayata donup pozitif olmak duzenli beslenmek vs vs. Siz kendinizi uzmeye yer ariyosunuz

Valla cok haklısınız

Evet yaptığınız çok tuhaf. Benim transfer günü hariç 5.gün erken gebelikte silik çizgi görmemle çıktı ki 4.gün hiçbir şey çıkmamıştı. Silik çizgiyi görüp kan verince 6.14 geldi düşünün ne kadar düşüktü.

Evet haklısınız 5. Gün embriyoları 48 saatte tutunuyor diye görünce yaptım işte bende

Kızlar bugun transfer dahil 5. Günüm ilk iki gün dayak yemiş gibi her yerım agrıyordu sonra gecmişti bugun şimdi kasıgımda tuhaf bir agrı var siddetli değil batma gibide değil böyle bişe yasayan varmıı

Normal kasik agrisi ufak batmalar sonra bi anda kesilmesi ara ara tekrarlamasi vs

İlaçların etkisimi bunlar
İlaclarin da etkisi ama doktora sordugumda normal demisti belirti arama cunku hem ilaclar hem gebelik hem adet oncesi sendrome hepsi birbiri ile ayni. Ayirt edemezsin dedi. Transfer gruplarini okursaniz orada pozitif cikanda da ayni belirtiler var negatif cikanda da.. ama tutunurken de kasik agrisi yapiyor. Hatta sonra da rahim genislerken. Ayirt etmek guc ama kotu birsey degil sonuc olarak iciniz rahat edebilir

Ben varim canm bmmde 3.gun embriyosudy dayanaamdim 10.gun kan verdim 2 cikti ama bnm birz kanamam vardi 11. Gun gitim 7.45 cikti 12.gun 8.50 galiba amakimyasal oldu keske birakmasaydin 3.gun embriyolar gec cikiyor hayorli olsun simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…